הפתעה של היום ...

הפתעה של היום ...

יומן יקר ... היום הוא התקשר אלי .. התקשר וגרם לי להתרגש כל כך , פרפרים סובבים להם במעגלים אינסופיים , היידים אפילו טיפה הזיעו ..וואו איזה הרגשה שיחת הטלפון הזאת עשתה .. ובסך הכל זו שיחת טלפון קצרה .. והנה תמצית השיחה כמו שזכרתי אותה ... הוא - בוקר טוב מתוקה אני - בוקר טוב גם לך .. הוא - התגעגתי אליך כל כך .. אני - אם אני אליך ... הוא - שרון אני רוצה לומר לך משהו .. זה לא יקח הרבה זמן ,אני יודע שאת עסוקה .. אז ככה .. אני - { וואו , פחד , מה הוא רוצה לומר לי .. איזה רעד יש בידיים , איזה מפחיד .. אז יאללה שיגיד ..} הוא - שרון ..... אני - כן ???? { מעניין מה הוא רוצה לומר לי ...} הוא - אני אוהב אותך .. אני - { איזה מזל שאני במצב של ישיבה ולא עמידה .. הברכיים רועדות .. הלב מפרפר .. עומד עוד רגע להתפוצץ .. וואו מה הוא אמר לי עכשיו .} הוא - שרון , את עדיין איתי? אני - כן אני פה .. קצת מתרגשת ממה שאמרת לי פה .. הוא - אני יודע וחבל שעשיתי את זה ככה עכשיו .. הרגשתי שאני חייב לומר לך את זה עכשיו .. אני - אני רוצה לומר לך משהו .. יש לך עוד דקה ?? הוא - בסדר אבל מהר .. דברי מתוקה מה עובר לך בראש ??? אני - אני אוהבת אותך .. {נתקתי את השיחה .. לא עמדתי בהמשך .. ההתרגשות .. וואו .. לא יכולה לדבר ..} אחרי שעה קלה קראו לי לבוא לשער .. בטענה שצריכים אותי שם דחוף .. הגעתי ומה אני רואה??? אני רואה אותו עומד שם עם משקפי שמש וכובע קסקט .. במכנס גינס וחולצה מכופתרת .. { בעבודה מה לעשות ..} וזר פרחים ענק בידו .. זר פרחים עם כרטיס ברכה :``אני אוהב אותך ....``

הפתעה מתוקה

מי ייתן וכל הזמן תופתעי בצורה כזאת מקסימה.......... אהבה בין המילים בין השורות בין המשפטים שתמיד תהייה אהבה בליבך........... שלך....חוקרת

למעלה