הפתעה רבותי הפתעה

asdf55500

New member
הפתעה רבותי הפתעה

הלילה בשעת חצות נצפו שני רכבים הנושאים את שלטי הבחירות של המועמד הידוע קולמן אבי מספרם17-936-68 טנדר לבן ורכב נוסף מספרו 12-371-61 פרטי אחד נצפה ע"י המרכז בצורן והטנדר ע"י כיכר הכניסה לישוב הם תלו שלטים של קולמן במרכז הושחת שלט של גולברי ע"י האיש המדובר שניסה אחר כך לתקנו כי הבין שנתפס במעש, ואנשי הטנדר פשוט נבהלו והרפו מהשלט שעמדו לחתוך , לאחר מכן נצפו אנשי הטנדר ע"י המרכז מורידים שלטים של גולברי בשעה אחת ועשרים בלילה . החברים הללו קיבלו אתמול תלונה על ליכלוך הישוב בשלטי בחירות והשלכת פסולת בשטח ציבורי הם צולמו והעתק נשלח כבר בלילה במייל למשרד לאיכות הסביבה ולמפקח על הבחירות בישראל . אגב לפתע שראו כי ניצפו הם מאוד נילחצו ודיברו הרבה שטויות . קולמן ככה מנהלים ישוב אגב ? והשאלה הכי מעניינת האם לאלה התכוונו הדברים בדבר לכלוך השחתה וכדומה בפורום הזה ? ואני מבקש חברים עוד שבוע תתאפקו ותנו מלחמה הוגנת ישרה ולא מלוכלכת כי הישוב שלנו לא פח זבל אגב מוקדם יותר הם ניצפו בקדימה ע"י אולם הספורט החדש עוסקים באותם מעשים וגם שם קיבלו דוחות מצולמים . וחבל שרצתי מקדימה כי ידעתי שבצורן הוונדליזם ימשיך .

Master Stav

New member
טוב מאד ...

מי שעובר על החוק מין הראוי שיחטוף קנסות ... האם תוכל הלעיר את עינינו ולשים בפורם העתק של התלונות ו/או הצילומים כל שכן פרטי הרכב המדובר ? צר לי על כי קטן אמונה אנוכי אך נוכח התנהלותך אני נוטה להאמין שמדובר בספין ותו לא נוכח העובדות בשטח שהוצגו עלידי ועלידי מר עופר שגיא אני מבטיח באם תעלה תמונות ותפרסם את פרטי הרכב להתנצל בפניך ולדאוג למיצוי הדין עם העברינים .

asdf55500

New member
התמונות הגיעו ליעדן

אל דאגה ידידי התמונות הגיעו ליעדן הבוקר הוגשה תלונה רישמית אגב תמונות התמונה של מיקי טובה יותר במדי גולברי רק חסר שהיה מצולם אולי יחד עם יוסי מלכה או צוח ( תמונת מחזור כזו) של מי שזרק את צורן מלב השרון והביא אותה כמן כבש לישוב שלנו בכדי לשאוב את כול האנרגיה ממנה הבנת למה קולמן לא שם אף אחד מצורן ברשימה כי ממלא הוא לא כול כך סופר את צורן

Master Stav

New member
כאמור ...

הרבה חול ואין מה לאכול .... ולגבי קולמן ...צר לי אני חושב אחרת לחלוטין גולברי סגר עם אנשי קדימה ... קולמן הודיע חד משמעית שיתן את הסגנות לצורן .... יחי ההבדל הקטן ...

asdf55500

New member
ברור שאין ויכוח

ואני גם לא מנסה לשכנע אותך אחרת הבוחר יבחר ואחר כך הם ילכו לעבוד ולא יזכרו אותך אותי ואת הפורום הזה בכלל הם יהיו עסוקים בדילים שלהם גם קולמן בכול מצב יהיה זקוק לדיל ואף אחד לא בכיס של אף אחד אז בכול מקרה כבודך ודעתך מכובדים בעני כול עוד אתה מכבד אותי בדעותי

Master Stav

New member
תוכיח שהוגשו תלונות

אתה ניראה יותר ויותר כ
החצר פה ..... יודע מה אפילו לא תלחונה פשוט תמונות של עבירות בחירות מ3 הימים האחרונים של אנשי מטה קולמן ומספר הרכב של הפורעים הנוראים והאיומים .....

asdf55500

New member
אגב סתיו

לא משנה מי היה ראש המועצה צוח יהיה סגן בשכר ולמה ? אם אינך יודע אז אתה לא הבנת את מה שקורה שם לצערי ואתה בחור פיקח

Master Stav

New member
כמה סגנים בשכר עוד הולכים להיות ?

ש"ס מנדי צוח ...
כבר אמרתי ?

asdf55500

New member
אתה רואה סתיו

היינו צריכים לרוץ אולי היינו גם בדרך לסגנות טעינו ובגדול הרי אף אחד מהם לא עבר אפילו בדיקה גרפולוגית בכדי שנדע מי מה ואך הוא מתאים לתפקיד אולי כדאי להם ללכת להבדק ויביאו לנו קבלות של גרפולוג לדוגמא תציע לקולמן אני אציע לגולברי

naamas7

New member
אנשי גולברי תולים כרגע שלטים במקומות אסורים!

כמי שרץ לצלם ולהקליט בכל מקום - טוב אתה כנראה באמת משועמם. כדאי שכל אחד יסתכל על המעשים שלו מבית ולא ירוץ להתלונן על האחרים! אני לא חושבת שצריך לתלות במקומות אסורים, אבל זה מסתיים ביום שלישי בכל מקרה! ברגעים אלה ממש מקיפים אנשיו של גולברי את הכיכר ליד יגאל אלון בקדימה בשלטי גולברי, גם אסור וגם מפריע לתנועה! אני מציעה שתרוץ גם לשם לצלם!

asdf55500

New member
קיבלתי

לא אאכזב אותך הנושא יוצא כרגע לדרך מבטיח יצולמו ויקבו דוח ומקווה שגם אלה יבינו שקדימה לא הפקר מזל שזה קרוב לבית בי

Master Stav

New member
עדיין מחכה לצילומים בפורום

ולא לחירטוטים ....של עשיתי אעשה וכדומה ... מעשים לא חירטוטים

למעלה