סוף
ואז הוא עצר, כמעט בחוץ, "אז את רוצה או לא?" , שאל בתמימות מעושה. יעל לא ידעה מה להגיד. "אם לא תעני אני הולך" אמר והרחיק את ידו לגמרי . "רגע רגע, חכה רגע" שמעה את עצמה יעל אומרת לפני שהבינה מה היא אומרת. "כן?", חייך הצלם. "אל תלך" " כלומר? את רוצה אותו בפנים שוב?" יעל היססה, אבל כשהרגישה שהוא באמת מתכוון ללכת, מהרה להגיד "כן, כן" בשפה רפה. "אז תגידי לי בדיוק מה את רוצה" . "אני לא מבינה" ניסתה יעל להתחמק. "י ע ל, אני הולך!" טוב טוב, אני רוצה שתדפוק אותי שוב". "אהה אני מבין" המהם הצלם מחליק את המלפפון פנימה דופק אותה חזק עד הסוף. "כן כ ן דפוק אותי שוב ושוב.." המשיכה יעל לגנוח, ולהתפתל כנגד ידו. ואז הוא שוב עצר, "לא, לא" נאנחה יעל " תמשיך בבקשה!", "לא, עכשיו תורך לזוז" השיב הצלם. יעל היתה עכשיו בחצי דרך לאורגזמה, לכן התחילה להרים את גופה ואגנה כנגד ידו האיתנה משפדת עצמה על הכלי הגדול עד הסוף, שוב ושוב בחזקה בטירוף . "ועכשיו תחזיקי בעצמך" הורה הצלם, יעל צייתה בלי להסס והמשיכה לדפוק את עצמה חזק. הצלם לא איבד רגע שלף את האיבר הזקור שלו והחל ללטף ליעל את השפתיים האדומות שלה , היא מייד החלה ללקק אותו פותחת את השפתיים שלה מניחה לו לחדור אל הפה הרך והחם שלה. "או זה טוב, את מוצצת טוב.." נאנח הפעם הצלם. יעל ישבה עכשיו, רגליה מפוסקות רחב על ידיות הכיסא, תחתוניה נעלמו מתישהו לאורך הדרך, אגנה מתפתל כנגד מלפפון אדיר הנעוץ בקוסה הרטוב, מחליק על שפתי ערותה התפוחות בדרכו פנימה והחוצה ומשמיע קולות יניקה, אגרופה לפות בחוזקה על בסיס המלפפון ונחבט כנגד הדגדגן שלה בכל הדיפה של אגנה, והיא גונחת בפה היפה שלה הסגור סביב זין נוקשה וארוך שמזיין לה את הפה. בדיוק עכשיו נכנס גבי לחדר בתנופה, שארית המשפט שהחל בו בחוץ נתקעת בגרונו, ניירות נופלים מידיו ופיו ממש פעור בתדהמה. למרות ההפתעה המוחלטת מייד הרגיש תנועה שאין לטעות בה במכנסיו. "מה, מה.." התחיל לגמגם, "ששש... " לוחש לו הצלם "אל תפריע לא גמרנו, אבל אתה מוזמן להצטרף.." גבי נבוך אבל מהופנט מהמחזה מתקרב לאט לא בטוח מה לעשות. "תן לה כל מה שחסר לה" מעודד אותו הצלם. כמו בחלום לא מאמין שהוא עושה את זה, נעמד גבי מול יעל שלף את איברו העבה והתפוח והתחיל לשפשף אותו בין העכוזים הנפלאים המורמים מהכסא באקסטזה של יעל. "כן זה טוב" נאנחת יעל," דפוק אותי. " גבי עדיין לא מאמין לאוזניו , הפעיל לחץ קל והופ, איברו מחליק לתחת היפה של יעל הרטוב לגמרי מהמיצים והזיעה שלה. הוא התחיל לנוע בתוכה במהירות גוברת מגורה עד שגעון ממראה הקוס היפה שלה שממש בולע את המלפפון הגדול המפלח שוב ושוב את שפתי הערוה היפות שלה, פוער את הקוס המהודק סביבו עד הקצה ונלחץ לדגדגן המבריק והמגורה שלה. גבי תפס את שולי צוארון השמלה הדקיקה שלה קורע אותם לצדדים, לוקח מספריים מהשולחן מאחוריו וגוזר את החזיה שלה בדיוק באמצע. שדיה המוצקים פרצו מייד החוצה הפטמות זקורות ואדומות וגבי החל לעסות אותם בתקיפות הפטמות לחוצות כנגד כפות ידוי ומתחכחות בהן בחוזקה בעוד איברו נע בתוך התחת המהודק והרטוב שלה. "אוהוווווו" ארוך נפלט ליעל מהפה, "זה" " כל" " כך " "טוב " , היא אומרת בין מציצה למציצה , " אף פעם לא נדפקתי ככה טוב כמו שצריך, כן כן כן אני גו גו מ ר ת היפה נזרק מעלה מטה בעוויתות לא נשלטות ,מתכווץ סביב כל מה!!!!!!! " וכל גופה שנעוץ בו. הגברים לא יכלו כבר להתאפק , הצלם ממלא את פיה בנוזל הלבן, וגבי מציף את התחת שלה המתעוות סביב הזין שלו וסוחט ממנו כל טיפה. "כן" נאנחה יעל, בולעת כל טיפה מהנוזל שבפיה וסוחטת את הזין שהתחיל להתרכח ," כן זה טוב", אגנה נרגע לאט לאט , המלפפון מחליק החוצה בפעם האחרונה והזין של גבי מונח על הכסא מתכווץ לאט לאט. הצלם נרכן מעניק לה נשיקה עסיסית סוחט ממנה עוד אנקה, מחיייך והולך. "איך קוראים לך " צועקת אחריו יעל, הוא מניע בידו "לא משנה אני לא באמת צלם , הצלם חבר שלי וביקש שאחליף אותו רק היום, לא תראי אותי שוב..." גבי נשאר המום מול גופה הרטוב והמהמם שלפניו, לא מאמין למזלו הטוב, והוא היה פשוט חייב לגעת בה שוב, אז הוא הושיט יד גדולה והחל לעסות לה את הקוס מחדיר אצבע לחור החם מעסה אותה מבפנים במעגלים, יעל גונחת שוב לא מתנגדת ומתחילה להניע את אגנה, "הוהו מה שאני אעשה לה עכשיו, ביד, בפה ובזין שלי " חושב גבי לעצמו... אבל זה כבר סיפור אחר.