הפתעה על הסט

הפתעה על הסט

הפתעה על הסט: יעל סיימה את המשפטים האחרונים בתסריט, הצלם סימן לה שהיא יכולה לנוח, אנחת רווחה נפלטה מפיה. היא היתה רעבה וצמאה , והרגישה קצת משונה אחרי ההסבר הארוך על איך מגדלים מלפפונים בתכנית לילדים שזה עתה סיימה. במהלך הצילום אחזה במלפפון חלק במיוחד ותוך כדי הסבר החליקה עליו בהסח דעת באצבעותיה בארוכות והמטופחות.

המשך הסיפור

"גבי , סיימנו להיום?" שאלה את הבמאי. "כן היה עשר, את יכולה לנוח" חייך אליה גבי, תמיד היתה גורמת לו להרגיש כך, חמים ונעים מבפנים ותמיד חיוך אדיוטי כשהוא מדבר איתה. "אין בעיה עם הצילומים ,נכון?" פנתה לצלם שהיה חדש באולפן ועשה רושם מקצועי מאוד, "אין" ענה לא מרים את עיניו מהמצלמה כשהוא בודק את הריפליי. יעל לקחה את סלסלת הירקות ופנתה לחדר האיפור מאחורי הסט. החדר היה ריק, כל העובדות עזבו כשסיימו לאפר אותה, אחרי הכל היה זה רק צילום קצר לתכנית ילדים. היא התישבה מול המראה, מנקה את פניה, מרימה רגל אחת על משענת הכסא מנדנדת אותה בחופשיות. היא לבשה שימלה קלה שהלמה אותה מאוד, ובלי משים הניחה את ידה החופשיה בין רגליה הארוכות, נזכרת בחלקלקות של המלפפון. הוא היה מונח לפניה בסלסלה תמים ו... ירוק. היא צחקקה לעצמה על הרעיונות המשונים והחליקה עליו שוב באצבעותיה, הוא היה מ א ו ד חלק, "למה לא?" חשבה לעצמה, אני לבד כאן. היא נטלה את המלפפון בידה והחלה מלטפת את תחתוניה הלבנים מתחת לשולי השמלה. הפתיעה אותה מהירות התגובה של גופה: היא הרגישה חם מתפשט בבטנה, ולחות בין רגליה. היא הגניבה את המלפפון מתחת לשולי תחתוניה.

המשך סיפור

הוא היה חמים מכל התאורה באולפן, והיא החלה מלטפת לעצמה את הדגדגן איתו. או, זה היה נעים. היא לא חשבה להרחיק לכת, "רק קצת" תירצה לעצמה, להרגע אחרי יום עבודה, היא החליקה אותו מעלה מטה, מניחה לו לפסק את שפתיה הלחות מה שהעתיק את נשימתה. ואז החליקה את קצהו מעט פנימה. זה היה נחמד אבל מביך מדי והיא החליטה להפסיק, שלא יתפסו אותה. היא החלה לשלוף אותו החוצה כשלפתע הרגישה יד חסונה מצמידה את ידה למקום, תפסו אותה על חם! היא היתה כל כך עסוקה בעצמה שלא שמה לב שהצלם התגנב מאחוריה! "לא עשיתי כלום..." התחילה לתרץ בטפשות, "כלום אה?" הפטיר הצלם בזילזול, והחל להניע את המלפפון שוב מעלה ומטה על השפתיים והדגדגן שלה. "מה אתה עושה?! עזוב אותי!" התנשפה עליו יעל. "הכל יהיה בסדר , סמכי עלי..." ענה הצלם. עכשיו המיצים מהכוס שלה כבר הרטיבו את רוב המלפפון, וקשה היה להגיד שהיא אדישה לנעשה בגופה. למרות זאת ניסתה להרחיק את ידו שהשתלטה על הדילדו המאולתר ועל גופה ,אך ללא הועיל: הוא היה חזק למרות מראהו הדקיק ועיניו הירוקות הממוסגרות בשיער שתני דק. "אז רצית לראות איך זה עם כלי גדול, הה?" חייך הצלם, "תני לי לעזור לך". "לא, לא, עזוב, יש לי חבר , אנחנו מתחתנים..." התנשמה יעל נאבקת על נשימתה, מקללת בליבה את הכוס הבוגדני שלה שהמשיך להתרכך, להפריש מיצים ולהפתח לקראת הבאות.

המשך

"אבל נראה לי שאת באמת רוצה ונהנית מזה..." היתל בה הצלם. "לא אני לא, בכלל לא" שיקרה יעל, חסרת אונים מול הקוס המתעורר שלה השולח אותות של הנאה צרופה לכל הגוף החטוב שלה . "אולי את לא אבל הכוס שלך ממש רטוב וממש מחכה לזיון הגון..." גיחך הצלם. הוא לעג לה אבל הכי גרוע היה שהיא ידעה שהוא צודק... "עזוב אותי" ניסתה להרחיק אותו נואשות , יודעת שלא תוכל להתנגד עוד זמן רב. "בואי אני אעזור להרגע," אמר הצלם והחליק את המלפפון העבה והארוך לתוך הקוס המייחל שלה עד מחציתו. "אוהוייי.." נאנחה יעל לא מסוגלת כבר להסוות את הנאתה הרבה, "תוציא.. תוציא אני לא" נאנחה אליו, "את בטוחה?" שאל הצלם, "בסדר, הנה אני מוציא, והוא שלף את המלפפון לאט לאט, וכשהיה כמעט בחוץ החליק אותו במהירות עד הסוף מניח לאגרופו להצמד בחוזקה אל הדגדגן שלה. "אויייי אתה גומר אותי" נאנחה יעל בטירוף "די די אני לא יכולה..." "אבל זה מה שרצית לא?" לחש באזנה, ממשיך להחליק פנימה והחוצה , פנימה והחוצה... המלפפון היה באמת גדול, ועבה, וחלק מאוד גם מהמיצים שלה.... "אוווווו" "אני לא יכולה, אסור לי...." יעל אף פעם לא נהנתה ככה, היא גנחה בקול רם עכשיו והתחילה להתפתל מול ידו המשגעת אותה...

סוף

ואז הוא עצר, כמעט בחוץ, "אז את רוצה או לא?" , שאל בתמימות מעושה. יעל לא ידעה מה להגיד. "אם לא תעני אני הולך" אמר והרחיק את ידו לגמרי . "רגע רגע, חכה רגע" שמעה את עצמה יעל אומרת לפני שהבינה מה היא אומרת. "כן?", חייך הצלם. "אל תלך" " כלומר? את רוצה אותו בפנים שוב?" יעל היססה, אבל כשהרגישה שהוא באמת מתכוון ללכת, מהרה להגיד "כן, כן" בשפה רפה. "אז תגידי לי בדיוק מה את רוצה" . "אני לא מבינה" ניסתה יעל להתחמק. "י ע ל, אני הולך!" טוב טוב, אני רוצה שתדפוק אותי שוב". "אהה אני מבין" המהם הצלם מחליק את המלפפון פנימה דופק אותה חזק עד הסוף. "כן כ ן דפוק אותי שוב ושוב.." המשיכה יעל לגנוח, ולהתפתל כנגד ידו. ואז הוא שוב עצר, "לא, לא" נאנחה יעל " תמשיך בבקשה!", "לא, עכשיו תורך לזוז" השיב הצלם. יעל היתה עכשיו בחצי דרך לאורגזמה, לכן התחילה להרים את גופה ואגנה כנגד ידו האיתנה משפדת עצמה על הכלי הגדול עד הסוף, שוב ושוב בחזקה בטירוף . "ועכשיו תחזיקי בעצמך" הורה הצלם, יעל צייתה בלי להסס והמשיכה לדפוק את עצמה חזק. הצלם לא איבד רגע שלף את האיבר הזקור שלו והחל ללטף ליעל את השפתיים האדומות שלה , היא מייד החלה ללקק אותו פותחת את השפתיים שלה מניחה לו לחדור אל הפה הרך והחם שלה. "או זה טוב, את מוצצת טוב.." נאנח הפעם הצלם. יעל ישבה עכשיו, רגליה מפוסקות רחב על ידיות הכיסא, תחתוניה נעלמו מתישהו לאורך הדרך, אגנה מתפתל כנגד מלפפון אדיר הנעוץ בקוסה הרטוב, מחליק על שפתי ערותה התפוחות בדרכו פנימה והחוצה ומשמיע קולות יניקה, אגרופה לפות בחוזקה על בסיס המלפפון ונחבט כנגד הדגדגן שלה בכל הדיפה של אגנה, והיא גונחת בפה היפה שלה הסגור סביב זין נוקשה וארוך שמזיין לה את הפה. בדיוק עכשיו נכנס גבי לחדר בתנופה, שארית המשפט שהחל בו בחוץ נתקעת בגרונו, ניירות נופלים מידיו ופיו ממש פעור בתדהמה. למרות ההפתעה המוחלטת מייד הרגיש תנועה שאין לטעות בה במכנסיו. "מה, מה.." התחיל לגמגם, "ששש... " לוחש לו הצלם "אל תפריע לא גמרנו, אבל אתה מוזמן להצטרף.." גבי נבוך אבל מהופנט מהמחזה מתקרב לאט לא בטוח מה לעשות. "תן לה כל מה שחסר לה" מעודד אותו הצלם. כמו בחלום לא מאמין שהוא עושה את זה, נעמד גבי מול יעל שלף את איברו העבה והתפוח והתחיל לשפשף אותו בין העכוזים הנפלאים המורמים מהכסא באקסטזה של יעל. "כן זה טוב" נאנחת יעל," דפוק אותי. " גבי עדיין לא מאמין לאוזניו , הפעיל לחץ קל והופ, איברו מחליק לתחת היפה של יעל הרטוב לגמרי מהמיצים והזיעה שלה. הוא התחיל לנוע בתוכה במהירות גוברת מגורה עד שגעון ממראה הקוס היפה שלה שממש בולע את המלפפון הגדול המפלח שוב ושוב את שפתי הערוה היפות שלה, פוער את הקוס המהודק סביבו עד הקצה ונלחץ לדגדגן המבריק והמגורה שלה. גבי תפס את שולי צוארון השמלה הדקיקה שלה קורע אותם לצדדים, לוקח מספריים מהשולחן מאחוריו וגוזר את החזיה שלה בדיוק באמצע. שדיה המוצקים פרצו מייד החוצה הפטמות זקורות ואדומות וגבי החל לעסות אותם בתקיפות הפטמות לחוצות כנגד כפות ידוי ומתחכחות בהן בחוזקה בעוד איברו נע בתוך התחת המהודק והרטוב שלה. "אוהוווווו" ארוך נפלט ליעל מהפה, "זה" " כל" " כך " "טוב " , היא אומרת בין מציצה למציצה , " אף פעם לא נדפקתי ככה טוב כמו שצריך, כן כן כן אני גו גו מ ר ת היפה נזרק מעלה מטה בעוויתות לא נשלטות ,מתכווץ סביב כל מה!!!!!!! " וכל גופה שנעוץ בו. הגברים לא יכלו כבר להתאפק , הצלם ממלא את פיה בנוזל הלבן, וגבי מציף את התחת שלה המתעוות סביב הזין שלו וסוחט ממנו כל טיפה. "כן" נאנחה יעל, בולעת כל טיפה מהנוזל שבפיה וסוחטת את הזין שהתחיל להתרכח ," כן זה טוב", אגנה נרגע לאט לאט , המלפפון מחליק החוצה בפעם האחרונה והזין של גבי מונח על הכסא מתכווץ לאט לאט. הצלם נרכן מעניק לה נשיקה עסיסית סוחט ממנה עוד אנקה, מחיייך והולך. "איך קוראים לך " צועקת אחריו יעל, הוא מניע בידו "לא משנה אני לא באמת צלם , הצלם חבר שלי וביקש שאחליף אותו רק היום, לא תראי אותי שוב..." גבי נשאר המום מול גופה הרטוב והמהמם שלפניו, לא מאמין למזלו הטוב, והוא היה פשוט חייב לגעת בה שוב, אז הוא הושיט יד גדולה והחל לעסות לה את הקוס מחדיר אצבע לחור החם מעסה אותה מבפנים במעגלים, יעל גונחת שוב לא מתנגדת ומתחילה להניע את אגנה, "הוהו מה שאני אעשה לה עכשיו, ביד, בפה ובזין שלי " חושב גבי לעצמו... אבל זה כבר סיפור אחר.

lioradon

New member
הפתעה על הסט

וחשבה לעצמה עד כמה היא מתגעגעת לחברה אשר בחול וכמה שהיה להם תשוקה אשר מין לוהט סוחף אשר הביטה במלפפון הבינה עד כמה חסר לה החבר. כשהבינה שאינה יכולה להמשיך כך לבדה כשהיא אשה חמה אשר צריכה להיות עם גבר אשר יעשה מה שתבקש שיסחוף אותה לאיבוד חושים. ניגשה לצלם והחלה בלי שום מילה למשש אותו ידה הניחה על הכלי לשבריר שניה מיד שלפה אותו החוצה. המשך להפתעה על סט

למעלה