הפתעה נחמדה.

zoti

New member
הפתעה נחמדה.

בטיול היומי שלי באתרים שמכסים מואי תאי מצאתי הפתעה נחמדה. כתבה קצרה על שוקי רוזנצוייג, בחור ישראלי שגר ומתחרה בתאילנד. http://www.chokemuay.com/SRosenzweig.htm

mickeym

New member
../images/Emo45.gif 50 קרבות מקצועיים בתאילנד

זה באמת הישג מכובד. מעניין אם הוא יחזור לארץ ואם כן, אם יאמן...

Tonjin

New member
בהחלט הישג מכובד -

אבל בהנחה שהמכון החדש שלו בבנגקוק נפתח רק בשנה האחרונה הוא לא ימהר לחזור ולאמן בארץ....

שי רגב

New member
שוקי רון? או רוזנצוויג??

אגב, מה עם שוקי רון? איפה הוא היום?? (שי, שמכסא הגלגלים, נתקף בפרץ נוסטלגיה לשנות ה- 80' העליזות והפרועות...)

zoti

New member
רוזנצוייג.

שוקי רון יותר מבוגר. באמצע שנות ה40 שלו. רוזנצוייג יותר צעיר. בן 30+ אם אני לא טועה. לפי מה ששמעתי שוקי רון חזר לארה"ב ונמצא באיזור לוס-אנג'לס. Ron currently works at Benny "The Jet" Urquidez's Jet Center in Van Nuys , California אני לא יודע כמה הציטוט הזה מעודכן.

onidin

New member
zoti ושי:מהר למלא לוטו\טוטו\חישגד

תשאלו למה? כי גם אני נמצא במוד נוסטלגיה מזה שבוע לערך ונורא רציתי לשאול בפורום (אך לא יצא)מה קורה היום עם שוקי רון,הייתי תלמיד\חניך שלו בשלהי האייטיז המדהימים ברחובות . נו הנה ההוכחה שמלאכתם של "צדיקים" נעשית בידי אחרים, אז קדימה zoti ושי רוצו לתחנת הלוטו הקרובה..... וכמובן תודה לשניכם על המידע, אלי .

zoti

New member
לשוקי רון יש בעיה

הוא עובר ממקום למקום כל הזמן ולכן קשה לו לשמור על חבורת מתאמנים קבועה. רוצה לשמוע סוד ? גם אני התאמנתי אצל שוקי בתקופה שהיה לו את המכון בהרצליה (לבערך 6 חודשים). אח"כ הוא נעלם לכמה חודשים ופתח שוב בת"א. גם בארה"ב הוא עובר ממקום למקום אבל לרוב נשאר באיזור לוס-אנג'לס. הוא בחור נחמד מאוד ומאמן טוב (היה גם המאמן של PETE CUNNINGHAM). מצאתי בשרדוג איזה שירשור שאומר שהוא פתח מכון (סניף של מג'ירו ג'ים) בטארזנה, קליפורניה. הוא גם עובד הרבה בסרטים של אומנויות לחימה בתור כוריאוגרפר ואפילו שמו מופיע בIMDB.

שוקי רון של שלהי האייטיז ...

אפילו עבדכם היה אצלו זמן-מה (מכון יפה, בית קלקא - ת"א)... היו ימים.

שי רגב

New member
יובל עם בלורית?? מעניין... ../images/Emo8.gif

(אח... איפה הימים שבהם היינו כולנו בלונדיניים, גבוהים, תכולי עיניים ומשורגי שרירים...)

למעלה