הפתעה מרנינה

הפתעה מרנינה

נכנסתי לפורום זה במקרה ,אני מתפעם מהעושר התרבותי ,מדרך הארץ שבה נוהגים הקוראים האחד בשני ,אותו כבוד שהפך לנדיר במקומותינו . אינני דובר או מבין לדינו ,אך מרשה אני לעצמי להתענג ,להוסיף לעצמי עוד קורטוב של נשמה ,על ידי קריאה בפורום הזה שהוא חדש לי . לא יכולתי להתאפק ,ראיתי צורך לפרגן ,אתם מייצגים בעיני שכיית חמדה תרבותית ,כף לכם וחוויה לי . תודה .

Sarika

New member
שביט, ברוך הבא בצל קורתנו ../images/Emo140.gif

מחמאותיך מחממות את הלב, מונג'אס גראסייאס=תודה רבה. למרות שאינך מבין את שפתנו אתה מוזמן להתארח ולהמשיך להתענג, אולי עם הזמן תלמד ותוכל להשתתף באופן יותר פעיל. נ.ב. באשר להתנהגות החברים, זה החינוך מהבית הלאדינואי

ר ח י לו

New member
../images/Emo140.gifשביט בוקר טוב ותודה על הפרגון

אתה מוזמן להשאר איתנו, הרי זה ידוע כי כל מי שמציץ כאן "נפגע"
ברוך בואך

ברוך בואך שביט ../images/Emo140.gif

על הפירגון - ואתה מה זה צודק, הפורום הוא אי של שלווה בים הסוער של שאר הפורומים
ואני שואלת - איך הגעת אלינו? אין לך אפילו טיפ טיפונת קשר משפחתי לשפה

לחונה לרגע, הגעתי בדרך מקרה אליכם

אני כותב בפורום ריקודי עם ,ושם המצב נע בין שלווה רגועה ומגיע בלי הגזמות לצונאמי ! ממש כך .אך מאחר שאני אוהב לרקוד ,אני ממשיך לכתוב שם . בקשר לשאלתך ,אני יליד פולין ,דובר פולנית ,מעט אידיש מבית הורי ,ואנגלית .ואף מעט רוסית . כך שאין לי אפילו רסיס ואף לא קשר משפחתי לשפת הלדינו . אך יש לי קשר הדוק לכבוד ,מורשת ,סקרנות ובנוסף לראות עוד תרבות יפה בעיני קצת יותר מקרוב . שבת שלום .

רותי ב.

New member
ברוך בואך לפה ../images/Emo141.gif

נשמח אם תשאר למרות שעדיין אינך מבין את השפה. תודה על המחמאות, כיף גדול תמיד לקבל מחמאות שכאלה

למעלה