הפתעה מעניינת

perhay

New member
הפתעה מעניינת

בטיול שעשינו היום לירושלים, החלטתי ברגעים "המתים" בנסיעה לשחק קצת עם הפלפון הפשוט שלי. מזמן ראיתי שיש בו ווטסאפ, אבל כשניסיתי אותו בהתחלה כשקניתי הוא בכלל לא עבד.
היום הגיע למצב של הורדת התכנית, ופתאום התגלה לי שיש לי ווסטאפ ושאני יכולה לכתוב ולקבל הודעות. הוא מכשיר נוקיה, בכלל לא סמרטפון, ובכל זאת קיימת בו האופציה הזאת.
היו לי כוונות מתישהו לעבור לסמרטפון ועל פי התגלית של היום נראה לי שאין לי צורך בו. אשמח לקרוא מה דעתכם בנידון.

מרים 882

New member
כיף לגלות את זה

מאחלת לך התמכרות נעימה

כי זה ממכר וכיף.

perhay

New member
מסלול

נסענו לכיוון ירושלים. בדרך עצרנו באתר לטרון ובו בקרנו במוזיאון. לאחר מכן נסענו לסיור בכנסת ולפגישה עם בוז'י הרצוג.
אכלנו צהריים בקיבוץ פלמ"ח צובה. משם הצילום המצורף.
בקיבוץ זה יש סניף של חנות השוקולדים גליתה ובו קינחנו עם גלידה טעימה.
בסוף הגענו למצפה הראל ושם קיבלנו הסבר על דרך בורמה.
זכינו למדריכה מיוחדת שכבר הכרנו מטיולים קודמים.
בהחלט יום מהנה ומאלף.

perhay

New member
סליחה שהתמונה נשלחה פעמיים

בפעם הראשונה היה כתוב שהיא לא עלתה ולכן שלחתי שוב.
כולנו קיבלנו כובעים עם לוגו מוקדש ל-70 שנה של הקיבוץ כמו זה שמונח עלי.

תודה ההר על מה שכתבת.

perhay

New member
הבנתי שאחד היתרונות הבולטים של הווסטאפ

זה שכל ההתקשרות היא חינם לא כמו באס אם אס.
יש יתרונות נוספים?

perhay

New member
עלה לא נידף

אשמח על הסבר קצר לגבי יצירת קבוצות. תודה מראש.

כשאת נכנסת לאפליקציה, יש לך אפשרות ליצור שיחה

עם מספר משתתפים בה (למשל, קבוצה של כל המשפחה - ההורים והילדים).

אני לא בטוחה איך זה עובד עם הנוקיה, בעקרון את צריכה להכנס לרשימת אנשי הקשר בוואטסאפ, וללחוץ על הסימן השמאלי העליון, ואז לבחור את אנשי הקשר שאת רוצה. אני בוואטסאפ כבר שנתיים, ויצא לי לעשות את זה רק פעם אחת כי בד"כ צירפו אותי לקבוצות קיימות.

היום עם החבילות הבלתי מוגבלות של כולנו

אין משמעות לעובדה שהתוכנה חינמית, גם sms זה חינמי לרובינו, כלומר חלק ממחיר כלול שנשלם גם ככה.
אבל נוחות השימוש בווטסאפ ממש טובה, קל לפתוח קבוצות צ׳ט להרבה משתתפים, להעביר קבצים כמו תמונות וסרטוני וידאו... הכל ממש ממש נוח ופשוט.

שימי לב שאם אין לך דור 3 יכול להיות שבחבילה שלך מול הספק בסלולארי אין הסכם על שירותי אינטרנט... הווטסאפ עובד על אינטרנט ואם אין לך אז יחייבו אותך אקסטרה, אז כדאי שתטפלי בזה.

עבורי סמארטפון זה הרבה יותר מווטסאפ, אני עושה איתו כמעט כל מה שאני עושה עם מחשב... מיילים, פייסבוק, גלישה רנדומלית באינטרנט...

perhay

New member
יש לי אינטרנט מינימלי

שמאפשר להפעיל את הווטסאפ אבל למשל לא מאפשר לי להכנס לפורומים או מקומות אחרים ברשת.

perhay

New member
אני משלמת מחיר

שכולל שיחות,ו 500 אס אמ אסים.
אם רציתי אינטרנט הייתי צריכה להוסיף כסף, אבל ביטלתי את האינטרנט. יש בכל זאת כלול במחיר אחוז מסויים של אינטרנט. אני בכלל לא גולשת.
בהחלט אברר אם השימוש בווסטאפ זה יעלה לי המחיר.

julia75

New member
היתרון הענק-זה שליחת תמונות בחינם

אנחנו משתמשים בזה המון
עוד יתרון-זה ווצפ קבוצתי
בן שלי באיזה 10 קבוצות
אנחנו יש לנו ווצפ משפחתי
וווצפ של משפחה מורכבת.
וגם של קבוצת טיולים.
בקיצר אין על ווצפ.מקווה שישאר חינם תמיד

perhay

New member
למי שעשי לעניין - גרסת הנוקיה שלי היא

נוקיה 208

אני בחרתי מסלול עם אינטרנט מינימלי, אבל בהחלט ניתן לקבל הרבה יותר.

למעלה