הפתעה מכיוון לא צפוי

הפתעה מכיוון לא צפוי

אז עבר שבוע מאז הנסיעה של האיש וזה נראה לי כאילו הרבה יותר זמן עבר. נוריאל מחפש, אבל (בלי לפתוח פה), לא מראה סימני מצוקה מיוחדים. הוא שואל וכאילו (או לא כאילו) מבין את התשובה. מה גם שהאיש מתקשר יום יום ומדבר עם נוריאל מה שנראה שעוזר לא? ההפתעה הגיעה מכיוונה של מאיה. מאתמול היא לא נותנת לי למוש מ"מ מעיניה! אני זזה לשניה והצרחות קורעות את האויר. אתמול ניסיתי לארגן ארוחת ערב, ולא עזר לי אפילו למקמם אותה ע"י. כשאני במרחב שלה, היא חוקרת, מתעסקת עם מה שמסביבה מקסים. אני רק יוצאת מהמטר על מטר שלה - סוף העולם.... אני יודעת שהיא עכשיו בשלב של חרדת זרים, קביעות אוביקט אבל הצילו
אתמול והבוקר זה הכניס את כל הבית למתח. הרגשתי איך אני מאבדת את הסבלנות

נעה גל

New member
תזכירי לי בת כמה מאיה?

בעיקרון, התקופה הזו יכולה להמשך מספר חודשים, ואני בעד להענות לפחדים שלהם. כלומר, כשאת יוצאת מהחדר לצרף אותה אליך, או להמשיך ולדבר בקול רם כך שהיא תשמע אותך. אפשר לידע אותה על כל תזוזה שלך - זה קצת קשה ומלאכותי בהתחלה אבל מתרגלים מהר. כשאני חושבת על זה - אני עדין מדווחת לילדים שלי כשאני יוצאת מהחדר שאנחנו נמצאים בו יחד...

אני אומרת לה ומדברת איתה בקול!

ויותר מזה - הסלון והמטבח שלנו הם חלל אחד, והיא יכולה לראות אותי, הגם שאולי אין ראיה טובה למרחוק (?). בטוח שהיא שומעת אותי - אבל צרחות עד לב שמיים. מאיה בת 7 חודשים ושבועיים.

לאה_מ

New member
יש לך אפשרות לקחת אותה במנשא?

אם היא יושבת יציב, אולי אפילו מנשא גב (יותר קל, לטעמי), וככה באמת לא תצטרכי להתרחק הרבה...

נעה גל

New member
גם אני השתמשתי במנשא בתקופה

הזו (בחיבוקית). החיבוקית היתה מאוד נוחה כי הבן שלי כבר היה יציב ועם החיבוקית יכולתי להניח אותו על מותניים שלי.

נראה לי שאני אעשה את זה, למרות

שיש לי את התינוכיס ואני ממש לא רואה איך אני יכולה לנקות את הבית כשהיא מקדימה?! היא עוד לא יושבת, אפשר עדיין לשים אותה על הגב? תודה.

zimes

New member
אפשר על הגב

בקשירה דומה לתנוחת ה"שק" הקידמית. יש לך החוברת? אם לא - תשאלי בפורום הנקה, בטח תהיה מי שתסביר/תשלח לך סריקה (ואם נצליח להפגש - אני אשמח להראות).

Shellylove

New member
זה רק מוכיח

כמה הילדים שלנו, איך לומר? מדהימים? מפתיעים? הנה, חששת לך מאיך נוריאל יגיב ואיך הוא יתנהג כשאבא לא יהיה (כשגם לפני זה היו קשיים...) ופתאום... הוא נפלא! מתנהג כ"בוגר"! ודווקא מאיויה "עושה צרות". ראשית, תחמיאי לנוריאל על התנהגותו המתחשבת. דרך אגב, לפחות אצלנו, ראיתי כבר לא פעם שבמצבי "מצוקה" (נגיד מחלה קשה שלי), שלי פשוט קלטה את העניין ושיתפה פעולה באופו מדהים עם אבא שלה. ככה שתפרגני לו על כך שהוא קולט את המצב ומתחשב. לגבי מאיה, חוץ ממנשא, יש מישהו קרוב נוסף שהיא אוהבת (סבתא נגיד) שיוכל לעזור לך קצת "להשתחרר"? [טוב, לפחות עבר כבר שבוע, לא?
]

אוסיש

New member
אני באמת צריכה להחמיא לבוגר שלי

מה שעשיתי בבכי הנוראי שלה היה לתמלל לו כי היה נראה לי שהוא נלחץ מזה, אבל אני צריכה לשבח אותו באמת. הבעיה העיקרית היא שעות הערב המוטרפות (כמובן) ואז אין לי בהישג יד את הסבים. טוב, צריך לחשוב על איך עושים את זה עוד קצת. תודה.

zimes

New member
שעות הערב

במילואים, אצלינו, היה לי שיבוץ של סבתות, חברות (עם/בלי ילדים), ובייביסיטריות (בתשלום), כך שכמעט כל ערב היה אתי מישהו. את יכולה אולי שכל סבא/סבתא יצליחו כן להיות זמינים ערב אחד בשבוע עבורך? (גם אם זה סופ"ש). אפשרות נוספת - להעביר 2-3 ימים אצל חברים, כך שאת מרוויחה ערב-שניים לא לבד.

למעלה