הפתעה למעו"ז רעננה =]

Atex445

New member
הפתעה למעו"ז רעננה =]

לפני מספר דקות נפלה לידי פיסת טכנולוגיה חדשה וחדישה ובזאת אני גאה לציג,בפני מעו"ז רעננה AKA מעו"ז בסטייל. את הטלוויזיה הרשמית של המעו"ז!!!! מדובר בחידוש טכנולוגי,מדובר בטלוויזיה צבעונית! אנטנה מובנת!הקולט ערוצים מכל מזרח התיכון! ערוץ 1,ערוץ 2,ערוצי חיזבאללה למיניהם,בקיצור תכנית מגוונים ואיכותיים! עוד סיבה טובה להצטרף למעו"ז רעננה ! המעו"ז המתקדם בשרון!

אני חושב שאתה טועה.....

תלוי איפה מחשיבים את פתח תקווה. אם פתח תקווה בשרון(כי היא מטר מהוד השרון), אז פתח תקווה המעו"ז המתקדם בשרון. אם פתח תקווה בגוש דן, אז אתם המעו"ז היחיד בשרון. וסתם סטטיסטיקה על קידמה....בכל מעו"ז שעשה קדמה טכנולגית בשנה א', התפרק בשנה ב'. (ואני קדמה אני מדבר על חדרי מחשבים, טלויזיות מפוארות, די.וי.די, שולחנות סנוקר וטניס,...)

זוהי רשימה חלקית...

טלביזיה בכל חדר פעילות(בערך 4), מחשב, מדפסת+סורק+פקס, עוד מדפסת ומחשב, מקרן שקפים,..... מעו"ז חלומי.

אכן..

זאת רק רשימה חלקית.. ואכן מעו"ז חלומי. מוזמנים לבקר. ואי ינצל את זה כולם מוזמנים למסיבת קיץ אצלנו במעו"ז שתתקקיים בע"ה ב-07.07.07 יהיה ענק.

Atex445

New member
07.07.07 - חברי YOUTUBE נפגשים ב NEW YORK

אז אני לא ידוע..חחח סתם =] מעו"ז רעננה בא? או שאני ילך לבד?

שניהנה נשמתי!=]

בכל חדר פעילות-כמו שחזי הזכיר- את מודעת לכך שיש לנו 4?! קיצר כל חדר פעילות יש טלוויזיה... הרשימה הכמעט מפורטת מה שיש לנו במעו"ז: *** 4 חדרי פעילות שבהם מעבירים פעולות חדר 1- כתות א חדר 2- כתות ב חדר 3- כתות ג ו- ה חדר 4- כתות ד ו- ו בכל חדר המוזכר הנ"ל יש מזגן שעובד מעולה, טלויזיה, לוח כמובן ועוד מלא דברים... *** המקום שאני אישית מאוד מתחברת אליו- ה-מ-ט-ב-ח!!!! במטבח היאפה שלנו יש מקרר עם מקפיא כמו שצריך...עם אוכל [לפעמים] ושתייה כנ"ל יש קומקום-קפה/תה וכו'... ועוד 10000002 דברים=] *** האולם!!!==>מסיבות ואירועים עד 150 איש חחח ../images/Emo8.gif במה מרווחת מדהימה, מזגן, מערכת סטריאו!!!...חיחיחי טוב יאללה על החלק החיצוני של המעו"ז לא נפרט... אבל הדבר הכי הכי הכי הכי במעו"ז שלנו זה... נ-ת-י!!!!!!!=] טוב יאללה שנינה מקווה שהבנת...חחחח נ.ב=>רעננה תתחדשו!=] ו...כמו שלינויה אמרה ב- 07.07.07 יש מסיבה מדהימה אצלנו במעו"ז!תבואו!=] כולם מוזמניםםם=]]

ווואוו

לנו במעוז יש.. DVD טלביזיה מיחם ענק כלי סוכר..[80% נמלים 5% סוכר והשאר אוויר..] סתם משעמם ליייייי תהנו לכם במעוז המושקע שלכם.. אבל אל תישכחו זו לא הכמות זו האיכות... שומרון שולטים!!!!!

מאמי שילי ההודעה הנ"ל הייתה רק להמחיש לשני!

אתה צודק בקטע של הכמות והאיכות!מסכימה איתך בהחלט! ואני אוסיף ואומר שלדעתי כל המעו"זים הם מדהימים ומושקעים בצורה יוצאת מן הכלל! יישר כוח לכל המעוז"ים!...=] שוב אני מזמינה אותכם למסיבה ב-07.07.07=]

דיאנה חמדתי.

בואי נשמור על פרופיל נמוך בעניין הזה.. ושוב 07.07.07 הולך להיות מסיבת קיץ במעו"ז פ"ת שיפתח לכם את הקיץ כמו שצריך..

who is this

New member
שאלה קטנה..

יכול להיות שכל המכשירים אמורים לפצות על משהו שאין?

יש מצב..

אתה יודע למה צריך אותנו הגברים?? כי ויברטור לא יכול להחליף גלגל באוטו.. ולמה צריך את הנשים..? כי קרייזלר לא יכולה להכין קפה/אוכל

למעלה