הפתעה לליאור:) נשמה, לא יודעת אם ראית את התמונה , אבל קבלי מתנה ממני אסטרו קסטרו אחת בדרך אלייך
G GlitterKitten New member 18/11/03 #1 הפתעה לליאור נשמה, לא יודעת אם ראית את התמונה , אבל קבלי מתנה ממני אסטרו קסטרו אחת בדרך אלייך
ה הליאוריות New member 19/11/03 #2 איזה מאמיייייי אהה..חזרתי..חחח אבל אני זזה שוב..הוברמן והשאר מחכים לי בחוץ..איזה (כ)פרה היא!! פרצה לי לפורום אה..חחחח אסטרו קסטרו הכוסית שלייייייייייייי חולה עליך!!! ירדני תודה ותביאי לי עוד תמונות שלה!!
איזה מאמיייייי אהה..חזרתי..חחח אבל אני זזה שוב..הוברמן והשאר מחכים לי בחוץ..איזה (כ)פרה היא!! פרצה לי לפורום אה..חחחח אסטרו קסטרו הכוסית שלייייייייייייי חולה עליך!!! ירדני תודה ותביאי לי עוד תמונות שלה!!
ה הליאוריות New member 19/11/03 #3 איזה חמודה.. היא מתגזגזת מהגזים...(המבין יבין)...חחחחחחחחחחחח ירדני תודה לוב יו!!!! ו...אמממממ.....אהההה...ביי...חחחח איפה האתי הזו?חייה?שתתקשר!!..חחח
איזה חמודה.. היא מתגזגזת מהגזים...(המבין יבין)...חחחחחחחחחחחח ירדני תודה לוב יו!!!! ו...אמממממ.....אהההה...ביי...חחחח איפה האתי הזו?חייה?שתתקשר!!..חחח