הפתעה לכולם!

Kremboim

New member
../images/Emo62.gif אם אין עבודה....אין לחם!

המשךךךךך:) אם אין עבודה....אין לחם! אם אין לחם תוכלו עוגות!!! :) זה פיתגם שאיזה מלכה בצרפת אמרה לענים של צרפת:) חחחח.. וסתם עלה לי לראש:) אז רשמתי!!

La Vicomtesse

New member
מארי אנטואנט......./images/Emo47.gif../images/Emo54.gif

כן גם לה זה "עלה לראש".....באופן מילולי....

sHotZy M

New member
רועי, חיית מחמד שכמותך...../images/Emo107.gif

תנוח! וחוץ מזה.... המשפט, אם אין עבודה אין לחם! שמור לזכויותיה של בחורה אחת... וזאת... צודק! אני! קאפיש?! אז... זהו... ותמסור לחבר הנחמד שלך תומר שאני בטוחה שהוא טעים....
אני לא יודעת למה זה קשור אבל פשוט תמסור לו את זה... בלי שאלות מיותרות... טוב מותק? יופי!

sHotZy M

New member
שניה, אני אסביר...

אני ומאיה נשואות... ושלומית היא המאהבת שלי (הייתי איתה הרבה לפני שאישתי המושלמת נכנסה לתמונה) אבל עכשיו נראה לי שהיא גם המאהבת של אישתי... אנחנו מן שלישיה כזאת... קאפיש?! וחוץ מזה ששלומפ לא קשורה עכשיו... עזבו אותה לנפשה!!

Kremboim

New member
גם אנחנו מן שלישיה שכזאת...

גיא תאום תומר תאום\אח שחור ורועי (אני) תאום :)

וואי דפווקקקקקקקקקקק!!!

למה הסתפרת?!למה להרוס כזה שער יפה?!אין צדק בעולם הזה! גררר..אני שונאת שבנים שהיה להם שער ארוך מסתפרים..אני יכולה להרוג מישו..גררררררר....

booly16

New member
ששששששש....

זה רועי פה מדבר!!!!!! אני יעשה מה בראש שלי ... זה ברור לך!! :)

N E Z E K

New member
../images/Emo13.gif ת'אמת אם כבר תספורות אזזז...

גם אני הסתפרתי היום
כולם באטרף של להתכונן למתכונת שהיא מחר ואני הלכתי להסתפר :) חחח...
לאדעת.. :))

booly16

New member
מה זההההההההה?!

אני יפה בכל מצב!! :) ולא רק אני חושב ככה ...כי כלום בלי יוצאה מי הכלל אמרו שזה מתאים לי:) אז זיין בפנים שלך! :)

N E Z E K

New member
לאדעת... משהו חסר... :)

לא ת'אמת זה חמוד... אבל לא יותר מזה... :)

booly16

New member
טוב דעתך בלבד... ;)

אני מניח שאין צורך להגיד לך שרועי כתב לך את זה.. ;)

N E Z E K

New member
חחחחחחחח... ת'אמת...

אני כבר לא יודעת מי זה מי... אין לי מושג... כולכם בשבילי אותו דבר... כולכם חמודים :) אגב, אתה אחד המהירים.. :)

יוווווווווווווווווווווווווווווווו

ממש יפה רועי!!!!! תתחדש!!! :) באמת יפה! למרות שאתה נראה כמו איזה חייל אבל פסססדר

למעלה