הפתעה ליום הולדת

meforak

New member
הפתעה ליום הולדת

יום ההולדת מתקרב ואני כבר עכשיו מקבל הפתעות.... אתמול בערב התגלתה האמת העירומה...תרתי משמע...במיטה היא אמרה לי מה שכבר ידעתי מזמן אבל פחדתי לשמוע.היא אוהבת אותי אבל כבר לא נימשכת אליי.כבר נשואים 4 שנים ומכירים כבר 10...עם מלאך קטן בן שנה.משהו מת אצלי אתמול השאיר אותי מפורק.אני לא יודע איך לתמרן בין הילד לאשה.אותו אני אוהב מכל הנשמה אמות למענו...ואותה...קצת קשה לי לאהוב ממש עכשיו.אני בחור חזק ויודע לספוג המון...אבל הספוג מתפרק...אחרי שטיפת כלים של 4 שנים..סירים גדולים ומשומנים...בטח שהספוג יתפורר...איך מתמודדים?...תגידו הא?

meforak

New member
היא התעוררה עכשיו

כאילו הכל נעים וטוב...כאילו כלום לא קרה...כאילו לא נשברו אתמול כל החומות שהגנו על הלב שלי.כל החומות שבניתי לאורך כך תקופת היחסים ביננו כדי שהזוגיות תישמר.הכל נפל...חתיכות חתיכות..בדיוק כמוני מפורק.אל תגיבו.אני פשוט חייב להוציא את זה.אני רחוק שעות טיסה מהחברים הכי טובים שלי והמשפחה...משום מה המדיה הזאת ניראת לי טובה יותר מהטלפון.תודה והמשך יום טוב לכולם.

DingDon

New member
תתעורר

אם הרגשתך דחוייה ואין לכם פתרון מידי לנושא, תתעורר עכשיו ותאמר שלום עכשיו אחרת אתה תמשוך את זה עוד כמה שנים ואז תתעורר והשנים האלו יהיו שנים של חסד מצד שניכם,לפעמים לחתוך יותר טוב מאשר למשוך וזה מנסיוני לאחר 20 שנה ואני משלם על כך עכשיו בגדול.

מפורק

קוראת את מה שאתה כותב ומרגישה את הכאב אבל לא כתבת איך אתה מרגיש אליה ( כן קשה לך לאהוב כרגע זה ברור היא אמרה לך שהיא לא נימשכת מילים מאוד קשות לקבל מבן זוג). האם זה משבר שקורה בשנה האחרונה בגלל הילד? האם זה התחיל לפני ולמרות זאת החלטם להביא ילד? ניסיתם אי פעם לתקן את זה לבד? ע"י טיפול זוגי? יש דברים מסוימים שגורמים לה לא להימשך אליך? יש המון שאלות שבטח גם אתה וגם היא חושבים עליהן כרגע. מה היא רוצה לעשות עם המצב? בכל דרך שיהי לכם טוב. אני

s h o o s h a

New member
מה מסתתר בין המילים והשורות?

"...היא אוהבת אותי אבל כבר לא נימשכת אליי..." "...ואותה...קצת קשה לי לאהוב ממש עכשיו..." "...הספוג מתפרק...אחרי שטיפת כלים של 4 שנים..סירים גדולים ומשומנים...בטח שהספוג יתפורר..." קצת מתנגשות לי האמירות. נשמע כאילו כבר זמן מה אינך אוהב אותה אבל ... 'מושך'. (ההריון? הילד?) מה יש בין ומעבר לאמירה שאינך מושך אותה יותר לבין הסירים הגדולים שבגינם הספוג מתפורר? לשם מה היית זקוק ל"...כל החומות שבניתי לאורך כך תקופת היחסים ביננו כדי שהזוגיות תישמר..."? להבנתי ומנסיוני, זוגיות מאושרת הנה זו הנטולת חומות. לדעתי, ה'מברק' שהשארת בפורום חושף אך מעט ורב הסמוי על הנגלה.

netab

New member
היי, אל תמהר להסיק מסקנות קשות

עליה ועליך. ואם נאמר, אשתך סובלת משינוי פיזי שמתרחש אצל נשים לאחר לידה? שווה ללכת לייעוץ, ולנבור איתה ואצלה מה קורה לה עמוק עמוק בפנים. יש אהבה שזה רגשי.אין משיכה שזה פיזי. זהו מצב הפיך במיוחד שאני בטוחה שזה קשור ללידה. אשמח אם תענה לי אם המצב היה כך גם לפני ההריון (ז"א שחשת דחוי מינית באיזושהי צורה). בהצלחה ולא להרים ידיים מהר מידי!

למעלה