הפתעה לחנוכה

barmiz

New member
תשובה...

סתם שוטטי באינטרנט באתרי תרבות וילדים ומצאתי כתבות על המחזמר. עכשיו בפוקס קידס יש פרסומת של המחזמר ספיד. בעוד שבועיים יתחילו למכור כרטיסים לספיד, בחיפה - "גרבר" 04-8384777, בירושלים - "בימות" - "קלעים" בת"א אני לא יודע. חיפה מרכז הקונגרסים, תל אביב בית האופרה, ירושלים בניני האומה.

יוו איזה כיףףףף אני כבר לא יכולה

לחכות לחנוכה.. זה יהיה ה-ד-ב-ר! זה יהיה החג הכי כיף בארץץץץ

אני זוכרת שכשהייתי קטנה לקחו אותי

לעוצלי גוץ לי ולא הבנתי חצי מילה מההצגה! הם דיברו בשפה ממש גבוהה.. הייתי בת 5\6 נראה לי.. חח-ככה שיש לי זיכרון רע מזה.. אבל מלא אמרו לי שזה ממש יפה
(במיוחד אלינור אהרון..חחח..) |אבטיח|
|:)|

barmiz

New member
אה וגם...

ציפי מייזלר מעלים שוב את צי.פי. חברה מכוכב אחר, לפי מה ששמעתי.

ronnyaf

New member
על צי פי

זה אני Nir5L... אני במחשב של אחותי.. אמממ אז ככה: בידיוק היום ראיתי בחדר שלי את הקלטת של צי פי מכוכב אחר.. חח אגב: אהבתי מאוד את התפאורה של זה!!!

שגיא ק

New member
יש לי די.וי.די של כל ההצגה של צי.פי

וגם קלטת של כל ההצגה עוץ לי גוץ לי...... ובשתיהן גם הייתי.. בעוץ לי הייתי בחנוכה שעבר ובצי.פי בפורים.

Nir5L

New member
דחוףףף

יש לי גם את הקלטת של עוץ לי גוץ לי... הקלטת של ציפי זה רק השירים הדי וי די זה כל ההצגה<????

שגיא ק

New member
בהצגה מכרו קלטת רק של השירים

אבל יותר מאוחר הוציאו לחנויות גם קלטת וידיאו וגם די.וי.די של כל ההצגה. ובדי.וי.די יש גם תוספות של מאחורי הקלעים. וכתוב על הקלטת/די.וי.די שזה באורך מלא. ואג לגבי עוץ לי גוץ לי - עד כמה שידוע לי הפ עשו להפך: בהתחלה הם הוציאו קלטת של כל ההצגה, ואח"כ רק של השירים. אני הספקתי לקנות את הקלטת כשמכרו את כל ההצגה.

ronnyaf

New member
שוב אני.. אצל אחותי..

זה שוב אני.. אצל אחותי.. אז ככה: הקלטת שלי של עוץ לי גוץ לי היא של כל ההצגה.. וככה כל הקלטות שיצאו לעוצלי.. הקלטת של ציפי שקניתי שלושה שבועות אחרי חנוכה (לא בהצגה) היא רק השירים וסיפור העלילה..

שגיא ק

New member
אחרי פורים הוציאו קלטת של כל ההצגה

ולגבי עוץ לי - יש להשיג גם קלטת של כל ההצגה ויותר מאוחר הוציאו קלטת רק של השירים. גם לי יש של כל ההצגה.

barmiz

New member
//////////

הפ הפ הפ... הנושא של ההודעה הוא תמונות של מחזות הזמר של חנוכה, לא הקלטת וידאו של ציפי. שימו תמונות, ואם אתם רוצים לדבר על קלטות תעשו הודעה נפרדת. למען הסדר הטוב.

barmiz

New member
אתם עדיין

מוזמנים לשים תמונות של חנוכה, המטרה הייתה שלא רק אני אשים.

למעלה