הפתעה לחברה

10יניב10

New member
הפתעה לחברה

שלום לכולם בעוד שבועיים אני והחברה חוגגים שנתיים, אני רוצה את עזרתכם לגבי רעיונות מקוריים לחגוג ארוע זה.... משהו מפוצץ... לדוגמה פעם אחרי ריב שהיה בינינו הגעתי אליה ללימודים ושכרתי כנרת ושרתי לה שיר אהבה..... בקיצר אני רוצה משהו מפוצץ..... תודה על השת"פ...........................

עד כמה התקציב ?

כי יש מלא רעיונות אבל תלוי בתקציב, אפשר להפתיע אותה בסוף שבוע בצימר רומנטי במיוחד, ולא חסר כאלה. אפשר ללכת לסרט רומנטי במיוחד בסינמה סיטי בV.I.P. אפשר להזמין שף פרטי הבייתה ולאכול ארוחה רומנטית, אפשר ללכת לסדנת בישול זוגית. אפשר להכין סלסלת פיקניק עם כל האוכל שהיא אוהבת, ולבוא בתור השליח עם האוכל, אליה הבייתה או למשרד. יש מלא רעיונות

אז צימר זה לא ממש בא בחשבון

כי זה עולה קצת יותר, מה שכן אתה יכול לעשות יום כיף בספא, מסג' זוגי, ללכת לסרט באמת בוי איי פי בסינמה סיטי. אפשר ללכת למסעדה יוקרתית. סדנת בישול זוגית מתאימה באמת וזה ממש כיף. קודם כל מה שהיא אוהבת אפשר לעשות. אפשר ללכת ליום כיף בלונד פארק או בסופרלנד, זה אומנם נשמע ילדותי אבל זה מה שכיף בזה, להשתחרר קצת.

אחי כולנו פה שבורים מאהבה...

איך נענה לך .... הגעתי למסקנה אני לא מאמין יותר באהבה לא בגלל הבנות אלא בגללי אני יודע שבני האדם נועדו מראש לכשלון וככה גכם אני !

אין בעד מה!! אפילו היה לי קל מאד

בהתחשב בזה שלא אני זו שנתתי את הרעיונות! אז למה לשרשר אלי
בכל מקרה בכיף

למעלה