הפתעה להורים

orek10

New member
הפתעה להורים ../images/Emo13.gif

הורי יוצאים בסוף השבוע הזה לחופשת יום הולדת (יש להם באותו יום
) אז שהם יחזרו אני רוצה להכים להם ארוחה נחמדה... תיכננתי בהתחלה לחמים (יש לנו מכונת לחם בבית אבל אין מתכונים
) אחרי זה דג פורל (גם יהיה נחמד מתכונים) עם ירוקות קפואים ופירה ולקינוח עוגת גבינה (גם מתכונים) תיהיו נחמדים בכל זאת פעם בשנה
-=מבטיח תמונות=-

איזו חמודה אמיתית../images/Emo24.gif

בבקשה הלחם הכי קל וטעים בעולם. ניתן ללוש ולהתפיח את הבצק במכונת הלחם ואחר"כ להוציא את הבצק מהמכונה לשים על הקרש ולחלק ל-3 ולקלוע צמה. לגבי דג פורל, בבקשה כמה מתכונים, אם תחליטי להכין דג סלמון אז הינה מתכון שלי קל וטעיםםםםםםםםםם רוצה לאחל להורים המון

orek10

New member
תודה

הקישור של הדג לא עובד אבל מצאתי משהו אחר... יש מתכון ללחם כפרי? ***אני בן

לך על עוגת הגבינה של פירגה

לדעתי היא ממש קלה להכנה וקוצרת ה-מ-ו-ן מחמאות (וגם כמה התעלפויות מסביב
): עוגת גבינה גבוהה וגבינתית ביותר \ פירגה החומרים: 1 ק"ג גביעי גבינה לבנה 9 אחוז 1 מיכל שמנת חמוצה 6 ביצים כוס ורבע סוכר 2 כפות קורנפלור שקית אינסטנט פודינג וניל שלמה קליפת לימון מגוררת אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים והסוכר. בקערה נפרדת מערבבים בכף עץ את יתר החומרים. מערבבים את הקצף עם הגבינה לאט לאט בתנועות קיפול. אופים בתבנית 26 משומנת בחום 175 מעלות כשעה. אחרי חצי שעה, אם העוגה שחומה, מניחים דף ניר כסף מלמעלה, וממשיכים לאפות. לצנן היטב במקרר. אחרי שקר לחלוטין, מכינים ציפוי: מיכל שמנת מתוקה כוס חלב חב' אינסטנט פודינג וניל 2 כפות אבקת סוכר מקציפים ביחד ומצפים את כל העוגה. מצננים עד להגשה. (אפשר לקשט בסמוך להגשה בדובדבנים או פטל קפוא).

pirge

New member
עוגת גבינה שווה ביותר בלי הקצפות

עוגת גבינה אפויה בציפוי שמנת חמוצה ללא הקצפות שתקצור המוני מחמאות.. המתכון מחברה. בצק: 4\3 חבילה מרגרינה רכה\חמאה חלמון ביצה 2 כוסות קמח תופח 2\1 כוס סוכר ללוש. לשטח בתבנית עגולה קפיצית-26- משומנת. מלית: לערבב ביחד: 2 חבילות גבינה לבנה 9% 2 שקיות סוכר וניל 4\3 כוס סוכר או כוס שלמה לאוהבי המתוק 3 ביצים שלמות+החלבון שנשאר מהבצק - (לא צריך להקציף) 2 כפות קורנפלור לשטח על הבצק (אין צורך לאפות את הבצק מראש) לאפות ביחד כ-50 דקות. להוציא ולמרוח ציפוי: 2 שמנת חמוצה+2 כפיות סוכר לאפות שוב עוד 15 דקות. לשמור במקרר – כדאי ורצוי להכין יום לפני ההגשה. תהנו. מחכה לשמוע חוות דעת. תודה.

למעלה