הפתעה בסמינר מלששים

tali_le

New member
הפתעה בסמינר מלששים

הרגע חזרתי מסמינר הפתיחה של תוכנית מלששים (מועמדים לשנת שירות) ובסמינר חיכתה הפתעה לטבעונים שבינינו... אוכל טבעוני מלא!! ארוחות טופו חלב סויה (אפילו הם יודעים שצוריאל שולט) מעדני סויה לא יאמון כי יסופר היה אוכל נהדר!! ומעכשיו אוכל טבעוני בכל סמינר!! תודה רבה לרוני, לשי שחם, לעובדי גבעת חביבה ולכל שאר העוסקים במלאכה!!

shay_even

New member
מלש"ש גישש בלשש בשש ../images/Emo131.gif

הרגע חזרתי מסמינר המלששי"ם. אם למישהו היו איזה ספקות לגבי הצוות של שנה הבאה- אל! יש אחלה צוות. אנשים טובים חושבים מטילי ספק וספקות. אפילו היה סמינר מעניין.
היה אוכל לבשריים
היה אוכל לצמחוניים ואפילו
היה אוכל לטבעוניים... כמה מרגש... נתראה במלששי"ם הבא

^Meri^

New member
וואו...

אני חוזרת לי הביתה..לא מספיקה להתקלח(תפסו לי את שתי המקלחות...משפחה נוראית:)), מואומרת..נו מילא...נתחבר... אבל לא חשבתי שכבר הספקתם להיות כל כך משועממים ולהספיק לכתוב בפורום... אז קודם כל, בהחלט היה אחלה סמינר, יש אחלה צוות, הש"ש של השנה לא משהו(חיחי..אני כל כך משעשעת:))אני צוחקת כמובן... באמת אחלה... תודה לכל מי שסבל אותי.. ותשדלו להפחית קצת בסיפורי השואה..זה עוד נושא רגיש אצלי... אוהבת.

אתם ממש מהירים!

גם אני לא ציפיתי שכבר יהיו 3 הודעות על הסמינר. בכל מקרה היה אחלה סמינר, ובאמת יש אחלה צוות. היתה לנו הרצאה ממש מענינת על הומניזם וצהרים חברתי מגניבים. ועוד כל מיני סדנאוץת על מטרות השנת שרות וכו´. בכל מקרה נורא נהניתי. אני מחכה לסמינרים הבאים (שלא יהיו על רוקי). אה ויהיו תמונות.

u*m

New member
היי....

אתם יכולים לפרט קצת בבקשה על הסמינר ועל התכנית בכלל.. תודה.

tali_le

New member
המלש"שים!! ../images/Emo131.gif

בנוער מרצ קיים כבר כמה שנים פרוייקט הש"ש - שנת שירות חניכים בוגרים, אחרי כיתה י"ב דוחים את גיוסם לצה"ל בשנה ומדריכים בתנועה השת שירות כוללת הדרכה, ליווי של גופי הנוער, פעילות קהילתית וחיים בקומונה תוכנית המלש"שים - ההכנה לשנת שירות היא תהליך הכשרתם של השמיניסטים כהכנה לשנת שירות הסמינר שהיה בסופ"ש הוא סמינר הפתיחה לתוכנית המלששים השנה

למעלה