הפתעה בחדר כושר

רוני 123

New member
המשך? או סטיה?

הלכתי להתקלח, כפי שכתבתי בהודעתי הקודמת כי הייתי חמה ורטובה הידיעה שמספר הטלפון של הבחורה נמצא בתיק שלי, לא הניחה לי ולא ידעתי מה להחליט תוך כדי המקלחת הגעתי להחלטה אני עדין לא מוכנה ללכת איתה עד הסוף ולהגיע אליה אבל אני אפתיע אותה מחר בחדר כושר החלטתי לגלח את שער הערווה ולהשאר חלקה שם למטה וזה אכן נראה כל כך יפה ומגרה שהצטערתי שאני לא יכולה להצטלם כך אבל אז נזכרתי בידידי ירון ירון ואני ידידים טובים כבר כמה שנים, ולאחרונה כשהייתי חולה הוא היה בא יום יום לראות מה שלומי, פותח את דלת דירתי במפתח הרזרבי שאצלו, ודואג לי לשתיה ולתרופות שיהיו ליד מיטתי. ביום השני כשהגיע לראות מה שלומי, הרגשתי כל כך רע, והבחילות שהיו לי מנעו ממני לקחת את התרופות. הוא הלך לבית המרקחת וחזר עם נרות לא נרות שבת, אלא נרות תרופה , ואני שמאז שהייתי ילדה לא השתמשתי בנרות הסתכלתי עליו מופתעת ירון אמר לי, תסתובבי,אני אכניס לך את הנר, וכשראה שאני לא מגיבה, הוא הוסיף מה את חושבת שאנצל את זה שאת חולה? אני בסך הכל רוצה לעזור לך התסובבתי ונשכבתי על בטני כשירון הרים קצת את חולצתי, ומשך את מכנסי הטרנינג שלבשתי למטה, והכניס את הנר לפי הטבעת שלי. בזה הסתיים הסיפור, והיות והרגשת כל כך רע באותו היום, החלטתי שלא ליחס לו משמעות נוספת מלבד עזרה למישהו שחולה. עכשיו אני חושבת שאבקש מירון לצלם אותי, ראשית כי אני סומכת עליו כידיד, כי כפי שכבר סיפרתי לכם אני לא אוהבת להחשף לפני אנשים, ושנית, אם מישהו צריך לעשות זאת, אז לפחות שזה יהיה ירון שיהנה, אחרי שעזר וטיפל בי. ועל התגובה של הבחורה למראה החדש שלי אכתוב בהמשך.

רוני 123

New member
כתבתי שלא יודעת איך זה מתקשר, וזו

סטיה מהסיפור. המשך בקרוב ואתם מוזמנים ליעץ ולהגיב

dr

New member
את מדהימה...

אבל למה את לא עונה למה ששאלתי אותך??

horneyboy

New member
קראתי כמו מהופנט...

חלק אחרי חלק ולא יכולתי להפסיק. זה מחרמן ומטריף
, ובמיוחד הטיזינג האיטי עם הבחורה במקלחות. אז... מתי הספר
? נ. ב.: אכתוב לך במסרים רעיונות להמשך (של הסיפור)...

טלסקופ

New member
רואואוני. אאל תלכי!

רוני 123 , רציתי שתדעי שמאז עידן המלאכית הכחולה לא נראה כזה סיפור בפורום. קבלי בונוס 12 נקודות!

רוני 123

New member
הפתעה בחדר כושר - המשך

למחרת כשניכנסתי לחדר כושר, ישר חיפשתי אותה במבטי, אבל היא לא היתה הייתי מאוכזבת אבל החלטתי להמשיך באימון היומי שלי הורדתי את בגדי ונשארתי עם בגד הים, התעטפתי במגבת ויצאתי לכיוון הבריכה הופתעתי ביותר לראות אותה יושבת על אחד מהכסאות שעל שפת הבריכה עטופה במגבת האמת ששמחתי מאד, והרגשתי גל חום עובר בי הלכתי לקראתה, הורדתי את המגבת והנחתי על הכסא לידה ושאלתי אם היא מצטרפת אלי לשחיה אין לי בגד ים היא ענתה, אבל אסתכל עליך ואחכה אני נדלקתי מהמחשבה שהיא יושבת שם ערומה מתחת למגבת, אבל החלטתי להכנס ולשחות. בכל פעם שהתקרבתי לכיוונה, הרגשתי את מבטיה הבוחנים אותי. כבר קיוותי לגמור לשחות וניסיתי לחשוב אם להזמין אותה לג´קוזי או ללכת למלתחות, אבל אז הצטרף גבר צעיר לבריכה ואני הבנתי שלג´קוזי הנמצא בקרבת הבריכה לא נוכל ללכת ביחד, אם היא ללא בגד ים. סיימתי את מיכסת הבריכות שלי, יצאתי נוטפת מים מהבריכה וניגשתי לקחת את המגבת שלי, כשאני רואה אותה עוקבת אחר כל תנועה מתנועותי, . הורדתיאת משקפי השחיה והתחלתי ללכת לכיוון המלתחות, כשאני שמה לב שהיא בעקבותי. ברגע שהגענו למלתחות, והדלת נסגרה מאחורינו היא תפשה אותי בשתי ידיה והצמידה אותי לקיר את כל כך הדלקת אותי בשחיה שלך, היא אמרה, ואני מאתמול יושבת ומחכה לך. הייתי נבוכה ולא היו לי מילים לענות לה אבל אז נזכרתי שהכנתי לה הפתעה בבואי למקלחות, אמרתי לה, קר לי לעמוד כך רטובה היא באה בעקבותי, למקלחת הקבועה שלי, בקצה שורת המקלחות השארתי את הדלת פתוחה כדי שתוכל לראות, הסתובבתי בכדי לפתוח את המים, והתחלתי להוריד את בגד הים שלי. היא נעמה במרחק מה והסתכלה, ואז, כשהסתובבתי לכברה והיא ראתה אות מגולחת למטה, היא השמיעה קריאה רמה. ידעתי ששימחתי אותה היא ממש התרגשה, והמגבת שעטפה אותה נפלה למרגלותיה. אני רוצה להרגיש אותך שם היא אמרה בדחף ראשוני רציתי להושיט יד ולהזמין אותה להצטרף אלי למקלחת, אבל המחשבה שאולי מישהי תגיע למקלחות ותראה אותנו, מנעה את זה ממני. חשבתי שכדאי שנחזור לסאונה, שם יש סיכוי קלוש שמישהו יגיע, וגם האור העמום יחפה עלינו. הצעתי לה ללכת לחכות לי בחדר, ואני הסתבנתי במהירות, התעטפתי במגבת והלכתי לקראת הסאונה. כשניכנסתי שמתי לב שיש מעט מאד אדים ולא חם במיוחד, היא אמרה לי שהנמיכה את החום והאדים, וגם הביאה איתה קרם גוף כדי למרוח על גופי. עליתי לדרגש העליון, פרשתי את המגבת שלי עליו ונשכבתי ערומה לפניה. זה לא לקח יותר מרגע, עד שהרגשתי את ידיה עם הקרם מטיילות על גובי, מתחילות מצוארי, לכיון שדי, ויורדות בתנועות סיבוביות די מהירות לכיון מפשעתי שם היא עצרה לרגע ואמרה כאן לא אמרח קרם, כי אני רוצה ללקק אותך

למעלה