הפתעה בחדר כושר

רוני 123

New member
הפתעה בחדר כושר

בשעות הבוקר המוקדמות אני נוהגת ללכת לבריכה שבחדר הכושר זו שעה שיש מעט מאד אנשים בחדר כושר ובבריכה אני בדרך כלל לבד, חוץ מהמצל שיושב חצי מנומנם בכסאו, ורק קם מכסאו כשרואה אותי יוצאת מהבריכה והולכת לכיוון הג´קוזי, כדי להדליק (לא מה שאתם חושבים) את הג´קוזי. ביום ראשון כשיצאתי מהג´קוזי, התעטפתי במגבת הגדולה שכיסתה את רוב גופי מהחזה ןעד כמעט הברכיים, והלכתי לכיוון המלתחות של הנשים להתקלח. לאחר המקלחת, יצאתי שו עטופה במגבת, והלכתי למרוח קצת קרם גוף על רגלי וידי (האזורים שמחוץ למגבת העוטפת. בדרך כלל בשעות אלו אין אף אחת בחדרי המלתחות. הפעם היתה בחורה שעמדה עם הגב אלי, ליד תא הלבשה, והתחילה להתפשט. אניהמשכתי לכיוון האזור שבו נמצאים הכיורים, מראות והכי חשוב מיכל הקרם גוף. התחלתי למרוח את רגלי בקרם, ומיהרתי ללכת לכיוון התא שבו השארתי את בגדי ולהתלבש. בדרכי, ראיתי את הבחורה לבושה בחולצת בטן בלבד. מבטי ישר נמשך לאזור המפשעה שלה ולשער השחור והשופע הרגשתי איך גל חום שוטף אותי. המשכתי לכיוון התא שלי, ואילו הבחורה המשיכה להסתובב בחופשיות והלכה להשקל, וחזרה לתאה, הוציאה, את כובע הים שלה והלכה לשטוף אותו וליבשו, כל זאת כשהיא עוברת לידי מספר פעמים כשחצי גופה התחתון ערום. אני התלבשתי במהירות ויצאתי בדרכי לעבודה, ומיותר לציין שהייתי רטובה וחמה. למחרת בבוקר כשחזרתי מהבריכה לכיון המקלחת הבחורה היתה שוב במלתחות, הפעם כשראתה אותי חיכה קלות, והחלה להתפשט. אני מיהרתי להתקלח וכאילו התעלמתי ממנה, אבל הרגשתי כיצד גל חום ותשוקה עובר בי. כשיצאתי עטופה במגבת וניגשתי למרוח קרם על רגלי, ראיתי אותה מבעד למראה שמולי, היא היתה ערומה לחלוטין, נעמדה מאחורי ושאלה אם אני רוצה שהיא תמרח קרם על הגב שלי. בהיסוס מה, שחררתי קצת את המגבת כך שתחשוך חלק מהגב, עד המותניים, הבחורה לקחה קרם בידיה והתחילה למרוח על גבי החל מהשחמות ועד למותנים כשהיא עובדת בתנועות סיבוביות. וואו זה היה מענג ונעים, ולא פחות מזה היתה הרגשת הפחד שליוותה אותי שמא מישהו יגיע ברגע זה למלתחות. זה לקח דקות בודדות ואני הרמתי את המגבת והידקתי אותה שוב מול גופי, הסתובבתי להגיד תודה, תוך כדי סקירה מהירה של הבחורה החטובה שעומדת מולי עירומה לחלוטין. מיהרתי להתלבש וללכת לדרכי. ביום השלישי, כשהגעתי למקלחת לאחר הבריכה

רוני 123

New member
הפתע בחדר כושר - המשך

ראיתי אותה כבר מחכה לי ערומה לחלוטין באזור המקלחות. החלפנו חיוך קטן ובוקר טוב ואז היא שאלה אם היא יכולה לראות אותי מתקלחת? אני בישנית מטבעי, ולא אוהבת להחשף כך סתם, אבל הפעם הרגשתי שאני ממש משתוקקת לזה ללא מילים נכנסתי למקלחת, תולה את המגבת בחוץ, ונשארת לבושב בבגד ים בלבד. היא נעמדה מחוץ למקלחת, כשהדלת פתוחה והיא רק צופה ומחכה. פתחתי את המים, וכשגבי אליה, התחלתי להוריד את בגד הים. הייתי נבוכה ונרגשת במקביל, שטפתי את בגד הים, ואז, כשלא היתה לי עוד סיבה לעמוד עם הגב אליה, הסתובבתי ותליתי את בגד הים על אחת מדפנות המקלחת, ונעמדתי ערומה מולה. לקחתי סבון והחלתי לסבן את גופי, ושלא כהרגלי, הפעם התנועות היו ארוכות ומתמשכות והתחילו בכתפים, וירדו לכיוון החצה, לפטמטת שכבר היו זקורות, ולבטן השטוחה ומשם לאזור המפשעה, שהרגשתי שהוא רטוב, ולא ממי המקלחת. ראיתי אותה מלטפת את גופה, נוגעת לא נוגעת, במין קלילות כזו של ידיה על הגוף החשוף. לאחר כמה דקות נוספות, הסתובבתי לסגור את המים, וכשפניתי שוב לצאת מהמקלחת ראיתי אותה עומדת עם המגבת שלי. היא ניגבה אותי קלות, ואני התעטפתי כהרגלי במגבת, ויצאתי להתלבש. החלטתי שהפעם אני לא מורחת קרם על גוםי כי אני לא בטוחה שאוכל לעמוד מולה ולעשות זאת, הייתי מגורה מדי. יצאתי לבושה לדרכי, כשאני חושבת, מענין מה יהיה מחר? לאן זה חמשיך? אם בכלל

dr

New member
ענק!!!

את פשוט גדולה... דחוף דחוף המשך...

רוני 123

New member
הפתעה בחדר כושר - המשך

למחרת הגעתי לבריכה וכל זמן השחיה תהייתי מה יקרה עוד מעט? האם היא תהיה שם גם היום? כל כך הסתקרנתי, שהחלטתי לוותר על הג´קוזי שהייתי רגילה להכנס אליו לאחר הבריכה, והשארתי את המציל עומד מנומנם ומופתע, לאחר שהדליק ביוחד את הג´קוזי ואילו אני המשכתי לכיוון המקלחות. והיא היתה שם, ערומה לגמרי עמדה ליד המקלחות אני נכנסתי למקלחת החיצונית, תליתי את המגבת בצד השארתי את הדלת פתוחה היא נכנסה למקלחת שממול והשאירה גם את הדלת שלה פתוחה, וכך כשברקע מנגנת מוזיקה רגועה עמדנו אחת מול השניה והתקלחנו, מלטפות את גופינה בידים עם סבון. יש המשך לסיפור, אבל לפני שאכתוב אותו אשמח לשמוע הצעות שלכם.

dr

New member
אל תעשי את זה...

זה לא יפה...אני מחכה כבר להמשך תוותרי על הדעה שלנו...

dr

New member
נראה לי שבכל זאת...

את תמשיכי לכתוב בלי התייעצות את עושה את זה פשוט מצויין!!!

רוני 123

New member
הפתעה בחדר כושר - המשך

המשכנו להתקלח אחת מול השניה, ואני כולי חמה ורטובה, ורק חושבת לעצמי, מזל שאני בחדר כושר, אם מישהו יראה אותי כל כך סמוקה, יחשוב שזה בגלל האימון שעשיתי. ראיתי את ידה יורדת לאזור המפשעה ומתחילה לסבן את השער ולטף בתנועות מעגליות, ואני אחריה, לוקחת סבון נוזלי בידי ומתחילה לעסות את הדגדגן. כאן היא החליטה להפסיק, שטפה את הסבון מעליה. אני עמדתי מופתעת ולא ידעתי מה עומד לקרוא, היא יצאה מהמקלחת שלה, הורידה את המגבת שלי וסימנה לי לצאת מהמקלחת. שטפתי מעלי את הסבון וניגשתי אליה היא נגבה אותי קלות ועטפה אותי במגבת ואז הלכה לפני לכיוון חדר הסאונה. ידעתי שיש חדר קטן שכזה בקצה אזור המקלחות, אבל אף פעם לפני כן לא ראיתי אותו. נכנסנו לחדרון קטן שבו היו בנויים ספסלים, המקום היה מלא באדים, ומואר באור חלש. אני עליתי לאחד ספסלים העליונים והתישבתי עטופה במגבת. היא נעמדה לידי ואמרה תשכבי על הבטן, אני אעשה לך מסג´ מענג בגב לא הייתי צריכה מילה נוספת כדי לפרוש את המגבת ולשכב עליה ידי צמודות לצידי הגוף, מסתירות קמעה ומוכנות למשוך את המגבת עלי, למקרה שמישהו יכנס לחדר. היא התישבה למרגלות הספסל, על בירכיה, והתחילה לעשות לי מסג´ בגב וזה באמת היה מענג היא התחילה במסג´ קצת חזק ששחרר את שרירי לאחר השחיה המאומצת, ובכלל עזר לי להשתחרר ממעצורי הבושה האחרונים הרגשתי איך ידי משתחררות ונופלות לצידי הספסל, וכל גופי משתחרר ומצפה להמשך המגע. היא הרגישה זאת ועברה ללטף בעדינות את גופי, דברר שעורר והדליק אותי ביותר. ירדה מן הכתפים לכיוון המותנים עד שהגיע אל ישבני היא התחילה ללטף אותו בעדינות ואני הרגשתי כיצד אינני שולטת יותר בתחושותי והוא, הישבן מתחיל להתכוץ מתחת לידיה.

רוני 123

New member
הפתעה בחדר כושר - המשך

הרגשתי שידיה לוחצות את ישבני, ואז יד אחת ירדה, והשניה ליטפה אותו בעינות ובקלילות סובבתי את ראשי וראיתי שהיד השניה שלה עברה ללטף את הדגדגן שלה. הרגשתי גל חום ולא בגלל האדים שסביבנו, עובר בין בחזה שלי ועד לאזור המפשעה. היא לקחה את אתבע אחת שלה, הרטיבה אותה במיצי תאוותה, והחזירה את האצבע לאזור פי הטבעת שלי, מלטפת ומסובבת קלות עם האצבע הרטובה, אך עדין לא נכנסת. אני הרגשתי שהחום גם של הסאונה ביחד עם חום התשוקה שעברה בי, עוד מעט ויגרום לי להתעלף ולכן התישבתי, עטפתי את גופי במגבת, וקמתי ממושבי ראיתי אותה מסתכלת עלי, וממשיכה ללטף את עצמה ואילו אני חזרתי לתא המקלחת, פתחתי את המים, ובעזרת הסבון הנוזלי, שפשפתי ועיסיתי את הדגדגן עד שגמרתי בהנאה רבה, ולמותר לציין שזה לא לקח הרבה זמן.

רוני 123

New member
הפתעה בחדר כושר - המשך

כשגמרתי להתלבש באותו יום, ראיתי אותה מגיעה ונעמדת ליד התא שלה, היא הוציאה פתק קטן , וניגשה לתת לי אותו זה היה מספר הטלפון שלה. ואז התחוור לי שבעצם אני אפילו לא יודעת את שמה. שמתי את הפתק בתיק שלי והלכתי לדרכי כשאני חושבת האם אני רוצה להמשיך? האם יהיה לזה אותו אפקט של הנאה כשזה לא יהיה מלווה בפחד שמא מישהו מוכר יכנס למלתחות ויתפוש אותנו? החלטתי לחשוב על זה ולהחליט אם אני רוצה להמשיך. וזה לא היה פשוט כי היא עמדה מול עיני במשך מרבית שעות היום.

dr

New member
את לא צריכה אותי בשביל זה...

אבל אם את מעוניינת בהמשך אמיתי רק תגידי (מציאות בלבד!)

dr

New member
אני יכול לדבר איתך על זה...

אבל אם תנסי אני מבטיח שלא תצטערי על זה...מבטיח! לא תצטערי על זה

dr

New member
זה יכול להיות קצת קצת בעייתי...

אני כותב דרך הפלאפון ואין לי אפש רות אחרת כרגע תחשבי על משהו..

dr

New member
המשך...

אבל אני מבטיח לך שלא תצטערי אם תמצאי דרך אחרת ...

רוני 123

New member
כשתוכל, תשלח מסר, ותנסה לשכנע

כרגע הולכת להתקלח, כי אני חמה ורטובה ולבד...

dr

New member
אני מקוה שאני אצליח...

את רק תהני מזה אם תסכימי להפוך פנטזיה למציאות.

למעלה