הפתעהההה!

אפשר להדחף????

איזו קרציה אני
בכל אופן, אני חושבת שמדובר בעקיצה רגילה ושגרתית של מאלדר. אני פשוט הבנתי את המשפט שלו כ "תמצאי איזה חבר שמתאים לך או חבר מהעבר" . הם הסתכלו על תמונה של חוטבי עצים אני בטוחה שמאלדר ידע שחוטבי עצים מצ'ואיסטים הם לא הטעם שלה. וכן, גם בתקופה ההיא...

Gilliana

New member
תדחפי, אדרבא! ../images/Emo9.gif

אני דווקא חושבת שזה היה שילוב נדיר של עקיצה עם נסיון גישוש - בלי קשר לטעם שלה, שאני מסכימה איתך בנוגע לזה לחלוטין. לא לנסיון גישוש כזה התכוונתי...

1Shir

New member
לדעתי

זו היתה רק עקיצה, נראה לי שבתקופה ההיא הוא חיבב את סקאלי בתור בנאדם ועדיין לא בתור אשה.. אבל כמובן שאף פעם אין עשן ללא שום אש, ומשמעות כלשהי, גם הקטנה שבקטנות, כן התחבאה שם איפשהו עמוק בפנים.. מה את אומרת??

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif

יפה אמרת. המשמעות אכן התחבאה לה אי שם עמוק בפנים - הגדרה מעולה!

1Shir

New member
אז לגבי "ניסיון גישוש" התכוונתי

שלדעתי ממש לא היה כאן כל ניסיון מודע כלשהו לגישוש, הוא לא חשב עליה ככה, אבל עם זאת התשובה שלה לא היתה לגמרי נטולת משמעות מבחינת הקשר שלהם.. אני מקווה שאני ברורה..

Gilliana

New member
מסכימה ולא מסכימה

מסכימה בחלק של לא נסיון מודע, לא מסכימה בחלק של לא חשב עליה ככה. זה התחיל להתפתח כבר אז, למעשה זה התחיל להתפתח באופן לא מודע אצל שניהם מרגע שהם נפגשו לראשונה (כאמור, סקאלי היתה זו שנעשתה "מודעת" ראשונה, אבל זה גם בהחלט מתאים).

muldercrushed

New member
תסלחו לי שניה..

אני שמעתי שמץ של פקפוק בילדים בני 13?!?!? להזכירכם אני בת 13 וראיתי את פרק עם חרקים (הרבה חרקים... זה עם הג'וקים שאוכלים בני אדם...)ולזכותי יאמרשאני יודעת לקחת דברים בפרופורציות...

למעלה