הפתחות רגשית

שירז40

New member
הפתחות רגשית

שלום, יש לי חבר כבר 5 חודשים. אנחנו אומנם בני 24, אך זוהי הזוגיות הרצינית ביותר שהיתה לשנינו. נורא כיף לנו יחד, ואנחנו נהנים לצאת ובלות זמן ביחד, אך לאחרונה מפריע לי שלא הגיעה עדיין הפתחות רגשית. במהלך החמישה חודשים האלה הקשר לדעתי לא היה מי יודע מה אינטנסיבי כי שנינו סטודנטים והסמסטר הנוכחי היה עמוס לאין שיעור מקודמיו (לפחות מבחינתי). לפני מספר ימים היתה לנו שיחה ובה דיברנו שנינו על כך שחסר משו (מבחינה רגשית) וזה עדיין לא הגיע ואנו חוששים אם יגיע, אם עד כה זה לא קרה. שנינו יחסית סגורים מבחינה רגשית וזו היתה השיחה העמוקה ביותר שניהלנו (שהיתה באוירת הפרידה) אך הסכמנו שעדיין כיף ועדיין אנו רוצים שהמשהו הזה יגיע כדי שהקשר יצליח. אני מאוד רוצה לגרום לכך שנוכל להפתח יותר אחד לשני ולהתחבר לרגש, אך איני יודעת איך לעשות זאת... הסברתי לו שאני צריכה לדעת שהוא מתגעגע אליי ושאכפת לו ממני ויותר מכך, אני צריכה לשמוע את זה. אשמח לעצות לזמן הקרוב.. כי מבחינתי הזמן הקרוב הוא ההזדמנות למנף את הקשר ולהעמיק אותו. חבל לי עדיין לוותר עליו..

מריוס זכריה

Member
מנהל
כדאי להוריד לחץ

העצה העיקרית שלי היא שאם שניכם סוגרים, ואת רוצה שינוי, אז כדאי שהשינוי יבוא ממך. תעבדי על עצמך על יותר פתיחות, יותר שיתוף ברגשות (הדגש על איכות, לא כמות
). ובכל מקרה, הרפי קצת מהלחץ. אם טוב לכםן ביחד, אפילו שזה לא מספיק פתוח לטעמך, הזמן עשוי לעשות את שלו. ואילו לחץ יגרום להיפך מזה. לכן נסי לא להפעיל לחץ על מערכת היחסים, אלא פשוט לגלגל אותה - אם קצת יותר פתיחות מצידך.

למעלה