הפתגם היומי....

tangi4

New member
הפתגם היומי....

קונת מעלמה תה לרזעת מתעלמה... פירוש מילולי : הייתי בוסית, והפכתי להיות משרתת כוונת הפתגם והנמשל הטמון בו: גלגל חוזר בעולם, אדם מקומו פעם אחת למעלה ופעם אחת למטה.... כמה נכוןןןן ..

אמרוקאי

New member
כל הכבוד טנג'י

המשך להביא לנו פתגמים. נחמד להזכר - ואפילו ללמוד פתגמים חדשים. חזק וברוך.

שרונהה

New member
איך שגלגל מסתובב לו....

עד שלא נלמד את כל השיעורים ונפיק מהם את הלקחים והמסקנות, נמשיך להיות "פעם בוס ופעם משרת"..... אבל אם נשב טוב טוב עם עצמנו וננסה להבין מה גרם למצבים שונים בחיינו להגיע לאן שהגיעו, נמצא שבין השאר, שזה קשור לתכונה מסויימת שלנו, שבמקרים בהם הצלחנו, נמצא ש"ליטשנו" אותה לדרגה של טוהר, ובמקרים בהם נכשלנו, כנראה ש"לא ליטשנו" אותה די. ועל זה נאמר "אין חכם כבעל הנסיון", ואני הייתי משדרגת את זה ל"אין חכם המפיק לקחים מהנסיון". זהו טסתי לעמל יומי. יום נפלא לכולםםםםםםםםםםםםםם

עלמה 3

New member
זאת הפרשנות לשם עלמה ?

פעם בוסית ופעם משרתת
חחחחח נו ידעתי שנולדתי במקום הלא נכון.

wan

New member
עלמה ../images/Emo6.gif יא בוסינה אהבתי את

הפרשנות שלך.... למה לא שאלת את טנג'י לפני שנולדת?
בטוח יש לו פתגם מתאים.
כל הכבוד על ההתמדה. אתה לא ישן לפעמים טנג'י?
שבת שלום

פאיין האד אלג'יבה

שוב נעלמת לך גבירתי, מה קורה, אני תקווה שאת בקו בריאות טובה. בכל אופן אני מזכיר לך ביום שני ה 30 באפריל חהיות נוכחת בירושלים, טוב נו לא פיזית לפחות במחשבה שלך מרחוק. שבת שלום ומבורך. לגבי עלמה היא עדיין מתלבטת לאיזה צד היא שייכת, טרודה היא עם הקטיאוטאט שלה. לייהו

wan

New member
שבת שלום מכאן פילו וכולם

האני מעהה דוק שינוואה...בריאותי משתפרת לאין ערוך...תודה לאל. ותודה על דאגתך. עלמה הבוסית....מצא חן בעיני התפקיד החדש שלה..
היא הבוסית של בית האבות. ושל הקטיווטאת גם.
נראה לי שהקטיווטאת מעסיקות אותה מאד...כל היום מניקור , רולים..מסג'ים...

wan

New member
פילו ב-30 אני אתכם במחשבות ../images/Emo45.gifחבל שלא פיזית:

למעלה