הפרת חוזה?

חן 555

New member
הפרת חוזה?

שלום רב, בתאריך 01/07/2007 הגעתי למוקד שרות של חב' תקשורת על מנת לבצע שינוי אמצעי תשלום מחשבונה של טולי לחשבון שלי. לאחר שביצעתי את השינוי פנה אליי הנציג שרות על מנת לשדרג את המכשיר. הסכמתי לשמוע על מבצע . בחרתי מכשיר זול על מנת שלא ירבו ההוצאות-עיצוב המכשיר לא עניין אותי ומסלול עם 3 מס' יעדים נבחרים שהשיחות אליהם זולות יותר. נציג השרות שאל אותי אם אני מעוניינת להשאיר את המכשיר הישן תמורת 20 ש"ח לחודש. אמרתי שלא, ושאלתי אותו מס' פעמים האם אני ממשיכה לשלם על המכשיר הישן במידה ואני מחזירה אותו והנציג במפורש אמר לי שלא. מס' "הטעויות" שהנציג בצע: 1. לאחר כחודשיים קיבלתי טלפון מטולי כי היא ממשיכה לשלם 60 ש"ח בחודש על המכשיר הישן שהחזרתי. 2. הנציג לא שינה את אמצעי התשלום כך שטולי המשיכה לשלםעל המכשיר הישן ואני מתמימותי כשבדקתי את החשבון אכן ראיתי שאני לא משלמת על המכשיר הישן. אם הנציג היה מבצע את שינוי אמצעי התשלום הייתי עולה על "הטעות" בזמן. ניסיתי לדבר עם אחראי המוקד ועם נציגים אך התשובה היתה מתחמקת. כשהסתכלתי בהסכם אכן ראיתי סעיף שבו אני אמורה לשלם על המכשיר הישן - הייתי בהלם. הנציג פשוט שיקר אותי וניצל את תמימותי. חוזה של 7 עמודים שלא קראתי כי האמנתי בנציג שלא ישקר אותי. כרגע אני משלמת הרבה יותר מהמסלול הישן שהיה לי. 3. ב- 10/07/2008 התקשרתי למוקד על מנת לשנות את מס' היעדים שלי ולתדהמתי גיליתי כי אותו נציג לא עדכן את היעדים ובמשך 9 חודשים שילמתי מחיר מלא. במשך 3 ימים "רדפתי" אחרי הנציגים, אך התשובה שהנושא בטיפול "עד סוף היום נחזור אלייך". אף אחד לא חזר אליי, העבירו אותי מאחד לשני עם תשובות מתחמקות. לבסוף ניגשתי למוקד על מנת לבטל הסכם בגין הפרה. כמובן שלא ניתנה הסכמה ונאלצתי פשוט לעדכן את היעדים. את ההפרש במחיר השיחות אני אקבל בהמשך. אני מעוניינת לתבוע את אותה חברה בגין הפרת הסכם. האם קיימת עילה לתביעה? האם אפשר לתבוע למרות שלבסוף עדכנו לי את היעדים ויזכו אותי? הוליכו אותי שולל בכל המקרים האלה וניצלו את תמימותי. איני רוצה להיות לקוחה של חבר תקשורת כזאת. אני ממש מרגישה רע. מה עליי לעשות?

יתכן וקיימת עילת תביעה

אך לא בטוח שכדאי לעשות בה שימוש, במיוחד לאור העובדה שבסופו של יום קיבלת את מה שהובטח. מציעה להתייחס לכך כאל "שכר לימוד".

למעלה