הפרת חוזה שכירות

האחת LIO

New member
הפרת חוזה שכירות

אנחנו מתגוררים מזה 3 חודשים בדירה מחולקת במרכז רמת גן . מתחילת השכירות אנחנו נתקלים בבעיות מול הדיירים בדירה הסמוכה : טריקת דלתות בכל שעות היממה , מוזיקה רועשת .וכו' . בעלת הבית מעורבת אחר ולמרות שניסנו לפנות אל השכנים בצורה נחמדה נתקלנו הקללות וצעקות והעניין רק החריף . בשבת האחרונה נוצר החרפה במצב בעקבות סיכסוך בין בני הזוג הסמוך בדירה שליד שבמהלך הסכסוך הזעקנו את בעלי הבית מכיוון השכן התחיל לדפוק ובדלת שלנו ולקלקל בבוטות . בעקבות המצב בעלת הבית הבהירה לדייר בדירה הסמוכה שבמידה ודבר כזה קורה שוב היא רואה בכך הפרת חוזה (לא דובר על כך ששני בני- הזוג יעזבו - הזוג הינו זוג נשוי , כך שקשה לראות בזה פיתרון של ממש ) השאלה מה ניתן לעשות במקרה שכזה האם ניתן לראות בכך הפרת חוזה של בעלת הבית כלפינו ? ולצאת מהדירה לפני הזמן . תודה

Laybe

New member
במה בדיוק היא הפרה את החוזה?

בכך שהיא לא זורקת את השכנים מהבית? היא לא חייבת (אם יש בחוזה סעיף מעניין שיכול ממנו להשתמע אחרת אשמח לשמוע) נ.ב. כדי להקל על כולנו, נסי פעם הבאה לעשות הגהה מינימלית בהודעה, זה פשוט סיוט לקרוא ככה)

האחת LIO

New member
סליחה לגבי בגהה

הייתי במחשב שלא שלי ולא היה לי זמן לבדוק מה כתבתי... ..לגבי מי ששאל הפרת חוזה היא בכך שבחוזה שנכתב מולה דובר על העניין של שמירת שקט בדירות (מאחר והדירה היא דירה מחולקת הנושא יותר חשוב ) הדיירים בדירה הסמוכה לא ממש טורחים לשמור על זה ובעיני זאת הפרת חוזה כלפי שוב - לא מדובר בשכן שיש לו דלת חיצונית מדובר בשכן שאנחנו יוצאים מאותה דלת כניסה (!!) וזה מקשה על החיים , הדירה שלנו חולקות קיר משותף שרק בחלקו בנוי בטון ובחלק שונים נצאת מחיצת גבס (שלא מגינה מפני רעשים ). כשנכנסנו לדירה דווקא השתדלנו לבדוק את העניין פעמיים בדקנו את הנושא (אז הם היו מאוד שקטים ...) אחרי שנכנסנו התחיל הרעש והבלאגן ועכשיו פשוט מתחשק לנו לעזוב .

למעלה