הפרת הסדרי ראייה

מצב
הנושא נעול.

jello

New member
הפרת הסדרי ראייה

הפרת הסדרי ראייה
השבוע יתקיים דיון ביוזמת העו"ס בעיניין הפרתי את הסדרי הראיה של הילדה עם אביה. האם מישהו יכול לומר לי מה בדיוק צפוי בדיון מעין זה? ומה קורה אם האב אינו מופיע לדיון? האם יש לכך השפעה? שאלה נוספת : האם יש באפשרותי לבקש שהאב יצהיר בפני ביהמ"ש על כתובתו הנוכחית? תודה מראש על עזרתכם

תשובה

הפרת הסדרי ראייה
השבוע יתקיים דיון ביוזמת העו"ס בעיניין הפרתי את הסדרי הראיה של הילדה עם אביה. האם מישהו יכול לומר לי מה בדיוק צפוי בדיון מעין זה? ומה קורה אם האב אינו מופיע לדיון? האם יש לכך השפעה? שאלה נוספת : האם יש באפשרותי לבקש שהאב יצהיר בפני ביהמ"ש על כתובתו הנוכחית? תודה מראש על עזרתכם
תשובה
אין מספיק פרטים. אם את מחבלת בסדרי הראיה של האב ברור שביהמ"ש יצטרך לפחות להתרות בך. אם האב אינו מופיע והדיון הוא ביוזמת העו"ס יתכן שהעדרותו לא תבטל את הדיון. את רשאית לבקש גילוי הכתובת. לכאורה יש לך אינטרס מוצק לדעת היכן הילדה נמצאת.

jello

New member
תודה על התשובה והסבר :

תשובה
אין מספיק פרטים. אם את מחבלת בסדרי הראיה של האב ברור שביהמ"ש יצטרך לפחות להתרות בך. אם האב אינו מופיע והדיון הוא ביוזמת העו"ס יתכן שהעדרותו לא תבטל את הדיון. את רשאית לבקש גילוי הכתובת. לכאורה יש לך אינטרס מוצק לדעת היכן הילדה נמצאת.
תודה על התשובה והסבר :
אתה צודק, לא נתתי מספיק פרטים. הסדרי הראיה הם במרכז קשר. כבר הסברתי בעבר גם לעו"ס וגם לשופט מהם המניעים שלי למנוע מהאב מלראות את הילדה. ( ידוע לי שזה לא הוגן שאני לא מפרטת כרגע... עמך הסליחה) אם תוכל לומר לי מה הכוונה להתריע? יעשו לי "נו נו נו?" הוא לא מערב משטרה מכיוון שהמשטרה מחפשת אחריו...

מצב
הנושא נעול.
למעלה