תרגילים במתמטיקה
היי בלאור, זה נכון שיש סיכוי ליצור קשר עם בסיס רחב ומוצק עם בני גילנו. עם השנים אנחנו עוברים שינויים בחיים שלנו ומי שמצוי באותה שכבת גיל יוכל להבין טוב יותר את המצב בו אנו נמצאים באותו הרגע. מה שמעניין בני 20+ רחוק מלעניין בני 40+ וכו'. וזה גם נכון שפה ושם מוצאים בני זוג מאושרים יחד שהם בני גיל שונה למדי. כששומעים על דוגמאות כאלה, צריך להבין שככל הנראה יש תכונות מסויימת באופי שלהם שמאפשרות את הבסיס לקשר הזה. זה אומר שלא כל אחד יכול למצוא את עצמו בקשר של הפרשי גילאים כאלה ולכן קשה להסיק ממערכות יחסים כאלה לגבי עצמנו. יש משהו באותם אנשים שמחבר אותם יחד ויש תכונות שמאפשרות את זה ויכול להיות שלנו אין התכונות האלה. לכן קשה לתת ליוסף תשובה מוחלטת בנושא הזה - כן או לא. מה שבטוח הוא שזאת יכולה להיות עוד חוויה בחיים ואפשר לנסות. האמת שגם לי יש דוגמא בנושא - בדיוק עכשיו סיימתי שיחת טלפון עם בחור מקסים שהכרתי. חזרנו, בן זוגי ואני מטיול במזרח טורקיה לפני מספר שבועות ועל אמצע הדרך, בדרכנו להר געש נפלא, הכרנו חבורת סטודנטים מאוניברסיטה באיזור, והתחברנו עם בחור כורדי מקסים, עם לב שעשוי מהרבה רגשות וגם זהב וישר, בלי עכבות, הוא הצטרף אלינו לטיול להר הגעש. בדרך, גיליתי שלמרות גילו הצעיר מאוד, 23, לבחור יש תובנות שהרבה פעמים אנשים לא מגיעים אליהם כל החיים ויכולתי לדבר איתו שנה וחצי רצוף. בחיים לא נתקלתי בבחור כל כך צעיר עם תפיסה והבנה כזאת מדהימה של דברים ותהליכים, בוגר ורגיש כל כך. אמרתי לעצמי שזה בחור שיכול להיות חבר לכל החיים (חוץ מזה שהוא נראה מדהים, ויש לו עיניים עמוקות כמו אוקיינוס. בן הזוג שלי דווקא לא חושב שהוא נראה טוב כלל) ומאז אני מדבר איתו בטלפון כל כמה ימים, וכל שיחה מעניינת לפחות כמו הקודמת. אז הנה עוד דוגמא להיכרות בפער גילאים, אומנם לא לצורך זוגיות אבל לחברות - עיקרון דומה.