הפרשת רעלים

הפרשת רעלים

הפרשת רעלים שלום . הקדמה ואחריה כניסה לעניין האמור . ועמך כולם צדיקים הוא משפט אמת , המגדיר את תחום החושך המקיף את פעילותכם הפרטית והכללית כאור , עבור כל פרט צדיק , יש תמונת חושך יחסית של מציאות קיומית , כמו ממשק אינטראקטיבי בו הפרט הנצחי מתקיים כהיבט של האור היורד למרחב-זמן החשוך , ככוונות חולפות של אור , להיבט היורד לעולם ככוונות חולפות קוראים ``רעך`` שהוא כידוע כמוך , יורד עולם אם חבילה שונה של תפישת חושך , כאשר בהיבט הגולמי כולנו אור . לאור עצמו תבנית אחת הנקראת צלם ודמות , ולה שלושה היבטים ראשיים הנוגדים את תפישות החושך : 1) היבט העבר הזיכרון שלכל אחד שק של צרות משלו ,ובכלליות אנטישמיות , 2) היבט הקיום ממקור שהוא אור ולא איזה אבולוציה חשוכה , של גלגולי נשמה , ועמך כולם צדיקים קרי באנו מהאור ולא מהגשמיות , גם לא זו של הורינו , 3) שילוב העבר אם מקור האור כנצחיות קיומית ,קרי היבטי ההיסטוריה הפרטית והכללית החוזרים אל מבטם מהאור ,(עניין התשובה) כהיבט של אור המתקיים כאור אחד ומאוחד בתוך המרחב-זמן , השילוב בין האור = הצדיק ובין תחומיו היחסיים במרחב-זמן (הנקראים פתילים ) מראים את לבוש האור הנקרא ``ציצית`` , המכיל את שלושת דרכי האור בחושך + את הצדיק בעצמו . יחד ישנם ארבע פתילים שהתכליתיות הקובעת היא של הצדיק , ולא איזה היבט דמיוני של תכליתיות שכלית אבולוציונית חשוכה , ולעניין הרעלים : לכול יורד עולם תמונת עולם של היבטי עולם מעוצב , הנקרא רעל . ומידת הפרשת הרעלים תלויה רק בהסברים ובפרשנויות שלנו למציאות , באופן פרטי וכללי , לעומת הצבירה היחסית של הצלם ודמות האור הצדיק , הרעל אם כן תלוי בתפישתנו ובמעשינו , יש היבט ניקוז קבוע , של הפרשת צואה ושתן , המראים על תהליכים יחסיים , צואה – מראה על תנועת מודעותינו החשוכה בתוך הצדיק , והשתן – מראה על תזוזות בהבנת תחומי ההיסטוריה היחסית בהן אנו נתונים , הצום היא צורה של חזרה לתבנית הצלם ודמות , ולכל האמור יש הרי מחשבות בהקיצ`יס המלוות אותנו . כאמור יש היבטי רעל פרטיים וכללים המשפיעים זה על זה , וכאן נכנסת תובנת חכמינו בדבר לשון הרע , אם כלפי הזולת או כלפי הארץ , שהרי דרך ארץ ללא לשון הרע היא מקום בו האור או השכינה יכולה לבוא בה כדברי קודש ועשייה של אור , שהם התעלות מעל הראיה של החושך וחיזוק מעמדנו כאור מאוחד ללא רעלים תהליך ההתקדשות . הביטוי של הרעלים כנגדינו בכללי ובפרטי בא בפורמט הנקרא : שמיטה - קרי היכן לא השכלנו בחיבור ממשק פתיל העבר אם פתיל מקור האור והמשכיותו כפתיל אור נצחי , שלעניין זה תוצאות כאמור ממשיות במרחב-זמן הן באופן אישי והן באופן כללי , ולעניין זה בהקשר אקטואלי , בפרשת השבוע יש ניסיון של הלובשים בגדי צואה לעלות בטרם עת לארץ , קרי ללא התקדשות , עשייה תכליתית חילונית , הידועה בביטוי טלית שכולה תכלת , קרי מעשיות פרקטיות של תפישת אבולוציונית שאינה תואמת את צלם ודמות האור . קרי מצב כלכלי פוליטי של לחצים מחוץ ומפנים , שאין להם קשר לצלם ודמות האור . הבאים לביטוי בפרשת השבוע בסיפור המרגלים הבאים לתור את הארץ , קרי עניין ההרגלים היום יומיים של כל אחד בפרט וכלל הרגלי העם . שבו יש עניין שכוונות הלב מנצחות את הרגלי היום יום , קרי כלב בן-יפונה , קרי דרך הלב או הצלם דמות של האור היא זו המסלקת את רעלי הרגלינו , ומאפשרת לנו להתעלות מעל מראה החול של עינינו , ולחזק עניין זה , בא הפסוק (במדבר יד פסוק ט`) ``אך ביהוה אל-תמרדו ואתם אל-תיראו כי לחמנו הם סר צלם מעליהם ויהוה אתנו אל-תיראם`` דהיינו לכו על פי האור , ולא תראו רק לפי מראה עיניים או תיראו – תפחדו מצללי החושך , כי האור שייצר בעבר את תבניתם החשוכה , או את עולמם המעוצב כמרחב מעוצב המקיף את האור שלנו סר (הלחם), דהיינו הרעלים הן הפרטיים והן הכללים מתבררים על פי הלב , שדרכו היא מעל ההרגלים והתפישות הרעות בהם אנו מורגלים , זמן ניקוי והפרשת רעלים ,הסרת בגדי הצואה (בגד -לשון בגידה) וחזרה לאמונה הפשוטה . אשמח לקבל תגובות ישירות ולא מתחכמות . דוד

nepthys

New member
מכיוון שעד כה אף אחד לא ענה לו,

מישהו מוכן להסביר לי על מה לעזאזל הוא מדבר?

DREKAR

New member
אמ.... אני יכול לשער

הוא מדבר על משהו שקשור להוצאת אנרגיה שלילית כנראה (רעל) לפי הודעות קודמות שלו אני יכול לנחש שהוא די מתעסק בתחום של הקבלה וכו` יתכן שמשם הכל שאוב יש שם יותר מידי חומר מסוכן בקבלה ;-) עלולים להשתגע אם יודעים את כל זה חחח טוב אפשר גם לקוות שהוא יסביר את עצמו

nepthys

New member
כן, תארתי לעצמי לפי הניסוח שלו,

אבל תראה אותנו, לפחות אני, יושבת כאן ומחכה די הרבה זמן שמישהו יענה לו, ויגיד לו משהו שיוכל לפרש לי את כל המאמר הזה שהוא כתב לנו, ואף אחד לא פצה פה...

נראה לי...

שהניסוח שלו זה מה שגרם לאנשים לא לענות,ז`תומרת זה די ...א...כבד...

חבר`ה אף אחד לא עונה כי....

כולם משתמשים במישפט סייג לחוכמה שתיקה... ז``א עדיף שתישתוק ותחשב כמפגר מאשר תדבר ויראו את זה חחחח סתם סתם זה אני עכשיו הרסתי את המישפט .... אבל זה אומר עדיף שתישתוק ותחשב לחכם מאשר שתדבר ותיראה כמו טיפש או משהו כזה...

nepthys

New member
את צודקת,

אנשים כאן פשוט מפחדים להראות חוסר ידע ולכן שותקים, ומי שהבין כנראה שלא היה לו מה להגיד על זה... חבל שהוא לא חוזר ומסביר לנו..:)

DREKAR

New member
זה רע?? ;-)

תתאהבי כמה שאת רוצה ותהני עם זה כל עוד את יכולה כי זה מתנה לא רבים זוכים לזה שהיא גם תחזור אליהם אם את מבינה אותי (הדדיות) ;-(

למעלה