הפרשנות שלי היא...

אור 1121

New member
כמובן שאם את נופלת

ישבתי וחשבתי הרבה על השיר הזה.. לדעתי השיר מדבר על זה שאריק מנסה למנוע מחברה שלו ליפול ובדרך להפיל אותו בקשר לסמים. כלומר הוא עשה כנראה משהו אסור והמשטרה עלתה על החברה שלו והוא עושה הכל בשביל שלא יפילו אותה כי אם היא נופלת היא מפילה גם אותו יחד איתה. יש לזה כמה וכמה משפטים המוכיחים את זה. הוא אומר שהוא פגש שני אנשים ומכרו לו חומר "שירים פילים אינדיאניים". החברה שלו הלכה לפסיכולוגית (לפני המשפט זהו נוהל) הוא אוסף אותה מתא המעצר במשפט כולם נועצים בה עיניים ואז הם מתעניינים מה איתו (תוהים לעצמם אם הוא קשור לפרשה) לאחר שתפסו אותם והיא נפלה (עקב חקירות :מפכ"ל .רמטכ"ל ,,חוקר פרטי 669 (לצורך הקצנה) ) הסיפור מתפרסם והיא הפילה אותו ואפילו בעיתונים בטח יספרו שהוא זה שהפיל אותה. מקווה שהבנתם . זוהי דעתי האישית. ברור שזה נתון לוויכוח רק רציתי לתת קונטרה על הדיעה שזהו שיר אהבה שנוגד את המתוקות האחרונות כמו דיעה של אחת הכותבות פה. אשמח אם תתנו לי את דעתכם על השיר . תודה=)

I מ י ר ב I

New member
יכול להיות כל דבר

אני עדין לא סגורה על השיר הזה. בקטע של- הירים פילים אינדיאניים גם לי נראה שזה קשור לסמים...

I מ י ר ב I

New member
איפה?

בדיסק? הוא שר לבד.קולות של הלהקה אם את מדברת על הקטע שהיה בשירותרום אז זה אודי קראוס.

meiravkd

New member
ברור ש...

בדיסק הוא לבד. התכוונתי לבחור שמלווה אותו בכמה שורות בשיר שהורדתי ( לא ידוע לי אם מהשירותרום ).

I מ י ר ב I

New member
אז אולי אודי

אני לא מכירה עוד גרסאות של הגשמה עצמית אז קשה לי לענות לך על זה.

I מ י ר ב I

New member
זה בכוונה

אולי מנסה להראות על כאב או חולי.לא יודעת... כל אחד מפרש את זה כרצונו.

Crurifragium

New member
או שלא...

במקרה של אריק אני די (מאוד) בטוח שזה באמת בכוונה, אבל כבר נתקלתי בדיסק (הקלטה רשמית של קונצרט) שבו כל הזמן היו ברקע שיעולים וכיחכוחים, כנראה ממישהו מצונן שעמד ליד המיקרופון. די מזעזע. ואיכשהו שכחו לרשום את זה על העטיפה של הדיסק ליד שאר הנגנים והזמרים.

אולי זה גם אותם סמים מהשיר יום חדש נפלא

מהסמים שבארון אחי, מה לקחת
גם אני רוצה

perrinat

New member
לפי זה שהיא הולכת לפסיכולוגית

הסקת שהיא על סמים?
טוב, אז חצי מדינה על סמים כנראה...

אור 1121

New member
לא.....

על זה שהיא הולכת לפסיכולוגית הסקתי שהיא לפני משפט. על זה שאריק הולך לפגוש שני חברים שלה והם אומרים לו ש"זה ירים פילים אינדיאניים" הסקתי שזה על סמים

לא ידעתי

שרק לפני משפט אנשים הולכים לפסיכולגית יש אנשים שהולכים סתם ככה בשביל הנפש בלי קשר למשפט הדמיון שלך יותררררררררררר מדי מפותח

I מ י ר ב I

New member
הפרשנות שלי היא...../images/Emo132.gif

פרשנויות,שאלות,תהיות,אנקדוטות וכל דבר שקשור לשירים באלבום החדש. אתם מוזמנים לשרשר לכאן

למעלה