הפרשים בין ארוחות

26may

New member
הפרשים בין ארוחות

יש לי תינוקות בת שלושה חודשים יונקת מלא וסדר היום שלה די קבוע יונקת כל 2.5-3 . עד לפני שבוע שבועיים בערך , הייתי מאכילה אותה בשבע וחצי בערב והיא הייתה הולכת לשנת הלילה שלה ומתעוררת בין שתיים עשרה לשתיים בלילה -כלומר בין 5 ל-7 שעות ואחרי זה מתעוררת כל 3 שעות . בשבועיים האחרונים היא מתעוררת כל 3 שע' על התחלה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להגדיל את ההפרשים בין הארוחות בשעות הלילה? תודה

Revili

New member
דפוסי יניקה

האם יש תקופות שאת כלכך רעבה שאת חייבת לנשנש משהו כל שעתיים וגם תקופות שעד הערב לא בא לך לאכול כלום? נכון שאת לא אוכלת תמיד במרווחים קבועים ומרשה לעצמך לא להסתכל בשעון לפני שאת לוקחת לך כוס קפה ועוגייה? אז למה תינוקת בת שלושה חודשים אמורה לאכול עפ"י לוח זמנים כלשהו שהחלטת עליו? אצל תינוקות מנגנון הרעב והשובע עדיין לא התקלקל...הם אוכלים כאשר הם רעבים ומסרבים לאכול כאשר הם שבעים, לכן את יכולה להיות בטוחה שהתינוקת שלך יונקת רק אם היא באמת רעבה. לינוק זה מאמץ כלכך גדול עבורה, שהיא לא תטרח אם אינה רעבה. לאורך החודשים הקרובים היא תשנה עוד פעמים רבות את דפוסי היניקה שלה ותבקש לאכול במרווחים קצרים יותר או ארוכים יותר....תסמכי עליה שהיא רוצה לינוק כאשר היא רעבה ואל תחפשי דרכים למשוך או להאריך את ההפרשים האלה. יניקה כל שלשו שעות בלילה היא סבירה בהחלט ...יש תינוקות שקמים הרבה יותר. יש סיכוי שזוהי רק קפיצת גדילה שתחלוף הימים הקרובים (אם תניקי אותה עפ"י דרישה), אך קיים סיכוי שאלה הם הצרכים החדשים.

26may

New member
תודה

זה לא שאני מרעיבה אתה או מנסה לתת לה את דפוסי ההאכלה שלי רק חשבתי שאולי עשיתי משהו שהפריע לה/הציק לה שבגללו חזרה לאכול כל 3 שעות

Revili

New member
הכוונה היתה...

להמחיש שאין כל קשר בין שעון וזמנים, ליניקה של תינוק... כמובן שאת עושה בדיוק את מה שצריך...אבל לעיתים הציפיות שלנו אינן ראליות ביחס לאכילה ושינה של תינוקות. כל עוד את מניקה אותה בכל פעם שהיא רוצה - את עושה בסדר גמור

למעלה