הפרשות

mmm2016

New member
הפרשות

היי,
שאלה קצת מוזרה.

כשאתן בודקות הפרשות לפני ביוץ איך אתן בודקות? זה מופיע על התחתון? צריך להחדיר אצבע? או רעיונות אחרים?
וכמה זמן לפני ביוץ בדכ ההפרשה נהיית חלבון?
אני צריכה לבייץ בסוף שבוע וכבר כמה ימים מנסה לבדוק את ההפרשות אבל לא לגמרי סגורה על מה שאני רואה...
אשמח לעזרתכן (;

nofar166

New member
הפרשות

אצל כל אחת זה משתנה ומאוד אינדיווידואלי, אבל אני יכולה לתת לך דוגמא מאצלי.
ההפרשות מתחילות בערך 3 ימים לפני הביוץ. בגלל מעקב אחריהן כבר מספר חודשים אני ממש יכולה לשים לב באיזה יום למחזור יש את רוב ההפרשות, מתי בדיוק הן מתחילות ומתי פחות או יותר מסתיימות. לי אישית רוב ההפרשות הן יום לפני הביוץ. כל פעם שאני הולכת לשירותים אני שמה לב בניגוב להפרשות או ממש רואה אותן נוזלות החוצה (סורי על התיאור), ברגע שהן פוריות ונמתחות אי אפשר לפספס אותן. ככה שמעבר לזה אני לא בודקת אותן במיוחד אלא רק כל פעם שאני הולכת לשירותים.

hadarh111

New member
אני לא בודקת במיוחד הפרשות..

אבל אני יכולה להגיד שאני כן שמה לב כשיש תקופה שהן "חריגות.."
מספיק הניגוב כדי להרגיש שהכמות גדולה והמרקם שונה
האמת את הצבע אף פעם לא בחנתי..

אצלי רק כשהכנסתי אצבע הבחנתי

יש לי שחלות פוליציסטיות אז אולי זה קשור...
בחודש היחידי שבו הקפדתי על בדיקה יומיומית של הפרשות ראיתי הפרשה שקופה שנמתחה בין שתי אצבעותי ל3-4 סמ, אחרי שהכנסתי אצבע אחת לנרתיק (ממש עד לצוואר הרחם). באותו החודש נקלטתי להיריון.
במקביל לבדיקת הפרשות, כדאי לבדוק גם את מיקום, פתח ורכות צוואר הרחם. אז אם את כבר מכניסה אצבע כדי לבדוק את אלו, תוכלי "לשלוף" קצת מההפרשות (ולא, אני לא מתנצלת על התיאורים שלי
).
בספר "שיטת המודעות לפוריות" יש תמונות די טובות. גיגול קצר גם יעלה תוצאות (נסי לחפש גם באנגלית - fertility awareness discharge).
&nbsp
בהצלחה!

Atlantis K

New member
אצלי ההפרשות מאד ברורות

בדרך כלל בסביבות זמן הביוץ (יו"מ 15-17 ) ממש נוזל לי ריר שקוף מהנרתיק. עם זאת אני לא יודעת בוודאות מתי בדיוק הביוץ עצמו כי אני לא משתמשת בשאר השיטות מעקב.
מה שכן, קרה בעבר שנכנסתי להריון בדיוק ביום ששמתי לב להפרשות מסוג זה.
את יכולה להשתמש באפלקציות מעקב מחזור כמו OVIA כדי לקבל הסברים ולעשות מעקב אחרי ההפרשות השונות.

למעלה