הפרשות אחרי ביוץ

פיץ25

New member
הפרשות אחרי ביוץ

ערב טוב ! :) אני יואב 4 ויש לי שאלה .. אני הבנתי וקראתי במלא מקומות שאחרי הביוץ יש מיד הפרשה מאוד יבשה ודביקה שבקושי מרגישים אותה ( סליחה כמובן על התיאור ) אבל שלי היא דווקא מאוד וקרמית דליל מימיי כזה כמו מרכך שיער סליחה על התיאור המוזר ... זה נורמלי זה קאה למישהי ?

ani200

New member
לפי מה שידוע לי

וקורה גם לי, אחרי ביוץ יכול להיות או קרמי או דביק כזה או אפילו די יבש

פיץ25

New member
חצי לחשוב חיובי

הפרשה מרובה זה גם סימן להריון !!!! בעזרת ה החודש ....:)

האמת שקשה לחשוב חיובי אחרי שנה של

ניסיונות כושלים.אבל אולי מישהי במקרה פיזרה עלי החודש אבקת קסמים חחחח

בנוסף למה שכתבתי רציתי להוסיף שעם הזמן אצלי

בכל און ההפרשות מצהיבעת לאט לאט ואפילו מתחזקות כל זה ביומיים חמישה ימים לפני מחזור ואז אני יודעת שאקבל...

גם אצלי תמיד זה ככה לפני מחזור

הפרשות כאלה כמו שתיארת ככה אני יודעת שאני הולכת לקבל זאת הפרשה מידי פעם לבנה מידי פעם דביקה עם טיפה ריח בצבע צהוב לבן

גם אחרי ביוץ יש הפרשות

לא רק לפני ובביוץ גם אחרי זה ברור שכל אישה זה משהו אחר..אצלי לפני הביוץ ואחרי הם אותם הפרשות יבשות כאלה כמו אבקה..תנסי לחשוב אם היה לך ככה במחזורים הקודמים..
אם לא את האמת שהפרשות לבנות זה סימן טוב להריון אני בהריון הקודם שלי כל הזמן היו לי הפרשות מיימיות אם זכור לי טוב כל הזמן הרגשתי שרטוב לי שם כאילו אני במחזור ממש..ואפילו לא ידעתי שאני בהריון..אבל סופי איך ידעתי שאני בהריון אחרי שעשיתי פיפי וניגבתי(סליחה על התאורים)היתה על הנייר הפרשה מיימית כמו ג'לי ענקית!!!!אז הבנתי שיש כאן משהו חח

פיץ25

New member
נטלי יש לי שאלה

אני רק יואב 5.... אבל באמת כל הזמן רצה לשירותים כי אני מרגישה רטובה וחושבת שאולי קיבלתי מחזור( למרות שאין מצב כי אני רק יואב 5!!!) ולגבי הג'לי שאת מתארת... זה מה שיש לי סביב הביוץ.. זה בעצם הםרשה פוריה לא? כמו ג'לי נזלת כזה...

כן אז ההפרשה הזו היתה לי

סביב הזמן שהייתי צריכה לקבל ולא קיבלתי..את חושבת שקיבלת מחזור בגלל זה את רצה לשירותים?או שאת מרגישה שקיבלתי מחזור
תראי אני לא רוצה להשלות אותך אבל אני כשנקטלתי להריון שבוע וחצי לפני התאריך שהיתי צריכה לקבל זאת אומרת 4 ימים אחרי הביוץ הרגשתי כאילו אני במחזור ולא הבנתי למה חברה שלי חשבה שאני מבייצת אחרכך אמרתי לה נו כמה זמן אפשר לבייץ חחח..היו לי גם כאבי מחזור אבל זה כנראה מה שהעיד על כך שההריון לא היה תקין..תראי ביואס 5 יש מצב שאם נקלטת תתחילי להרגיש סימנים כמוני..הייתי נרדמת אוטומטית בלי לשים לב בלי לרצות ב 8 וחצי 9 בערב אחרי 9 אין מצב שבעלי היה רואה אותי ערה,ובזמן השניה תמיד הייתי מרגישה שחם לי וזה היה בחורף הייתי פשוט מורידה תבגדים..וגם הכאבי מחזור וההרגשה של המחזור ובנוסף לזה דלקת שתן חח:)

פיץ25

New member
נטלי עונה לך....

קודם כל הייתי גם אני בהריון לפני חצי שנה. בלי לנסות. אבל בגלל שלא ידעתי ורק האיחור המבחזור היה בסימן הראשון בשבילי.. יחד עם זה שעשיתי הרבה פיפי והיו לי גרעפסים חח גם הרגשתי בכללי לא טוב החזה מאוד כאב לי אבל אני חושבת שזה היה שבוע אחרי שגיליתי בטח לא ביואב 5. והיה לי דלקת איפה שהו .... החודש ניסיון ראשון זיהיתי ביוץ בעזרת מקלות ובדיקת ביוץ דיגיטלית שעשה סמיילי שמח שיש ביוץ ככה שאין מקום לטעויות!!! . לצערי המחזורים שלי ארוכים.... מאז ההפלה 35 יום והחודש בייצתי בימ 23. ( אז אמור להיות לי שלב לוטיאלי של 11 יום?) זה הגיוני שבייצתי ביום הזה כי גם לפני חצי שנה שנכנסתי להריון בלי כוונה זה היה שחשבתי שיש ימים בטוחים בשבוע האחרון של מחזור רגיל (28 יום) אבל זה בדיוק החודש שהמחזורים שלי החליטו להשתנות ל 35 יום. כרגע אני בכאבי ביוץ מאז לפני הביוץ ועד עכשיו כאילו אין שוני. השוני היחיד זה שאין לי את ההפרשה החלבונית יותר אלא קרמית סמיכה יותר. החלטתי שאני מחכה עד ליואב 18 להיות בטוחה( למרות שעד אז אהיה ימ 41 אז אין הרבה הגיון) הלוואי ולא אקבל מחזור הלוואי הלוואי אמן אמן :)

גם אצלי המחזורים השתבשו אחרי ההפלה

אם תשמעי לא תאמיני הם היו 28 32 34 40 26 זה בילבל לי תצורה מעצבן נכון אין מה לעשות הגלולה שמסדרת תמחזור מונעת הריון
תשמעי מאמי יואב 5 מוקדם מאוד להסיק מסקנות!!ובכלל לפני האיחור כדאי שלא לחשוב על זה ולא להסיפק מסקנות בשביל לא להתאכזב תקשיבי החודש כמה סימנים יש לי את לא תאמיני בעלי בבטוח שזהו ולא רק בעלי כל המשפחה למה זה סימנים חבל על הזמן פתאום כולם חולמים וכאלה רק אני חושבת שזה צירוף מקרים ולא יותר מזה חחח והכל בשביל לא להתבאס..יהיה בסדר מאמי 9 ימים וזה נגמר תדעי בוודאות!!

פיץ25

New member
תודה רבה:)

אני אפילו מחכה 13 יום להיות בטוחה!! :) בהצלחה גם לך איזה יואב את??

אנילא זיהיתי ביוץ החודש אבל

הייתי אצל רופא נשים ביום ראשון הזה ולפי מה שהוא חושב כבר בייצתי כי הייתה רירית עבה למרות שהיה זקיק בגודל 11 מ"מ אני בסיבוך...את עוד בסדר תגידי תודה

פיץ25

New member
את יודעת מה אומרים ...

דווקא מי שלא יודעת מתח הביוץ שלה נקלטת !! זה מה שקרה לי לפני חצי שנה !! מחזיקה לך אצבעות !! :)

למעלה