הפרק..

splashy

New member
הפרק..

האמת, לא ממש התרכזתי בפרק, הייתי יותר עסוקה בלהבין איך עושים capture לתמונה מהפרק (בסוף כמובן הצלחתי
) סה"כ.. לא משהו. אוליביה הזו מעצבנת.. בא לי לזרוק עליה נעל.. כ-ו-ל-ם אומרים לה שהיא עושה טעות, ואפילו הבן שלה כבר לא שם עליה, ולא, היא ממשיכה בשלה.. אם מתחילים משהו, אז צריך לסיים
קית' תמיד מאשים את ריאן. איפה הוא היה כשטרישה הייתה צריכה אותו? הוא בכלל לא היה מעודכן במה שקורה איתה. העיקר הוא יודע להאשים.. את האדם היחיד שעוד איכשהו שם קצוץ על טרישה.. מעניין מתי וורטון will spill the beans. כל העניין הזה נמתח כמו מסטיק.. מתחיל לעייף אותי.. מצד שני, אלה הקטעים הכי מעניינים בפרק, אז... נמשיך לסבול איכשהו

pumiki25

New member
פששש...! ../images/Emo6.gif

פוזות!
אמנם לא יצא לי לצפות היום - אני מניחה שאשלים את החסר מתישהו הלילה, בין ניסיון הירדמות אחד למשנהו
ובינתיים! מייי רוצה לספר לי עוד על הפרק ולקלקל לי לפני שאני צופה? השמצות אוליביאניות וקללות לעבר החרק(ית?) המצורצרת, למשל, יתקבלו בברכה!
מי מצביע הכי יפה?! (*בפוזה של מורה לכיתה א'*) ובאמת - אני מניחה שאנו חווים (*עוברת לסגנון עובדת סוציאלית*) ירידת מתח שכזו - בכל זאת, אחרי תקופה מרגשת שלוותה בפירכוסיו החינניים של ראוליטו ומעלליו המבריקים של מאט/קרטר - מה כבר יכול לרגש אותנו כל כך? כן, כן - אני יודעת. תאונת דרכים מחרידה בה תהיה מעורבת אוליביה, ולאו דווקא כרופאה (אני אכזרית, אני יודעת
). ובאמת #2 - לא להירדם לי! UP UP UP!
(ואתם יודעים מה קורה כשהמשופם לא מרוצה!
) גלו'ש - מסר בקרוב!

למעלה