הפרק

X יו יו S

New member
הפרק

זה רק אני הוא שתמיד יש בן שאביעד אוהב קצת יותר והוא זה שבסוף מגיע לפגישה

זה תמיד ככה

יוווווווו איזה זוג חמודי איזה עיניים מדהימות יש לבחור

X יו יו S

New member
אוף בסוף הם לא נשארו ביחד

באתר היא אמרה "הבחור היה חמוד מאוד אבל לא כ"כ לטעמי, הוא קצת חנון מידי בשבילי." ועיקר לאביעד היא אמרה משהו אחר
חח ותראו מי היא אמרה על אביעד "כל החוויה עצמה היתה מגניבה. אביעד כלי!"

halfelf

New member
עם כל הכבוד...

אני לא יודע אם שמתם לב, אבל שפת הגוף של הבחורה צועקת "אני לסבית"!!! שום בחור ולו השווה ביותר לא היה מוצא חן בעיני רובוטית הפרנקשטיין הזאת, שתצא מהארון ויפה שעה אחת קודם. ממש הייתי נבוך בשביל אביעד שהיה צריך לבוא לבחורים האלה וכמעט להגיד "הי בא לך לצאת עם איזה לסבית?" בחורה כל כך כל כך גברים לא ראיתי מזמן! לא הולכת עם חצאיות, לא אוהבת איפור, וגוף נוקשה כמעט כמו הגלשן שלה. מזלו של הבחור שהוא לא מי יודע מה מעניין אותה. חצי אלף

X יו יו S

New member
מה היא לסבית?../images/Emo2.gif

לפי דעתי היא לא וזכותה לא לשים איפור ולא ללבוש חצאיות

אף אחד לא אמר שהיא לסבית

פשוט מי שכתבה את זה אמרה שהיא התנהגה כמו.. היא לא לובשת חצאיות יש לה הליכה גברית ואוכלת כמו חיה לא רוצה לתת הגדרה לבחורה כי אני לא אוהבת את זה..אבל לכי תדעי..הכול יכול להיות

halfelf

New member
קודם כל זה באמת כתב ולא כתבה

ושנית זו באמת רק ספקולציה שלי. בכל מקרה להיות לסבית זה ממש לא מסכנות! כמו שלהיות הומו זו ממש ממש לא מסכנות. המסכנות היחידה היא אם את לסבית להמשיך לחיות בהכחשה... אבל זה כבר סיפור אחר. חצי אלף

X יו יו S

New member
אממ

לא אמרתי מסכנה על זה שהיא לסבית אמרתי מסכנה על זה שאומרים עליך ככה ואת לא לא יודעת למה נראה לי שהיא לא ומה זה אומר "חצי אלף"?

halfelf

New member
את מכירה סיפורי פנטזיה?

עם כל מיני פיות שדונים ודרקונים? בקיצור בסיפורי פנטזיה ישנם יצורים דומים לבני אדם שנקראים אלפים - באנגלית Elfs או Elves. התערובת בפנטזיה בין אלפים לבני אדם היא חצי אלפים או Half-Elves. משם לקוח הכינוי שלי. אבל זה רק כינוי לרשת כי אני מאד אוהב ספרות פנטזיה
מי יודע אולי זה שאני חושב שהבחורה לסבית זו פנטזיה
)) אבל מהרבה נסיון, אני לא חושב. בכל מקרה זו רק דעתי ואין לה שום ביסוס מלבד מה שנדמה לי - אני לא מכיר את העלמה. חצי אלף

halfelf

New member
כן... אבל זה בסך הכל שתי מילים

אז אני לא טורח חצי אלף

halfelf

New member
כן - נכון... אבל זו לא טרחה

ושמי?... בינתיים אני מעדיף להישאר חצי אלף אם זה בסדר מבחינתך. חצי אלף (ששוב טורח
))) )

X יו יו S

New member
חח זה בסדר גמור:)

פשוט חשבתי שאם אני ירצה להגיד לך משהו אז היה לא נעים להגיד "היי חצי אלף מה את אומר"
אז בגלל זה שאלתי איך קוראים לך

halfelf

New member
זה סבבה... אבל

את גם יכולה פשוט לקרוא לי אלף - זה גם יעבוד חצי אלף

X יו יו S

New member
אבל רק שתדע

שאני אם אני יקרא לך ככה אני יחשוב על אלף היצור מהחלל

למעלה