הפרק!!!

BlueBeIl

New member
פרק שולת../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

get your car we're going on a freaking date "זה נס של יום החייל המשוחרר!"
"החברה שלי?" "כן הקטנה השתלטנית והמרושעת הזאת שתמיד מסתובבת איתך"

l u l i t a

New member
פרק נחמד...

לא הכי טוב שלהם אבל גם לא נוראי.... אבל הכי אהבתי את זה שהייד בכה ואז ג'קי אמרה לו "תספר לי הכל"(או משהו כזה ואז הייד עשה לה-
-זה היה קורע.....אבל מבין היחידים בפרק שהיו מצחיקים...!

t u t i t

New member
מישהו...

אתם יכולים בקשה לספר לי מה היה אתמול כי פספסתי...

קישתא

New member
אאאההההםםםם

שאלה
למה חלקכם כותבים אשטון קוטצ'ר במקום אשטון קוצ'ר
כותבים אשטון קוצ'ר

בוודאי ובוודאי.

אז ככה: הפרק מתרחש ב"יום החייל המשוחרר". גם הפורמנים וגם הפינסיוטים מחליטים לעשות מסיבת ברביקיו, ומתחרים זה בזה על מי יביא יותר אנשים למסיבה שלו. בסופו של דבר יותר אנשים באים למסיבה של רד, אבל אז דונה מספרת למשפחת פורמן שבוב מאוד רצה שהמסיבה שלו תצליח בגלל שהחנות שלו נסגרת והוא מרגיש שהוא כישלון, אז הוא רצה להצליח לפחות בזה. כמובן שהפורמנים מיד מעבירים את כל האנשים במסיבה שלהם למסיבה של הפינסיוטים, משלימים איתם והכול טוב ויפה. אבל בואי נעבור להתרחשות הבאמת מעניינת של הפרק: ג'קי מביאה בחור למסיבת הברביקיו כדי לגרום להייד לקנא. הבחור (צ'יפ קראו לו, נדמה לי) אומר על ג'קי שהיא כלבה, והייד המתוק מיד נחלץ להגנתה ומעיף לצ'יפ בוקס בפרצוף. ג'קי שמחה מאוד. הייד נכנס הבייתה וקיטי מדברת איתו על ג'קי (היא חושבת שהיא חברה שלו, בגלל מה שקרה ובגלל שהיא כל הזמן איתו) ובסופה של השיחה הייד מחליט לנסות לצאת פעם אחת עם ג'קי ולראות איך זה הולך. הם יוצאים לדייט ובקושי מדברים (חוץ מכמה קטעים ממש מצחיקים), ובסוף הדייט הם מתנשקים. ג'קי אומרת שהיא לא הרגישה כלום בנשיקה, והייד אומר שגם הוא (למרות שרואים שהוא דווקא כן הרגיש). פיו, זה הכול. כואבת לי היד.

מתוקה777

New member
הקטע שהכי קרע אותי

אני אהבתי איך שג'קי אמרה להייד: "תוציא הכל" היא התחיל לבכות (בהתחלה האמנתי שהוא בכה) ואז הוא הוא הוציא לשון ופ'וווווווווווו איך התפקעתי חחחחחחחחחחחחחחח

הפרק הייה מהמם!!!!../images/Emo150.gif

אני במיוחד אהבתי את המלחמה בין רד לבין אבא של דונה... ואחרי זה הכי אהבתי תקטע שבו הייד וג'קי מתנשקים... ואז היא אומרת שלא קרה לה כלום והוא כזה... מה כלום... זה הייה כזה יפה... נצלש.... (סורי שאני מנצלת ככה את השירשור שלך. פשוט לא רציתי לפתוח אחד חדש בשביל זה)...... תגידו...... יש לכם פסי קול של סדרות??? כי אני רוצה לעשות דיסק של פסי קול מסדרות שאני אוהבת... ואין לי מספיק... יש לי את בנות גילמור, דוסון קריק, סמולוויל, חוקים שבלב (הודות לשרון), חברים, אמריקנים צעירים (הודות לשיר), העולם עפ קייטלין(הודות לשיר), רוזוול, מכושפות, מופע שנות ה70... יש לכם עוד??? אני פשוט חייבת!!! ולמי שיש את הפס קול של "אולי זאת אני"/"חולם אמריקרא" יבורך... ואני יהיה חייבת לו כל החיים... (כי אותם הכי קשה למצוא...

אהםםםםםםםםם

מה ק...(נו את יודעת... מתחרז עם עזה)... את פשוט כותבת את שם הסדרה ואז זה מביא לך את השיר.

אהההה... את מדברת על השיר פתיחה.

לא על הפס קול. חבל. ולשיר פתיחה של "אולי זאת אני" קוראים "I'll do anything", אני חושבת.

Bohemian kid

New member
היה פרק כ"כ טוב../images/Emo70.gif אהבתי../images/Emo23.gif

זה היה צפוי שהם יהיו ביחד, אהבתי שקיטי עשתה 'פאו'... עכשיו הייד אוהב את ג'קי וג'קי לא אותו....

popit

New member
תאמיני לי שכן!

תאמיני לי שהם עובדים אחד על השני!

Bohemian kid

New member
אני בן ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

למעלה