הפרק

stardust15

New member
הפרק

כולם אהבו את הפרק שהיה אתמול???המממ טווווווווב... ג´ק מ--ז--ה נמאס עליי!!!!!!!אוף איזה חוצפן הוא!!!!!!ואודרי המפגרת הזאתי עוד סלחה לו????כנראה שהיא יודעת שג´ק פשוט צדק במה שהוא חשב עליה...כאילו מה הוא "בסך הכל" עשה??הוא עשה טובה לחבר...אריק לא רצה להיות בודד בלילה ההוא והרי שאודרי היא כזאתי פרוצה שלמה שהוא לא ישדך ביניהם ויעזור לחברו באחווה????הלוואי שג´ק ידבק באיידס וימות או משהו...כי הוא פשוט נהיה כזה מגעיל!!!!! וג´ן היא בכלל...רגע אחד היא בוכה שצ´רלי לא כותב גם לא מכתבים ושניה אחרי זה היא שוכבת עם דוסון?!?!!??!!?סליחה??פיספסתי פה משהו???אבל מה שנכון נכון ג´ן באמת זנזונת-אפילו היא אמרה את זה... ולמה לעזאזל הם נשארו במלון????הלוווו הגיע הזמן לחזור לבוסטון!!!חוץ מזה מה הם נשארו שם בחינם???כמה שבא להם???טוווב ובכלל לא יודעת לדעתי זה היה דפוק שדוסון איבד ת´בתולים שלו...חוץ מזה הלוואי שג´ו תיכנס עכשיו להריון או משהו...זה מגיע להם!!!(כי מאיפה דוסון השיג אמצעי מניעה??זה לא שהוא תכנן שזה יקרה...) טוב עכשיו הגעתי ללוזרים הכי גדולים!! כן איזו ארוחת ערב אפלטונית היתה לפייסי וקארן...ממתי ידידים שוכבים??טוב לא חשוב...זה היה ממש אינפנטילי איך שהם נכנסו הביתה וישר התנשקו ככה... בכל אופן ומה הקטע של פייסי ללכת להתפטר???כן אני מבינה שעדיף להיות מובטל מאשר לעבוד בעבודה שלו אבל בכל זאת...כאילו מה הוא עשה???כן,הוא שכב עם הפילגש של בעל המסעדה...לא נראה לי שלבוס של פייסי איכפת בכלל מקארן כל כך... והם הלוזרים הכי גדולים כי...אין לי כוח להסביר עכשיו בפעם האלף למה פייסי לוזר,חוץ מזה שיש כל כך הרבה סיבות!!!וקארן לוזרית כי היא עבדה כמלצרית,עכשיו היא בכלל מובטלת,איזה מערכת יחסים פתטית היתה לה,והיא גם מכוערת!!!! טוב כתבתי מספיק

Dawson girl

New member
יו את מעצבנת בגדול!!!

תגידי, דבר טוב אחד לא מצאת בפרק הזה??? רק אחד??? כל מה שיש לך להגיד על הסדרה זה דבר רע. אני קוראת את כל ההודעות שלך בפורום ואף פעם לא כתבת משהו טוב. את בטוחה שאת מעריצה של הסדרה? כי את טורחת לכתוב שפייסי לוזר, ג´ן זנזונת ועוד דברים כל כך מחמיאים על שאר הדמויות. לא נמאס לך ללכלך?

Idomania

New member
שמעי זאת דעתה..

צריך לכבד אותה... אפילו שהיא ממש מוגזמת.. שג´ק יקבל איידס וימות?! אכזרי בהחלט!! קצת נספחנו..

באמת.....

אם על הדמויות כל כך לוזריות ומפגרות למה את רואה את הסדרה???? ואת קוראת לעצמך מעריצה?? את מה בדיוק?? דבר שאת כל כך שונאת???

WinterSunrise

New member
סטאר דאסט ..

את אומנם צודקת בכמה דברים אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורציה ,אני חושב שזה היה אחד מהפרקים היותר טובים עד עכשיו בעונה ,וכדי "לפתח" את הסיפור ולסבך את העלילה ג´ן ודוסון שכבו ביחד צ´מעי אני לא מאשים את הבן אדם (מי פיתא את מי..) אבל לא משנה, דוסון היה פגוע מזה שג´ואי ופייסי שכבו בפעם הראשונה אז לא היה לא שום מעצור מלשכב עם ג´ן . אבל זה לא משנה מכיוון שזה לא היה סקס משמעותי במיוחד ,רק מתי שהוא ישכב עם ג´ואי זה יהיה חשוב בשבילו ממש ..

shirakl

New member
איזה שטויות!

דוסון שכב עם ג´ן כי יש ביניהם משיכה אמיתית! לא שמת לב שבסוף הפרק הוא אמר לה: אני יודע שסקס משנה הכל, אבל זה יכול להיות לטובה... הוא באמת רוצה להיות איתה! זה לא קשור לזה שהוא פגוע מג´ואי! לא שמת לב שהוא וג´ואי בכלל לא קרובים בזמן האחרון! ג´ואי כל הזמן מנסה להתקרב אליו והוא מעדיף לבלות עם ג´ן. ג´ן היא זו שמצליחה לנחם אותו, ולג´ואי זה ממש מוזר שהיא לא מצליחה! דוסון לוקח את ג´ן איתו לפסטיבל הסרטים ולא את ג´ואי, ובסוף הוא גם מאבד את בתוליו לג´ן ולא לג´ואי! קוראים לזה התאהבות! זה סקס משמעותי מאוד בשביל דוסון, ואפשר לראות את זה לפי מה שהוא אמר בשיחה שהיתה להם בסוף! הוא לגמרי בטוח בעצמו, ודוקא ג´ן היא זו שחוששת מהעתיד...

WinterSunrise

New member
שירה את טועה ועוד איך!!!

ה"התאהבות" של דוסון בג´ן לא הייתה יותר מהסקס של פייסי והמלצרית הזאתי ... אני אומר לך בדוק שדוסון בהמשך הסדרה ידע שהוא טעה בקשר לג´ן ויראה שבעצם אין לו טיפה ממה שיש לו עם ג´ואי.... א.הוא לא יכול לדבר עם ג´ן כמו שהוא יכול עם ג´ואי ב.2 טיפוסים שונים לחלוטין דוסון בנאדם עם ערכים וג´ן משתרללת עם כולם ולא שמה על אף אחד ג.את יכולה להאמין לי כי כבר ראיתי את רוב הסדרה חוץ משני הפרקים האחרונים ...

shirakl

New member
למיטב הבנתי

ג´ן היא זו שהולכת לזרוק את דוסון... וזה שאח"כ הוא יחליט פתאום שהוא אוהב שוב את ג´ואי - זה פשוט כי הוא לא מוצא את עצמו והיא מין ברירת מחדל! תמיד כשאין משהו אחר הוא חוזר לג´ואי... ואם יש לג´ואי ולדוסון על מה לדבר ולדוסון ולג´ן אין - איך זה שג´ן היא זו שהצליחה להתקרב אליו אחרי המוות של מיץ´ וג´ואי רק גרמה לו להרגיש עוד יותר מדוכדך?

shirakl

New member
לא, לא ועוד פעם לא!

אם את חושבת כאלה דברים על גיבורי הסדרה - למה את רואה אותה לעזאזל? אבל טוב, על טעם וריח אין להתווכח, ועכשיו אני אגיד את דעתי! בקשר לג´ק - הדבר היחיד שהסכמתי איתך - הוא באמת נהיה מעצבן, ומה שהוא עשה לאודרי לא יסלח! תשימו לב למה שקורה איתו: הוא מידרדר מרגע לרגע: הוא וג´ן היו ידידים ממש טובים, היה לו חבר שממש אהב אותו! עכשיו, ג´ן כבר לא מדברת איתו כמעט, הוא עזב את החבר שלו, וכאילו שזה לא מספיק, הוא גם מתחיל להתנהג לא יפה לאודרי וג´ואי... מסכנה אודרי, נדבקה לה תדמית של זנזונת וזה בכלל לא מגיע לה! בקשר לג´ן - היא דוקא ממש מתוקה! היה לה ממש עצוב שצ´ארלי עבד עליה ככה, אבל מילא כשהיא חשבה שהוא התייחס אליה ואל השניה באותה צורה, עכשיו לגלות שאת השניה הוא מנסה להחזיר אליו וממנה כבר לא אכפת לו... את הקטע עם דוסון וג´ן ממש אהבתי - ידעתי שזה מה שהולך לקרות, ובכל זאת, כ"כ שמחתי ורציתי שכל הפרק יראו רק אותם! דוסון היה כ"כ חמוד כשהוא אמר לה: זה המעט שאני יכול לעשות למענך... והוא ניחם אותה על העניין של צ´ארלי! זה כ"כ טוב שדוסון איבד את הבתולים שלו לג´ן! הם היו כ"כ חמודים אחרי זה! הכי אהבתי את הקטע לפני כן, שהם דיברו על למה זה לא הצליח בפעם הראשונה: ג´ן אמרה שזה בגלל ג´ואי ואז הוא אמר לה שהיא פשוט לא נמשכת אליו, והיא הוכיחה לו שזה לא נכון! ואהבתי גם את זה שג´ן אמרה שהיא יודעת שסקס משנה הכל והיא לא רוצה לאבד את הידידות שלהם, ואז דוסון אמר לה שזה לא יקרה, אבל השינוי יכול להיות לטובה... אוי, אני לא יכולה לחכות לפרק הבא ולראות אותם בתור זוג! זה הדבר שהכי רציתי בסדרה הזו! בקשר לזה שהם נשארו במלון בחינם - לא שמת לב שדוסון הוא איזה כוכב ענק במקום הזה! ואז מה אם הם נשארים? הם רוצים עוד קצת זמן ביחד... הם מאוהבים! אני דוקא מבינה את פייסי למה הוא התפטר: הוא לא ידע שקארן הולכת להתפטר והוא לא חשב שהוא מסוגל להמשיך לעבוד איתה... לדעתי עכשיו שהוא יודע שהיא עזבה, הוא יבקש את העבודה שלו בחזרה! בקיצור: היה פרק ענק! אני מתה על דוסון וג´ן! לא יכולה לחכות כבר לפרק הבא!

stardust15

New member
מי אמר שאני

מעריצה את הסדרה????אני בסך הכל מסתכלת אותה!!!!!וחוץ מזה הסדרה לא צריכה להיות מושלמת כדי שאני אוהב אותה. ונו אז מה שלג´ן היה עצוב????אם אני בדיכאון אני לא עושה כאלה שטויות כמוה!!!וגם אני ידעתי שזה הולך לקרות(הקטע בין דוסון לג´ן)אבל לא חשבתי שהם ממש ישכבו!!!!!!!ולדעתי לא יהיה שום שינוי לטובה!!!זה לא הצליח אז וזה לא יצליח ביניהם גם עכשיו(טוב מובן...). ואז מה שהוא "כוכב ענק במקום הזה"??זה לא אומר שהוא יכול לעשות מה שבא לו!!!זה פשוט לא נותן לו שום זכויות,כולה הוא עשה סרט טוב(כן ממש,הסרט הזה משעמם!!סרט דוקומנטרי על איזה במאי מסכן שכמעט אף אחד לא מכיר!!!המממ למה זה לא נשמע לי מרתק כל כך???).והם יכולים לרצות הרבה דברים!!אוי הם מאוהבים(והם לא!)אז עכשיו הם יכולים לעשות מה שבראש שלהם... ולמה שפייסי יבקש את העבודה שלו בחזרה??הוא בסוף לא התפטר בכלל(כרגיל-הוא סתם עשה הצגות...).

rbachar

New member
מהההההההההההההה ..............

זה היה הפרק הכי הכי הכי טוב מתחילת העונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצמזה ג´ן כבר שנים מאוהבת בדוסון (רק חבל שלא הראו את זה ) רק שדוסון לא שם עליה כי כל מחשבותיו הלכו לגואי (שקצת לא שמה עליו בעונה הקודמת ובגדה בו עם פייסיי החבר הכי טוב שלו !!! ) והגיע הזמן באמת שדוסון יאבד את הבתולים שלו !!! כי הלווו הוא בקולג´ וגם ניראה לי עכשיו שדוסון וג´ן היו ביחד ... ויעזבו את גואי ...חה חה חה איזה כיף סוף סוף דוסון לא עם גואי ... שתרגיש מה היא עשתה לו ... שיברון לב ...

למעלה