הפרק 16-11-2010 - חידון התנ"ך

inbar199

New member
יש!! בדיוק הזוג שרציתי שיודח הודח.

פחדתי על מאור.. אני רוצה שיזכה. אחרי שהזוג הבלתי נסבל הודח אני מחבבת לפחות בכל זוג אחד מהם- זורנזון חמוד, אלכס וליטל שניהם סבבה, כנ"ל סהר ומאור ונועה ורוברט, ירון מתוק וגם לבת הזוג יש פוטנציאל, אור אחלה ונלה- אני כל כך מקווה שהיא תעבור שינוי, אולי זה יקרה אחרי המייקאובר כשיורידו לו את כל הזקן, מקווה שיגיעו לשלב הזה. חופית הזאת חייה בסרט ובן הזוג שלה היה פשוט קורע במשימת הסטנדאפ, לא שם עליה קצוץ, אהבתי. השאר- רם וכריסטין ולימור ושגיא- קצת למלמים.

אלון/חופית

חופית שתלטנית/מפונקת ואולי נסחפה עם סטייסי אבל הוא? הבנאדם הכי אנטי, מתיש ואטום שראיתי בחיי. אני בעד שגבר יראה עמדה, אבל להיות אטום לגמרי? נדמה כאילו הוא סוחב תסכול/עול על כל הבנות שפגש/לא פגש ומשליך הכול על חופית.

Reverb

New member
ממש מסכימה!

כל הפרק חשבתי שלא הייתי מצליחה לסבול אותו 5 דקות אפילו

davidlev0255

New member
פר אוגינל, כל החנונים הפתיעו לטובה בסטנד-אפ!

חלק היו ממש קורעים , לגמרי הקטע עם הכלבה היה עוקצני וזורנזון קורע

davidlev0255

New member
להערכתי הכינו את החנונים לסטנדאפ, ודווקא

הסטנדאפיסטים הרימו להנחתה, קצת קטלו אבל היה דוח שיח אלון הפתיע לטובה שהיה הראשון, היה ממש נחמד תשמעי הן סתומות ויש כאלו גם בעבודה שלי לא נראה לי שזה מבויים, כי הרי הם מתמודדים על חסינויות ולמה שהם יפסידו את החסינות בגלל תשובות טיפשיות? הקלטתי את התוכנית ואני שומע את היציאות של הערסיות האלו ואני נקרע מחדש

adoshe

New member
זאת עם הכלבה הם הכי חמודות

ואיי אתם לא מבינים הכלבה שלה סטייסי מעלפת אתמול אני ובעלי ראינו תתוכנית ואיך שהיא בכתה והכלבה שלה אכלה לה תנעל והוציאה את הצמר גפן אני ובעלי נפלוווו מצחוקקקק הכלבה הזאת כל כך חמודההההההה ואיי היא צריחה לשמור אותה שחס וחלילה לא יגנבו לה אותה כי היא סלברטי כזה עכשיו .....וכבר גנבו כלבים סלברטים בעבר

AyaGold

New member
אני חושבת שהגיע לברברבאום לזכות.

ואני ממש שמחה שקרן עפה. על אלון קצת חבל לי

למעלה