הפרק של שבוע שעבר

zizizi

New member
הפרק של שבוע שעבר

לצערי הפסדתי אותו. מישהו יכול לעדכן מה התרחש ? תודה.

zizizi

New member
מישהו יכול לענות ?

איפה זאתי שהתלוננה שלא כותבים בפורום. אולי תכתבי לי תשובה ?

Luthien

New member
הפרק הקודם...

טוב, הפרק, לדעתי הוא היה אחד הפרקים הטובים ביותר של העונה, מרכז הפרק היתה ארוחת ערב שפייסי בישל בביתם של גראמס, ג´ן וג´ק. בפרק סגרו המון חורים שחורים, למשל הקשר בן ג´ק וג´ן, אשר הראו שהוא עדיין חזק על אף שהם התרחקו (ג´ן דיברה על ג´ק עם זה שהם התרחקו והכל, ואז ג´ק הראה לה ששום דבר לא השתנה), הקשר בן ג´ן לדוסון שנשאר פתוח מאז הפרק שבו הם שכבו, הקשר בין ג´ואי לדוסון, שאפשר לומר שעד שאבא של דוסון מת ידענו שהם יהיו ביחד, אך לאחר מכן, הכל התחיל להתערער. אפשר לומר שפייסי ואודרי לקחו את החלק הפחות פעיל בפרק, זה לא שהיו להם פחות סצינות או משהו, הם פשוט לה התפתחו כל כך. אודרי היתה ממש חמודה בפרק, היא כל הזמן שפכה לה אוכל על החולצה על מנת לעזור לג´ואי (לא שהיה מה לעזור, זו אודרי פשוט, מנסה להיות שם גם כשלא צריך), ופייסי, פייסי היה פייסי, עם ההומור שלו והכל..... בפרק גם הופיע צ´ארלי שגרם לדוסון להילחץ וזהו אפשר לומר......מקווה שעזרתי

zizizi

New member
תודה אבל

לא ממש עזרת כי במקום להגיד מה קרה כתבת מי היה פעיל ומי לא. למשל - צ´ארלי גרם לדוסון להילחץ - מה הוא עשה ? מה היה בין דוסון לג´ן ? בין דוסון לג´ואי וכו´ ? פרטים, בבקשה....

Luthien

New member
אוקיי.......

צריך קצת הגיון....למה צ´ארלי יכול לגרום לדוסון להילחץ? הוא דיבר עם ג´ן בחוץ.....ודוסון הקנאי הקטן שלנו......בסוף צ´ארלי הביא לג´ן חולצה שלה (אם אני לא טועה)........ בין דוסון לג´ן.......הם התנהגו כמו זוג רגיל, אחרי הכל הם ביחד....הם התנשקו בהתחלה וכולם תפסו אותם.. ג´ואי ודוסון.........אז ג´ואי אמרה שהיא המשיכה הלאה.......היא לא קנאה או משהו....היא הייתה בסדר........בסוף הפרק היא ופייסי חזרו לבד הבייתה......והם התחבקו......איזה חמודדדדדדדדים

אוסנת...היי!

אני מתה על השיר שבחתימה שלך!!!! מהפסקול הראשון!!!! את צודקת בקשר לחולצה ,צ´רלי החזיר לה את החולצה והוא אמר שהוא לא יכול לחשוב שהיא לומדת בלי החולצה(כנראה הייתה לה אובססיה לחולצה או משו...)

למעלה