הפרק של מיאמי הערב 28/4

עוד בדיחה של ספיד

"לא הייתי בכנסייה מאז שקורט קוביין מת" זה קרע אותי לגמרי כי בדיוק שמעתי לפני הפרק את lithum של נירוונה. אבל תודו שבסוף ספיד נהיה קוץ בתחת! הוא סתם עמד שם עם מצלמה!

We Never Close

New member
האמת היא שראיתי כבר די הרבה פרקים

ואני עדיין לא מוצאת בו כלום. בסדר הוא חמוד וזה אבל לא משהו מיוחד.

בעונה 5 הוא באמת חמוד....

התאהבתי בו רק כשהתחלתי לראות את עונה 5. בעונה רביעית לא שמתי לב אליו בכלל...אני חושבת שnaild היה הפרק הראשון שראיתי של מיאמי, אז שנאתי אותו כי הוא רב עם דלקו ואהבתי את דלקו כי ראיתי עונה ראשונה...אני חושבת שדלקו הייתה הדמות הראשונה שוויקיפדתי וקראתי את כל המאמר באנגלית.

ראניה15

New member
XDD וויקיפדתי XD אח הצלחת להעלות לי חיוך

אחרי כמה ימים של מצברוח מזופת :-\

ראניה15

New member
:*

יתעוור...ויעזוב? אנלא מבינה אותם! עוד פעם להביא שחקן חדש?? או שסטטלר יהיה במקום

sarit magic

New member
בנוגע להפרש הגילאים וכל התהיות

מריסול משחקת שמה את האחות הגדולה של דלקו... אני חושבת שהיא אמורה להיות כבת 30 ככה בנוגע לעור הבהיר- אין לי מושג אבל יש לה מבטא לטיני ( או לפחות מנסה לעשות מבטא לטיני... ) הורשיו משחק שמה גבר כבן 45-47 ככה שהפרש הגילאים בניהם הוא כ15 שנה...

trigotrigo

New member
מסקנה: לא להתחיל עם בחורות בפאב!

סתם
זה מפחיד! עכשיו אני לא הולך לנסות אפילו.. מה אתם אומרים, הורשיו ומריסול לנצח שתי נשיקות במצח?

ראניה15

New member
XDDD

לא אבל יש מצב למזמוזים!!!!!!!!!!!!!!!!! DDD: אחרת הורשיו היה מתחמק וזהו! בטוח יהיה משהו בינייהם! כגון: ]While they kissing [ H: "לא, אני לא יכול לעשות את זה " מריסול: "אבל למה?" H:"את אחותו של דלקו" מריסול:"אבל הוא לא ידע" H:"אבל אם משהו ישתבש?" מריסול:"כמו מה?" H:"תכנסי להריון ממני..." (מריסול מסתכלת עליו) H:"עזבי את זה,קחי אותי,מריסול אהובתי
!!"

CapitanSparrow

New member
איכס מריסול.

זה כ"כ עלוב וצפוי שהם ביחד. אחד הדברים שגרומים לי לשנוא את העונה הרביעית. יחי העונות הראשונות!
[1-3...]

למעלה