הפרק של יום חמישי-6\3

SupeRonit

New member
הפרק של יום חמישי-6\3

רידג' מאשים את מאסימו שהוא חושב רק על הנכד שברחמה של ברוק,אך מעולם לא עצר לחשוב על השלושה הבוגרים:תומס,פיבי וסטפי.מאסימו אומר שזה לא נכון-ושהוא עשה את זה בכדי לסיים את הסכסוך בין אביהם לדודם-זאת אומרת למענם..
ניק מאכיל את הופ גלידה ואומר לה שהוא מביא לה קצפת..כשהוא מביא לה את הקצפת נופל לו משהו מהכיס..מתברר שזה מה שג'יקי שמה לו במקטורן-דיסק של השיר.הופ מבקשת מברוק "נגני",ברוק מסרבת,והופ אומרת:"בבקשה",ברוק מתרצה באומרה להופ:"ואחר כך ישר למיטה"..*הדיאלוג היחיד בין ברוק להופ-אי פעם*..כאמור ברוק שמה את השיר,והופ מתחילה לרקוד.ברוק אומרת לניק ש"יש לו מעריצה חדשה" וזה הולך לרקוד עם הופ..הם רוקדים קצת ואז מתיישבים לאכול את הגלידה עם הקצפת..ניק משפריץ לעצמו קצף בפרצוף-להתגלגלות מצחוק של הופ,ואפילו ברוק השתעשעה (זה בטח הצחיק אותה במציאות-כי זה באמת היה מצחיק).....לאחר מכן ראו איך הוא מקריא להופ סיפור,כשזאת בזרועתיו מתכרבלת,כשברוק ליד מתמוגגת למראה היחסים הנרקמים בין בתה לארוסה..ניק משכיב את הופ לישון-והמתוקה הזאת הולכת לישון עם חיוך על הפרצוף
רידג' זורק את השרשרת שברוק נתנה לו ובמקביל ברוק מתחילה לפתע להרגיש מחנק.ניק מגיע ומרגיע אותה והיא מתכרבלת בזרועתיו
The end

danielwhatu

New member
אני אוהב טאת הופ היא כזו פרעושה

אבל היום הצחיק אותי הקטע שהיא בקשה מברוק להשמיע תשיר זה הייה כזה מבוים.....

SupeRonit

New member
אף אחד לא ראה היום ../images/Emo35.gif

הפעם באמת בפסדתם-כי הראו את הופ המון (וגם בסצנות ארוכות יחסית לילדים קטנים)

rachelMcfadden

New member
אני ראיתי../images/Emo9.gif

ומיום ליום אני מתאהבת בפשושית הקטנה הופ
היא כזו מתוקההה!! אבל לא הבנתי את הקטע שרידג' קורע מעצמו את השרשרת
ואח"כ זורק אותה...ועוד יותר לא אהבתי שברוק פתאום נחנקת מזה
זה היה קצת דבילי... אבל חוץ מזה הופ עשתה את הפרק למוצלח מאוד!

יניב1

New member
אני ראיתי, ודווקא אהבתי את הקטע

בין רידג' לברוק כשהוא קרע את השרשרת וזרק אותה והיא חשה מחנק. הקשר שלהם חזק, בעבר כבר היו להם רגעי טלפתיה כאלה ולדעתי זה היה במקום. אהבתי. גם את השיחה בין סטפני לג'קי אהבתי מה שבאמת גרם לי לתהות על קנקנה של סטפני, האם היא באמת היתה שמחה אילו רידג' וברוק היו נשארים יחד. אני חושב שלפני הגילוי שברוק שכבה עם ניק, סטפני הסכימה באמת לקבל אותה, ורק אחרי שגילתה שהיא שכבה עם ניק החליטה שברוק לעולם לא תשתנה ועליה לעשות הכל כדי להרחיקה מרידג'. אבל אני בהחלט יצאתי מבולבל בגללה. חוץ מזה פרק שיגרתי למדי, אין לי מה להוסיף.

לינה18

New member
תהיתי אם אכן כבר היו ביניהם קטעי

טלפתיה כאלה ובדיוק קראתי את התגובה של יניב, כך שיניב-ענית לי על השאלה שרציתי לשאול! וכן, גם אני הייתי קצת מבולבלת מההיתנהגות של סטפני. אבל אחרי הפרק של יום ו' זה כבר ברור שהיא לעולם לא תישתנה ביחסה לברוק.

לינה18

New member
לדעתי זה לא היה דבילי

זה היה יפה ומוזר. כמו שכבר כתבתי בהודעה אחרת כאן. אבל אני לא הבנתי משהו אחר-למה הוא לא זרק גם את הטבעת? הראו את זה כאילו שהוא עומד לזרוק אותה, אבל אז הוא היתחרט ברגע האחרון. האם זה אומר שברגע האחרון הוא החליט לא לוותר על ברוק?(
סביר להניח שכן.) דרך אגב-בקשר לשרשרת, אז עכשיר אני מבינה בשביל מה ברוק הביאה לו אותה!

S c a r l e t t

New member
הופ פשוט מדהימה

סוף סוף יש לי סיבה לראות את הסדרה. הילדה הזאת מקסימה אני לגמרי מאוהבת בה אני רק מקווה שאין לבראדלי תוכניות להעלים לנו אותה בקרוב

אני שונא את ההקבלות

כאילו זה מעשה שמיים, כאילו הם נועדו להיות יחד, פתאום ברגע שרידג' זורק את השרשרת, ברוק נחנקת, זה כל כך מעצבן ומטומטם!!!

לינה18

New member
כמו שכבר כתבתי נורא אהבתי את

הקטע של הטלפתיה בין ברוק לריג'. למרות שזה נורא הפתיע אותי, כי מעולם לא ראיתי קטעים כאלה בסידרה.לכן בהתחלה חשבתי שזה קצת מוזר. אבל מה, כמו שיניב כתב, וגם אני חשבתי על זה באותו הקטע, זה רק נועד להראות עד כמה שהקשר ביניהם חזק.

לינה18

New member
הקטע של ההקבלה בין ברוק לריג'

היה ממש מוזר. אפשר לחשוב שיש ביניהם טלפתיה!

למעלה