הפרק של ה30/12

talitook

New member
הפרק של ה30/12

א) איזה מספר הוא היה? ב)אני המוכשרת הלכתי לישון באיזה 8, ולא הצליחו להעיר אותי ב10, פיספסתי את הפרק. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הלך שם? פשוט ההסברים של אמא שלי צולעים קצת=\\ סילבסטר שמח לכולם:) תהנו באיך שאתם חוגגים\לא חוגגים.

פרק 5X18.

בין 12 בלילה ל-1 בלילה! ג'ק ווין פלאמר מצליחים להוציא את ההקלטה מהבנק. כריסטופר הנדרסון והנשיא לוגן מנסים למצוא דרכים לעצור את ג'ק, לפני שימסור את ההקלטה לממשלה. ריצ'ארד הלר נוחת, ונפגש עם ג'ק ואודרי הלר, ג'ק מספר לו את הכל, ומשמיע לו את ההקלטה... ריצ'ארד הלר מראה לו קודם נאמנות, ואז הוא חוזר בו - ולוקח את ההקלטה לידיו, בטענה שאסור לממשלה ליפול אחרי יום שכזה, במיוחד לא בצורה שבה מפלילים את הנשיא. ריצ'ארד כולא את ג'ק ואודרי בתוך השדה תעופה, ולוקח איתו את ההקלטה לנשיא. ג'ק מבין שאם הנשיא יראה את ההקלטה - הוא יקח אותה. מיילס עוקב אחרי קלואי, וCTU מבינים שהיא עוזרת לאודרי. עוצרים אותה והיא מצליחה לברוח מ-CTU. אהרון פירס מבין שיש משהו מסריח בממשל, והוא מנסה לערב את סגן הנשיא, גארנר. מייק נוביק מצטרף לחבורה בממשל, שמנסה להבין מה הולך פה, ולמה לוגן פועל לבד... מרתה לוגן מנסה לגשש גם בקשר לעסקים המוסתרים של בעלה, ומנסה לתחקר את אהרון פירס מדוע ריצ'ארד הלר הגיע לדבר עם הנשיא. הלר מגיע ללוגן - הוא מאשים אותו ברציחתו של דיויד פלאמר. הלר מציע לו להתפטר בשקט, ומכניס את סגן הנשיא, גארנר, כדי שלוגן יתפטר בפניו. קלואי מגיעה לבית של ____, והם עוזרים לג'ק ולאודרי. מרתה קובעת פגישה עם אהרון פירס, שיספר לה מה קורה בממשל של לוגן - והוא לא מגיע. היא מבינה שהוא נחטף. אודרי וג'ק מצליחים לברוח מהשומרים שהציבו עליהם, והם מוצאים את האנשים של כריסטופר הנדרסון שבאו לקחת את ההקלטה. *קרב יריות* וכריסטופר הנדרסון בעצמו תופס את אודרי הלר, כדי לשכנע את ג'ק שיתן לו את ההקלטה!
כריסטופר קורע לאודרי את העורק הראשי ביד [קטע מדהים לעצמו!
] וג'ק מביא לכרסיטופר את ההקלטה. כריסטופר מתקשר לנשיא ואומר לו שההקלטה בידיו!!! הנשיא לוגן אומר לסגן הנשיא, גארנר, שריצ'ארד הלר סתם העליל עליו עלילות שווא. ג'ק חובש את אודרי. כריסטופר בורח עם ההקלטה. 12:59:57 12:59:58 12:59:59 01:00:00

כמה דברים... ../images/Emo3.gif

עשיתי את התקציר הזה לבד.
זכויות לי... ראיתי את הפרק ותקצרתי. קלואי מגיעה לבית של ביל ביוקנן, והם עוזרים לג'ק ולאודרי. ברח לי השם שלו כשכתבתי את זה, ונזכרתי רק אחרי ששלחתי.

למעלה