הפרק של היום

pompii

New member
הפרק של היום

1. קרה דבר מוזר מאוד, כאילו דילגו על הקטע בין שלומית ואלכס, זה נגמר ככה וכשזה המשיך זה בכלל המשיך בקטע של אלי מרקו והמשטרה-משהו לא קשור כזה. 2. איך לעזאזל הגיע לדם של דורון חומר מטשטש ואותו חומר נמצא בבקבוק של רונה????? מה זה פוקסים(שילכו לסםר לפוקסמן!) 3.מה הקשר של האודישנים ללהקת בת שבע של מאיה???מה זה קשור לסדרה? או שזה כדי שמאיהואבנר יתקרבו. 4.גידי היה ממש חמוד היום שהוא דיבר עם אתי, נכון?
5.מסכן מיכאל...למה הוא לוקח מדורון עזרה כספית לעזאזל???? לפחות ורדה מחזיקה לו את היד. 6. זה רק אני או שמיכאל יותר מתאים לו להיות שלומית ולא עם ורדה הרי מיכאל איש כזה טוב והוא בחיים לא יכול להיות עם אישה נשואה ושלומית אוטוטו מתגרשת וזה הכי מתאים להם להיות ביחד!!! 7. מאיפה אתי הקריצה את ה"מזומן, מוני, קש"?!?! 8. למה תמיד מדברים על זה שהמטפלת מכניסה אנשים הביתה ואף פעם לא ראו אותה??? טוב, זהו לבינתיים תגיבו,תנו דעתכם, תשפטו ותחשבו על זה

swirrrly

New member
תגובותיי להלן הם:

1- כי לא היה להם איך להמשיך... סתם רצו לעצור את הפרק של אתמול בקטע חשוב ומעניין. 2- זה ברור שסמדר שמה משהו במשקאות של דורון ואז נתנה לאלי מרקו להשתיל את זה אצל רונה, כמו שהשתיל את המפתחות! 3- ברור שזה קשור! העובדה שמאיה רקדנית זה מאוד חשוב... אם לא היתה רקדנית=> לא היתה נפצעת בניו-יורק=>לא היתה משיגה מטפלת=> לא היה רונה!!! 4- הוא נראה בסדר אבל אני לא מתלהבת ממנו... 5- מיכאל לא הסכים לקבל עזרה כספית מדורון ולא בצדק! הרי אחרי הכל, דורון הוא לא אדם זר! דורון לא הציע את מה שהציע מתוך רחמים, אלא מתוך אהבה! 6- כן ברור ששלומית הרבה יותר מתאימה לו! שניהם אנשי משפחה הגונים ואהובים, שמחפשים בדיוק אחד את השני! ורדה היא מין חתולה פראית כזאת (בהקצנה אבל עם קשר). 7- אני דוקא אהבתי את הקטע הזה... 8- כי אין זמן להראות אותה הם צריכים להראות הרבה דברים... אני חושבת... שיר
י

Pinki Girl

New member
כמה תגובות

כן באמת זה יהיה מעניין עם שלומית תהיה עם מיכאל אבל עוד יותר מעניין עם ורדה תהיה איתו והעוזרת בבתים היא פשוט בלתי נראת

למעלה