הפרק של היום!!!

blinksum18241

New member
הפרק של היום!!!

הפרק היום היה מגניב, אבל מה זה הסיום הגרוע הזה? ככה מסיימים פרק אחרון לשבוע? "אני גרוע, אני פשוט גרוע" איפה המתח??? ואיזה כיף שאלכס מתחיל לשנוא את גלית, ועמרם הזה כזה מכוער, איזה יצור ועוד משהו, מאז שאלי מרקו הפסיק עם הפשע, הוא נהיה כזה חננה, לא מתאים לו להיות טוב, אני בעד חזרתו של אלי מרקו לחיי הפשע!!! מי מסכים? יום טוב יקיר

actress

New member
חכה חכה ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

הוא עוד יחזור לשם! הוא וסמדר ישתפו פעולה ורונה תשב בכלא על פשע שלא ביצעה

0% angel

New member
סמדר ואלי מרקו??

אאאאדדדדדיייייירררררר שני השחקנים האהובים עליי.... אבל למה שאלי ירצה לפגוע ברונה?

lehayey aava

New member
אני חושבת שאלי ירצה לפגוע ברונה כי

בזמן הקרוב הם יתחילו לצאת והוא יחשוב שרונה שלו ופתאום רונה תתחבר שוב לדורון והוא יתרגז וסמדר תתרגז ושניהם ינקמו ביחד... לפחות זה מה שאני חושבת..זה נראה הגיוני לא?

shirakl

New member
אלי לא ירצה לפגוע ברונה../images/Emo58.gif

אלי פשוט ירצה להפריד אותה מדורון. הוא ידע שאם דורון יחשוב שרונה פושעת וגנבה בקבוקי יין מהיקב, הוא יעזוב אותה... (ואז היא תחזור לאלי)

תקראו ודיי

אנינ קוראת כולמיני דברים בפורם כבר 2בועיים, ורציתי להגיב, ולהשמיע את דעתי. ראשית כול, הדמויות האהובות עליי בסידרה הם סמדר ואלי מרקו. (go smadar) (i love you eli) השנואות ביותר הן: העמרם המעצבן הזה ורונה הפלצנית- הורסת משפחות, חוצפנית, חושבת את עצמה מלכה. מגיע לרונה שתיפגע קצת, שתסבול קצת, מה יש??!!???????!!!!!!!?????!!!!? הבהרה: אין לי שום דבר נגד השחקנית שמגלמת את הדמות (סופי צדקה) אבל אני פשוט |לא סובלת||את הדמות| אותה היא מגלמת. אני מתה על לחיי האהבה. חג

shirakl

New member
צודקת

עמרם ממש דוחה - איזה גוף נורא, פשוט נגעלתי, לא יכולתי להסתכל. בשבילו גלית זרקה את יונתן??????עכשיו היא נראית לי אפילו עוד יותר דפוקה! טוב מאוד שאלכס מתחיל להתפכח. אלי מרקו לא גמר עם הפשע - הוא סתם מנסה לעשות את עצמו טוב כדי שבפעם הבא שהוא יפשע אף אחד לא יחשוד בו... מגיע לגלית... איך שמחתי על מה שקרה לה היום ועל זה שעמרם בגד בה ואמר לאלכס את האמת... היא ממש דו פרצופית ומניאקית... שתלמד כבר איך להתנהג. וגם לסמדר מגיע - סוף סוף דורון שונא אותה, אלכס גילה כמה דברים חדשים עליה... היה היום פרק מדהים - כל הרעים קיבלו כגמולם, שימשיך ככה!

shirakl

New member
לא, לא נכון

יש עוד מלא סודות לא ביקשתי שימשיך ככה מהבחינה שהכל קורה בפרק אחקד, אלא שימשיך ככה מבחינת זה שהרעים נדפקים...

המסיבה

New member
בלי פרופורציות../images/Emo24.gif

שמתם לב
שאמרם הוא חשר פרופורציות הוא ממש מגעיל! מה זה הגוף הזה...?? והוא עוד מרגיש את עצממו חתיך ומשאיר את החולצה פתוחה..! לא ניראה לי שמישהי תתקרב אליו.. א----י----כ-----ס!! אוהבת
עדן!

shirakl

New member
צודקת לגמרי

וכתבתי את זה בפורום יותר מפעם אחת! יש לו כרס וגוף בצורת S. כשראיתי את זה ממש נגעלתי, לא יכלותי להסתכל, רציתי לכבות את הטלוויזיה!

יקיר אתה מזה צודק !

מה הוא הומו? "אני גרוע" דהההההההה !!!!!!!!!!! מה זה ? יווו למה עמרם הקוף הזה חש שיש לו גוף יפה ? שעיר מגעיל גועל נפש איך אפשר להיסתכל על הדבר הזה ! רק בקשר לאלי מרקו אני לא מסכימה איתך הוא כזה כוסון ומתאים לו החמוד למרות שלא רגילים לזה !!!! שימשיך ככה !

ברבורה

New member
איזה גוף מכוער יש לעמרם!!!

איכס כמעט הקאתי את כל המצות שאכלתי!!! יש לו כרס ואין לו שרירים והוא שעיר איכס למה היו חיבים להראות לנו את זה?!?!!?

למעלה