הפרק של היום

Miss Miller

New member
הפרק של היום

לצערי, אני דלת אמצעים ולא מבינה אנגלית שוטפת, לכן אני נאלצת להסתפק בפרקים השבועיים שיס משדרת
מה אתם חושבים על הפרק של היום [פרק 7] ? ההשערות שלי הן שהחברה ישלחו סוכנים שלה לעקוב אחרי לינקולן, כי הוא הלך לקחת את אל.ג'יי.. אבל כמובן שיהיה איזה שהוא טוויסט בסיפור וללינק תהיה דרך מקורית וזריזה לחמוק מהם. האמת, מכל הספויילרים שקראתי, ידעתי שטווינר עומד למות
אבל זה היה כ"כ מוזר. מהון עצמו אמר שאין לו שום דבר נגדו, אבל להם יש. להם זה החברה, נכון? וכשמהון כמעט התמוטט אחרי היריות, גאש הוא שחקן כ"כ טוב O: ובכל ה'ברבורים' מנייר שמייקל שלח לשרה יש מספרי טלפון שונים, אבל לכולם יש משהו משותף.. נקווה שהיא תגלה מהו. אבל כשטווינר ניגש למדרגות הבית, באמת חשבתי שהוא הולך להלשין! וכשדבורה ג'ין פתחה לו את הדלת... וכל המילים היפות שהוא אמר לה :) חבל שהם כבר לא יספיקו לדבר שוב.
אשמח לשמוע את דעתכם ^^ ליל"ט.

victoria777

New member
כשדברה ג'ין פתחה את הדלת זה באמת

היה מפתיע.חשבתי כבר שטווינר ילשין,שאר האסירים יצליחו איכשהו לברוח ואז מהון יהרוג את טווינר כי הוא לא צריך אותו יותר(גם אני נתקלתי בכמה ספויילרים בעניין הזה).זה די עצוב שהרגו אותו.רואים שלו ולדברה ג'ין היו רגשות אחד כלפי השנייה. בעניין של אל ג'יי זה ברור ששיחררו אותו כדי שלינק יבוא לקחת אותו.זה אפילו נאמר בפרק. נראה לי שלקלרמן יש רגשות כלפי שרה או משהו.כי כשנאמר לו בטלפון שטנקרדי נהיה נטל ולכן הרגו אותו וגם הבת שלו היא נטל,הוא נראה ממש לא מרוצה מזה. אהבתי את הסיפור של הייוואייר והכלב הזה.העניין עם הרפסודה לגמרי מזכיר לי את "אבודים". הסיום של הפרק היה טוב-מעניין מה עכשיו יהיה עם סוכרה.

ל ו ט ם 3

New member
ואאווו.....

אני גם צופה בקצב של יסס אבל מה שהולך בסדרה כבר מתחיל לאבד ... אז וואלה הבנו שאתם לא מפחדים להרוג דמויות אבל מה נסגר איתכם בסוף לא ישארו שחקנים. לא יודעת אני ממש התאכזבתי מהפרק האחרון לא היה בו משהוו כמו שאנחנו רגילים אליו מקווה שישתפר קצת

victoria777

New member
מן הסתם שזה לא יהיה מה שהתרגלנו

אליו בעונה הראשונה.בעונה הראשונה הסביבה הייתה אחרת והמטרה הייתה אחקת.הגיוני שאחרי הבריחה העלילה תשתנה. נכון שהרגו כמה דמויות אבל זה לא אומר שיהרגו את כולם.יכול להיות שמותן של דמויות מסויימות דווקא תקדם את העלילה.

עצוב שהוא אמר לאישה ההוא שפגש

שהוא אוהב אותה והשאיר לה דרך להשיג דרך לדבר איתו ושנייה אחרי זה הוא מת...

6jessi

New member
אוייי

זה היה כל כך עצוב!!! למה הוא מת?! המהון הזה הורג את כולם לאט לאט.. קודם אברוצי ועכשיו טווינר...אני שונאת אותו!!

זה היה פרק כל כך עצובבבבבבבב!!!

אמא הייתי בשוקקק שטווינר מתתת!!! איזה זבללללללללללללללללללללללללללל מהוןןןןןןןןןןן וואי אמןןן טבאג יתפוס אותו איכשהוו ויתעלל בו קצתת זה היה זכה לא צפויי דווקא מזה אהבתי אותוו במיוחד כשהוא הלך לדברה ג'ין הם היו כאלו חמודייםם!! ואיזה כפוי טובה לינקקקקקקק! מזה אחרי כל מה שמייקל עשה בשבילוו הוא עוזבב פשוט מגעילללללללל!(איזה חמוד היה מייקל כשהוא כמעט בכה..
) ווואט דה פאקק עבר על סוקרה?!?!?!!?!?!
מוזררר.... הקיצר פרקק קאטלנייייייייייייי סופסוףף הגענו למתח של עונה ראשונה!

מה?? כפוי טובה????

הוא הלך להציל את הבן שלו!!! מה רצית שהוא ישאיר את הבן שלו להירקב בכלא בשביל לצאת למסע עם אח שלו? טוב זה לא ממש מסע אבל סקופ יכול להסתדר לבד והוא מבין שלינק חייב לעשות את זה

אבל המ הוא כבר יכול לעשות???

הרי זה ברור שהם יעקבו אחרי אל-ג'י כדי לתפוס את לינק מה הוא חשב שהם ישחררו את אלג'י וזהו ביי נגמר?.. וגם אם כן איל הוא מתכוון לקחת אותו בכלל? זאת החלטה מפגרת לחלוטין הוא כולה היה צריך לחכות שניה למייקל שהיה כבר מוצא איזשהי תוכנית הגיונית לשם שינוי... ככה הוא על בטוח ייתפס וזה יהיה הרבה יותר גרוע בשביל אל ג'י...

ואם הוא לא היה עולה על תוכנית גאוני

ת? אולי מי שתפס את אל ג'יי הוא בנאדם מסוכן?? וחוץ מזה הכלא עצמו ממש מסוכן...והוא מעדיף להציל אותו כמה שיותר מהר לפני שיכניסו אותו לכלא

אני פשוט הייתי ככה: ../images/Emo2.gif

הייתי בהלם רציני!! אני לא מאמינה שהוא רצח אותו! מטורף!! אחלה פרק!!

mayjen

New member
ממש ממש ממש ממש ממש ממש מוזר!!!!!!!

שלא היה פרומו לפרק הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קרה? למה באמת לא היה? עדיין אין פרומו לפרק הבא ביס סטארס...

I Love Miller

New member
../images/Emo207.gif..... למישהו יש את הראיון של

וונט' ודומיניק פרסל בצרפתית? (המראיין הוא צרפתי..) פפללליייזזז תעזרו לי ..אני לא מוצאת אותו...

Gilliana

New member
יש את הראיון שלהם ברדיו

ואף העליתי אותו לפורום לפני מספר שבועות. תנסי לאתר באמצעות "חיפוש".

למעלה