הפרק של היום..

tttooo444

New member
הפרק של היום..

אני לא בטוח מה היה שם הפרק. המשפחה נכנסת לתרדמת ומתעוררת בעקבות תושבי העמק שמתכוננים לחג המולד. אני חושב שזה קצת הורס, להכניס את החגים והתרבות המערביים למומינים. זה עושה אותם פחות מיוחדים לדעתי. מה אתם חושבים?

B o N u s

New member
אין בדיוק חג שינה.. אולי תרבות החיות P:

הפרק ד"א נקרא "המדורה הגדולה".. תוכל להסביר את השאלה שוב אולי לא הבנתי
P: טנקס

tttooo444

New member
התכוונתי לזה

שכשהם הכניסו את חג המולד לעמק זה קצת הוריד מהייחוד של המומינים.. אתה לא חושב?

B o N u s

New member
עכשיו הבנתי..

חג המולד לא ממש היה קשור למומינים.. הם פשוט היו צריכים להביא עץ אשוח לאורח המסתורי לכבוד תחילת החורף.. אין מנהג אמיתי כזה.. בין הסילסטר לבין חג תחילת החורף של המומינים אין ממש קשר מלבד העץ האשוח...

tttooo444

New member
כן הם די ויתרו על זה באיזשהו שלב

וחזרו לישון. זה די חיפה על הרעיון המטומטםP: והיום צריך להיות הפרק עם המדורה,והגרוק:]

~תזכורת~ |ספויילר|../images/Emo28.gif

איימ, כששני יצורים ששכחתי את שמם באו להתארח אצל משפחת מומין והיו מאוד דיסקטיים לגבי מזוודה שהם הביאו מסתבר שהם "שאלו" את זה מהגרוק והיא רצתה משהו בתמורה שהם יחזיקו בזה, מומין אמא הציעה צדפה שסנורקה מצאה והביאה למומין ומומין הביא אותה למומין אמא. ^_______^

B o N u s

New member
אני זוכר את כל הפרקים על הגרוק.. רק לא הבנתי

למה את חושבת שהגרוק כמעט אנסה את מומינאמא

tttooo444

New member
אני מרחם על הגרוק.

מומינטרול כזה רשע אליה... בכלל כל העמק הזה כולו נחמד וסובלני אל כולם חוץ מאל הגרוק. היא בסך הכל מחפשת חברים..

לא הבנתי את הקטע של האורח הזה

אני לא מכיר את מסורת חג המולד.. מישהו יכול להגיד לי למי בעצם הם חיכו?? לא לסנטה קלאוס במקרה נכון?

tttooo444

New member
הממ כן..

לסנטה קלאוס. ז"א..זה די ברור, עם מתנות,ואוכל ועצי אשוח. וגם הגבסי שחזרה מקניות כולה ממהרת...

למעלה