הפרק של היום

Ireene

New member
הפרק של היום

טוב ראיתי היום את הפרק של הרקיע השביעי... וואייי איזה מותק סיימון! איך הוא בכה הוא פשוט מקסיםםם הוא חמוד רצח!!! הוא כזה מתחשב והוא חמוד נורא! אין הוא מאמי!!! וקווין חתיך... גם חמוד כזה. הוא פשוט חולה על לוסי... ואני חולה עליו! הוא באמת שולט בעניינים... לא הבנתי אם הוא "עשה את זה" (כמו שלוסי אומרת) או לא? אני מקווה שבסוף יתברר... אבל יש לי הרגשה שלא... למרות שהוא שבנדאם כזה הורס בגיל 25... עכשיו רות'י... אני מעריצה אותה! ילדה כזאת כחמה בגילה ובכלל היא מתוקה. מתה עליה. לוסי חמודה ונורמאלית יחסית לאחותה... מרי... נכסית... נמאס לי ממנה כבר... מכל התסבוכות שלה! אוףף. וככה ביכלל אני מתה על הסידרה הזאת!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היה פרק מעולה. הקטעים עם סיימון היו גדולים!!! אבל לא הבנתי מה היה הקטע בסוף עם השוטר? בן הזה דפוק מה הוא קורא ללוסי סיומן וקווין העוד יותר דפוק התגובה שלו זה למה לאחת בגילך יש יומן (משהו כזה) 2 אחים סתומים
אבל הם כאלה מתוקים
רותי באמת חכמה לגילה היא כזאת מותק.

noabethr

New member
אבל זה כל הקטע

חחח קווין וההתחמקויות שלו הכי קורעות אותי....כל פעם שלוסי מנסה לדבר על משו שלא מוצא חן בעיניו הוא מנשק אותה....חחחח ואיך הוא הגיב כששמע שהיא כתבה שיש לה תשוקה שלא ניתן לכבות....חחחח....זה היה מצחיק...חמוד שלי(!!!!) גם הקטע עם בן היה מצחיק....מענייין אם הוא חוזר ומה יסגר בינו לבין מרי(הטיפשה במיוחד שפרקים של העונה הזו בנתיים נהייתה מעצבנת)....

LiTtalTal

New member
../images/Emo4.gif

ראיתי את הפרק מהצד יעני חלקים מהפרק... אז אני לא ממש מבינה מה ומי.. אני אראה שוב ב17:45 ואז אני אביע חוות דיעה..ממ..

הקטע עם היומן עיצבן!../images/Emo29.gif

ככה בן יצא בשלום מקריאת יומן בסדרה כזו חינוכית
? וסיימון היה מעולה היום! דיוויד שיחק ממש טוב היום והיה נורא מרגש... ואיזה תינוק פיצקי
וגם רותי עיצבנה!כאילו-תגידי למנהלתץ שהילדה משקרת וזהו!!! ושמו את התמונה של רוקסן בפתיח..זה אומר שהיא גם הולכת להיות קבועה?

מיטל101

New member
נראה לי שהיא תהיה קבועה

כי היא השותפה של קווין ואולי היא תהיה חברה של בן...מאיפה לי.. וגם אותי עצבן כל הקטע עם היומן

Ireene

New member
הפרק

מישהו ראה היום את הפרק??? מיי גד! קווין היה נשוי! חשבתי אני אתאלף. זה נכס שהוא לא מספר כלום ללוסי. בסוף היא מגלה ומתעצבנת עליו. יא אבל הם זוג כזה יפה! ממש מתוקים. דבר אחד אני לא מבינה: מה לוסי מתערבת לרובי בחיים? הם כבר לא חברים ורואים שהיא כבר לא אוהבת אותו אלה את קווין. אז מה איכפת לה בכלל? וסיימון סוף כל סוף חזר לעצמו! יופי! רק חבל שהוא אוהב את מי שלא אוהבת אותו ועוד על הפיוז מספרת סיפורים על החבר שלה. מעניין אם הם יהיו בסוף ביחד. ורות'י קצת מגזימה. בסדר חבר... אבל למה להתאפר?! ועוד ככה... וכל הסיפור עם ניתוח הלב משגע אותי! כבר יש לי מזה בחילה! כמה אפשר להתבכיין?!?!?

catslover

New member
פיספסתי את הרבע שעה האחרונה...

מה היה בסוף עם התינוק?

שאלה!!!

*הפרק היה מדהים* רק לא ברור לי מה זה התינוק של קלייר... כאילו מה נסגר עם העניין... מישהו מוכן להסביר לי בבקשה... אולי זה קשור בעובדה שפספסתי חלק מהפרק הקודם... פליזז עזרה!!

מיטל101

New member
אממ...אני לא יודעת מה זה 15 דקות

**אחרונות... אבל בכל מקרה מה שקרה זה שקלייר ילדה לבד את הילד שלה ואז התקשרה לסיימון שאסף את הילד מאיפה שהיא השאירה אותו(טלפון ציבורי עם אני לא טועה) וסיימון לקח אותו לבית חולים..

catslover

New member
זו לא אמורה להיות סדרה חינוכית?

ככה נגמר כל הסיפור עם התינוק? היא פשוט מוסרת אותו?

מיטל101

New member
ללא נושא

מה רצית שהיא תעשה?היא בת 16 בערך... וזה נגמר טוב לדעתי...גם האחות וגם השוטר הכושי אמרו לו שהוא עשה מעשה טוב.. זה כאילו היא מוסרת אותו לאימוץ...

סיימון כזה חמודדד

יאו איזה חמוד הוא שהוא התחיל לבכותת יאווו!!!!! הוא כזה חמודד!!! אלוהיייםםםם נראה לי שבסוף רובי ומרי יהיו ביחד... אשלי ממש מוזרה שם... והקול שלה.. >>:S

alex188

New member
אני לא ראיתי את החצי הראשון

מה נסגר עם הילד? הוא היה באמת של סיימון?

alex188

New member
כן ראיתי את הפרק של היום

אבל הוא לא דיבר עם הילד, של מי הילד באמת? וסיימון עדין מקורקע

למעלה