הפרק של היום

morgold

New member
הפרק של היום

איזה קטע מוזר כזה היה עם קייטלין וריק היא כזה "אל תמהר" מה היא רוצה? שקל? שתהיה עם תומאס,שניהם באותו גיל בערך לא? והם נורא מתאימים...אני לא יכולה לתאר לעצמי את ריק בתור בן זוג שלה זה נראה חולני כזה..

rachelMcfadden

New member
גו דרלה גווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מתוקה דרלה הייתה!! כל הכבוד לה!! רידג' וברוק
והתאומות
קטע משעמםםםם!! ריק וקייטלין
זוועה! לא מתאימים בכלל! הקטע היה כל כך מטופש
תור היה אחלה היום! ו
לרידג'! נמאס לי ממנו

יניב1

New member
OUT CAME THE SATAN!!!

בפירוש שטן שהשתלט על הפרק הזה. נתתי לו יומיים, אפילו שלושה, שקט. אפילו מחמאות הוא קיבל, ולו רק בגלל שחיכה זמן רב לאיחוד הזה עם ברוק. אבל לא עוד, זהו. מספיק. השטן בא וחשף את פרצופו האמיתי, ולמה שטן? כבר מגיע ההסבר... ולגבי הפרק, חצי משעמם, חצי בסדר, כמפורט:
לאריק, על "זה היה לילה ארוך" על העידכונים מסטפני. ממש צחקתי!
על האיחוד המרגש של הילדים עם רידג' וברוק, בכל זאת מגיע להם. רק לא הבנתי איך תומאס והבנות לא קלטו בהתחלה את "הבאתי את אחיכם".
לדרלה, כמובן לדרלה, כל הכבוד על העוז, על האומץ לצאת נגד רידג'!
לת'ורן - על אותו עיקרון. פשוט טוב מאוד שסוף סוף הוא מעיז לדבר!
לרידג' כמובן, על התנהגות שטנית, ראיתם את המבט שלו בעיניים אחרי ה"נאום" של דרלה? איך הוא הסתכל עליה, באיזה זילזול. למה מי אתה חתיכת אפס? בדיוק כמו שדרלה אמרה. מי הוא חושב שהוא? אידיוט!
ולסיום לריק הדביק שמנסה למזמז את קייטלין. שני דפוקים לא קשורים! ציון יומי
7 וחצי, כמו אתמול
ולו רק בגלל התעוזה של דרלה והתחלת העלילה החדשה והחזקה המדוברת כל כך. כן ירבו ויעלו!

הדס123

New member
מישהו יכול בבקשה לכתוב

מה היה בפרק של היום? הבנתי רק חצאי דברים מהביקורות...

הפרק של היום...

היה משעמם... כמה אפשר להתלהב מהתינוק של ברוק... הבנו כבר... וגם לדעתי עדיף שהיא תישאר עם תומאס ולא עם ריק... תומאס יותר מתאים לה מריק... חוץ מהקטע של דרלה שממש אהבתי אותה איך שהיא עמדה על דעתה בעניין תורן! ממש מאמי! השאר היה משעמם...

girlontop

New member
הרשמים שלי

אין לי דעה כוללת על הפרק, אני הרוסה מעייפות אחרי עוד לילה לבן, אבל אני מניחה שהיה בסדר. יש לי הרבה תמיהות על מה שהתרחש היום:
שמישהו יסביר לי מה זאת השמלת ערב שדרלה לבשה? אמנם את עכשיו פורסטרית ואפילו יש לך גוף פצצה, אבל תאמיני לי שתראי טוב גם בג'ינס או במשהו קז'ואל יותר. זה היה מגוחך.
ומה זאת ההתפרצות של אריק לבית של רידג', בלי לדפוק בדלת ובלי כלום? אני רגילה שאנשים באופרות סבון מנתקים אחד לשני את הטלפון באמצע שיחה בלי להגיד להתראות, אבל ככה להיכנס לבית שלא שלך? מוזר ביותר.
אני לא מאמינה שעוד לא העלינו את זה לדיון, אז הנה אני עושה את זה. איך לאף אחד זה לא מוזר נורא שהילדים של טיילור אוהבים את ברוק? נכון שברוק מעולם לא עשתה להם רע, אבל אני בטוחה שהם ידעו שאמא שלהם לא סבלה את ברוק וזה נורא מוזר שהם ככה משתגעים עליה. צריך איזו עלילה שאחת התאומות תנסה להרעיל את ברוק או משהו כזה - לא הגיוני בעיניי היחס החם הזה לברוק. אני לא הייתי מאמצת לי לאמא מישהי שאני יודעת שאמא שלי לא סבלה והיא עשתה לה בלאגנים בחיים.
ואם כבר תאומות, שמישהו ירעיל אותן. איזה שחקניות מעצבנות וכונפות.
לדרלה, שהיא אולי הדמות הנשית הראשונה אי פעם בסדרה להתייצב מול רידג' ולבקר אותו. גירל פאואר!

לינה18

New member
לטלי-בעניין האהבה המוזרה של ילדיו

של ריג' לברוק. מההתחלה כשתמוס גדל ונורא רצה שברוק תשאר עם ריג', ואפילו הלך לניק לשכנע אותו שיתן לריג' לאמץ את הילד חשבתי על אותו הדבר. זוכרים איך תומס בהתחלה לא סבל את ברוק? זה היה הגיוני. אין שום הגיון בזה שילדיה של טיילור כל-כך אוהבים אותה. אם כי זה מצויין מבחינתי-ככה החיים של ברוק לצד ריג' יהיו הרבה יותר קלים ונעימים, ולא משהו בסגנון החיים של מרלנה עם ג'ון על רקע השינאה של בנו בריידי אליה(אני לא בטוחה אם מישהו כאן רואה "ימי חיינו", אבל זה משם).

girlontop

New member
../images/Emo45.gif

את מבינה את האבסורד? ימי חיינו יותר הגיוניים מהיפים והאמיצים... זה לא כורח המציאות ששלושתם ישנאו את ברוק. יכול להיות שרק אחת תתמרד נגדה (תומאס כבר מאוהב לגמרי בברוק. התאומות עדיין צעירות ועוד מעט יגיעו לגיל ההתבגרות הידוע לשמצה, אז מתרחשים שינויים רבים). זה אפילו יהיה יותר מעניין לדעתי.

לינה18

New member
לטלי-וחוץ מזה עוד מעט ../images/Emo58.gif

לתומס כן תהיה סיבה לשנוא את ברוק-בגלל היחס שלה לאמבר.

מזכיר לי סיפורי אהבה דוחים נוספים

עם הפרשי גילאים: ג'קי-דיקן, קימברלי-דיקן ובעיקר רידג'-ברידג'יט
הם אף פעם לא ילמדו לקח!!!!!

לינה18

New member
הפרק של אתמול

אהבתי מאוד! מבין כל הפרקים האחרונים, הפרק שהכי אהבתי, פשוט מהסיבה שבמשך כל הפרק לא היה קטע אחד שלא אהבתי. וזה מוזר, כי ממש לא ציפיתי לאהוב את הסיפור של ריק וקייטלין, אבל אולי זה בעצם צפוי, כי אני בד"כ אוהבת את ההתחלה של כל סיפורי האהבה בסידרה הזאת. הקטע בין ריק לקייטלין לדעתי היה פשוט גדול! אהבתי את הדו-משמעות כששניהם בסוף אמרו שהם היתרשמו. הקטע עם ברוק, ריג' והילדים של ריג' היה כל-כך מהמם ומרגש! וברוק ניראתה מדהים! והקטע עם ריג' ואריק היה מרגש עד דמעות! ובקטע של ריג' ות'ורן היה קצת מגוחך שריג' שעזב את החברה בגלל שלא הסכים לעיצובים ה"לא קלסיים" של אמבר, הולך כעת באותו הכיוון שנגדו נילחם קודם לכן. אבל ממתי הדמויות בסידרה הזאת עיקביות בדעותיהן? וחוץ מזה לא אהבתי את זה שדרלה מגנה על ת'ורן, בעיניי זה פשוט מטומטם. לדעתי ת'ורן לא צריך להרשות לה להתערב, כי היא בכלל לא קשורה. בעיניי אם הוא זקוק להגנת אישתו, אז זה די מקטין את ערכו וחבל.. חוץ מזה הסצנה בין ריג' לבין ת'ורן היתה מעניינת ביותר. אני שמחה שהעלילה הזאת התחילה והיא כבר ניראת מרתקת ביותר.

morgold

New member
אוקיי,מה הקטע של ברוק הפעם?

באמת לא הבנתי...תסבירו לי מה קרה! אני ראיתי נכון או שברוק אמרה לניק "גם אני אוהבת אותך" וחיבקה אותו? ללממהה?

girlontop

New member
את בשרשור הלא נכון ../images/Emo13.gif

ברוק לא שנאה את ניק ואני מאמינה שהיא כן אהבה אותו באיזושהי צורה. בואי לשרשור הפרק של היום ונדסקס על זה

morgold

New member
חחחח המנהל יכול להעביר את זה לשרשור

המתאים,או למחוק מצידי...

למעלה