הפרק של היום -

רינת4

New member
הפרק של היום -

חיכיתי כל כך הרבה זמן לפרק חדש אבל האמת? לא היה משהו. אם כבר היה די מאכזב. החיה הזה היה ממש מכוער ונראה די מצועצע. אין לי בעיה עם הבובות. להפך. אבל הפעם זה נראה קצת מוגזם. אגב, שאלה: יש משהו שהם לא אוכלים שם??? לפחות היתה הפתפתחות ביחסים בין צ'יאנה לדרגו. הם זווקא יכולים להיות זוג נחמד. אני מתה על צ'יאנה. רק מתי כבר יקרה משהו בין ג'ון לארין? אל תענו לי על זה, לא רוצה לדעת... הפרק של מחר - לפי השם שלו לפחות - נשמע כמו פרק טוב...

LA LI HO

New member
...

הפרק של היום היה אחד מהפרקים הפחות טובים בעונה. לדעתי הוא היה דיי מיותר ואני אישת לא אוהבת אותו. הפרק של מחר, חמוד להפליא. פשוט מתאים ומסביר הרבה מאוד.

Chakotay

New member
האם זה הפרק HOME ON THE REMAINS?

אני מאמין שזה זה, אין לי הוט אבל אני חושב שזה הפרק הזה, הוא בהחלט לא משהו, אחד הגרועים שבסדרה לדעתי, למרות שאין ממש גרוע בפארסקייפ :)

LA LI HO

New member
זה אכן הפרק הזה.

ואני דווקא מחבבת אותו. הוא בעיקרון פרק טוב. משלים הרבה פרטים שחסרים. ובכלל משחק מצוין של השחקנית של ז'אן (שאני עדיין לא מצליחה לזכור את שמה).

Chakotay

New member
Virginia Hey

ואני לא אהבתי אותו, יש עוד פרק אחד שבאמת לא אהבתי בפארסקייפ, הפרק מהעונה הראשונה - RHAPSODY IN BLUE. כל שאר הפרקים היו לדעתי מצוינים!! רק משני אלה אני מעט סולד.

LA LI HO

New member
זה סתם במקרה

או שזה לא צירוף מקרים שאתה לא אוהב את הפרקים שמתמקדים בז'אן? אני אישית גם לא אהבתי את rhapsody in blue כי פשוט הוא לא מוסיף לעלילה.

Chakotay

New member
כן, זה לא במקרה, אני אוהב את זאן

אבל הפרקים שמתמקדים בה, פשוט לא מעניינים אותי.

למעלה