הפרק של היום..

ה מ ש י ח

New member
חחחחחחחח חופשי

אבל חשמל שיוצא מאיזורים ליד עיניים של איזה דג קרקעית שטוח ממשפחת הגיטרנים נשמע לך יותר הגיוני? שלא לדבר על צלופחים..

שסק לבן

New member
(חתולה) תודה ../images/Emo13.gif

טוב, נניח שהעניין עם פיקאצ'ו הגיוני.
הכי לא הגיוניים הם פוקימונים האש. למשל, להוציא אש מהפה - למה זה לא שורף להם את הלוע וכו'?

haunter

New member
הי, עובדה שיש דרקונים.

סתם, זה באמת די מוזר. גם פוקמוני המים די לא הגיוניים. איך הם יכולים להשפריץ כמויות כאלה של מים? מאיפה כל המים האלה מגיעים?

שסק לבן

New member
המ... יש להם מנגנון מיוחד

ליצירת מים
הם יותר הגיוניים... הרי, אחרי הכל, דרושים רק H2O ליצירת מים. וגם כשמפרקים דברים שונים בגוף, משתחררת מולקולת מים. אולי הם עושים הרבה כאלה

haunter

New member
אבל *כל כך* הרבה?

גם האש די הגיונית, אחרי הכל, זה גז. יכול להיות להם מקור אנרגיה יעיל ליצירת אש בגרון (ש... אמ... מצופה בסיליקון מבודד?). אבל, לייצר כ"כ הרבה מים? איך?

שסק לבן

New member
אפשרי.

סיליקון מבודד היה מבודד אותם מהאש? אני חושבת שבכל מקרה האיברים הפנימיים שלהם היו נצלים ברקע שהם יורקים את האש

haunter

New member
אולי היא נוצרת להם בגרון.

והנשיפה החזקה שלהם מעיפה אותה למרחק. (ח, תזכירי לי, למה אנחנו מחפשים הגיון בפוקמון?
)

שסק לבן

New member
עדיין לא הגיוני ../images/Emo3.gif

כדי שהטיעון שלי מלפני כמה הודעות יהיה רלוונטי

haunter

New member
למה לא הגיוני? זה אפשרי איכשהו.

ועדיין לא הבנתי איך נוצרים כ"כ הרבה מים!

WoLfN

New member
חשבתם פעם על לנתח?|ספוג|

לנתח פוקימון אש ולראות מה יש לו בבפנוכוס? וד"א, חשבתם פעם שהזנב של משפחת צ'אר תמיד בוער?

ה מ ש י ח

New member
פחחחחח מעולה!

תמיד רציתי לדעת מה יש בתוך מטפוד.. לא נראה כאילו ממש בא לקלף אותו? איכסה פויה..

שסק לבן

New member
מ.. נשמע כיף.

אני לא חושבת שקיים איזשהו רופא בעולם הפוקימונים הזה שניתח אחד. כנראה זו הסיבה שיש מעט כל כך מידע על הביולוגיה של הפוקימונים
אולי ביום מן הימים יקום אדם שיעשה זאת! עד אז נוכל רק לנחש... טוב, כנראה אצלם לא צריכים לנתח פוקימונים בשום מקרה, הכל ניתן לטיפול על ידי הדבקה בדבק מגע...

haunter

New member
רעיון נחמד! אבל לא תמיד חייבים לנתח

בפוקמון כמו הונטר, למשל, אפשר פשוט להכניס את הראש ולהסתכל.

ה מ ש י ח

New member
חחחח חבורת מופרעים....

אני לא מאמינה שבאמת גרמתי לכם לנסות לנתח.. חחחחחחחחח!!!!!!!!!! אני משועשעת מעצמי.

amitasafzabida

New member
פרק יפה ורופא טיפש!.

מאיפה לצוות רוקט יש אוטו ועוד רישיון?!. לא הגיוני שנכנס לו תפוח כזה גדול. איך בדיוק אש, מיסטי וברוק ידעו בדיוק שאין מרכז פוקמונים קרוב?!!, הרי הקריין אמר שהם לא יודעים..\ חשבתי שדבוב האמריקאי הורידו קטע בו הרופא מזריק לעצמו ופה ראו את זה!. הרופא הזה ממש פדופיל!, מתהב בילדה בת 12.. מאיפה לרופא יש סמכות לתת למאמנים שאינם מנוסים ברופאה לטפל בפוקמנים!?!. נו טוב, בוא נגיד שהפרק כולו לא הגיוני וזהו
.

למעלה