הפרק של היום

harmless

New member
הפרק של היום

פרק נחמד צריך לתת לפטריק לכתוב עוד פרקים... אהבתי את הטקטיקות המשפטיות של מאק צחקתי על המחיאות כפיים המפגרות של חואניטה רסלר- וזה רק אני או שהיא צריכה ללכת מהר לקוסמטיקאית להוריד שפם! איזה פדיחה למאק- חחח צריכה תור לספר- כמה פעמים מעריצי הסידרה אמרו את זה במהלך השנים (הקטע המשעשע פה זה שדווקא בעונה השישית השיער שלה עוד בסדר ) או תמונות שלה בבקיני.... ראיתם איזה אבא גאה היה איי ג'יי- הוא ממש התמלא גאווה על מה שמאק עשתה (למדה ממני להיות תחמנית רק חבל שהיא לא קלטה ממני את ה- CB) למרות שהייתם חושבים שבגלל שהראשי תיבות של השם שלה זה CB היא הייתה מצדיקה את השם אבל מסתבר שלא... למה לא הראו את הארם עושה את הקוואלס שלו???????

shipper heart

New member
את יודעת מה צריך ללמד את פטריק?!

לכתוב יותר הארם!!! בLS אם אפשר!! אבל גם FS היה מתקבל בברכה...סעמק השאלה הראשונה שלי כשראיתי את הפרק פעם ראשונה הייתה- 'אוקיי...למה הארם לא בקוקפיט כרגע' *ותר- הכוונה היא לקוקפיט ר-ג-י-ל!...no CB....למרות שגם השאלה שבאה מCB מתקבלת בברכה....
* כאילו...שולחים אותו לעשות קוולס ולא רואים אותו עושה אותם?! מה זה החרא הזה?! LOL אמממ...היה כתוב מה התאריך בפרק הזה?! כי חצי שנה אחרי זה הארמי עשה קוולס שוף...וחצי שנה אחרי זה זה ADRIFT...אממ אינטרסטינג.... אניווי אני בחסרון הארם בפרק הזה...ואני בחיסרון בפיקים...למרות שסופסוף ההיא חזרה לכתוב את TIME'S UP...תר ראית?! הפרק שחשבתי שהוא לפני אחרון בעצם היה האחרון LOL.... הפרק הפעם היה לא משו....אוףףףףףףףףףףףףףףףף בכל מקרה... חבל שמאק לא מימשה את האיום שלה על באגמי.... ואיי ג'יי...הוא פשוט מלך.... עכשיו שאני יודעת ש....אתם יודעים אני פשוט אוהבת את כל הקטעים איתו הרבה יותר...הוא כזה אבא אנ'לא רוצה ביי דה בוק 2STARG NAMED BIFF FCOL!! מי וונטס איי ג'יי!!!

harmless

New member
בהחלט הוא צריך לכתוב יותר הארם!

תנסי לקרוא את זה- בינתיים קראתי רק כמה פרקים אבל זה ממש נחמד ויש לזה עוד 2 המשכים אז נקווה שזה שווה את המעקב- אבל שוב זה כתוב טוב ואין מה להפסיד! http://members.shaw.ca/pigeonlakenews/luck.htm

הרמוני

New member
ניצלו"שון, תעזרו לי רגע אנשים,

באתי בערך בשתיים, התפאלתי שאתם לא בצ'אט (לפחות לא היה כתוב שיש שם מישהו), בכל אופן ניסיתי להכנס וקרה דבר מאד מוזר: הצלחתי אבל זה לא פתח לי את חדר ג'אג, הייתי שם כאילו בלי חדר, השם שלי לא הופיע על לוח השמות וגם לא של אף אחד אחר, ולא הצלחתי לכתוב כלום, אז תגידו: הייתה היום בעיה בצ'אט? זה קרה לעוד מישהו? ובכלל היה היום מפגש? הייתם בצ'אט?

harmless

New member
עכשיו הצ'ט עובד בסדר

אין לי מושג מה היה קודם כי לא נכנסתי ולא לא נראה לי שהיה מפגש אז לא הפסדת כלום:)

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifנצל"ש עצבני ביותר!!!!!!!!!!

אני הרגשתי צורך עז להראות לכם מה אחת מחברי הפורום הזה עושה בשעות שהיא אינה נמצאת פה. נו אז מה תגידו על זה? שובבה שובבה הילדה....

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif טוב אז כבר קראנו אותם

ועשיו ספוילרפיקס מתחיל לאמת את הספוילרים שמסתובבים בJ&C... Mac goes to Hawaii to get the remains of Webb and identify him, but when she gets there, his mother already confirmed his identity. The Navy didn’t have access to his file, so they contacted his mother. זה מספוילרפיקס....

harmless

New member
את יודעת זה ../images/Emo58.gif

שאמא שלו היא זאת שזיהתה את הגופה מחשיד לכשעצמו. אם את זוכרת היא זאת ששיתפה פעולה בפעם האחרונה שהוא החליט למות! זה שהיא כביכול זיהתה את הגופה עדיין לא אומר כלום....

../images/Emo58.gifלא טוב...לא טוב בכלל..../images/Emo12.gif

יש לי הרגשה שמתכננים לנו את שיבתו של המכוער בגברים..... שיט שיט שיט.

ל ו ג י ת

New member
אוי זה פשוט נורא אם ווב חוזר

אני רוצה כבר שהארם ומאק יהיו ביחד אם הוא חוזר אז שוב פעם היא תהיה איתו לא יודעת יש להם(הארם ומאק) איזשהו הסכם שלא בעל פה שהיא אפשר לעזוב את בן/בת הזוג בשביל מישהו אחר מעין אצילות כזאת..... לא כאן אנחנו לא רוצים כאן אצילות ... אני רוצה מאק והאם ביחד

למעלה