הפרק של היום

rachelMcfadden

New member
הפרק של היום

הזכיר לי כמה אני שונאת את ריק!
הבנאדם הזה מעצבן אותי! מי הוא חושב שהוא שידבר אל אמבר ככה?? היא בוכה וזה לא מזיז לו! בעעע עליו!

NarihS

New member
צודק

וואי איך ברוק הייתה יפה היום!!!! לא יודעת מה היא עשתה או לא עשתה, לא חשוב, אבל היה בה משהו שונה לדעתי, והיא הייתה כל כך מושלמת!!!!!!!

הדס123

New member
בקצרה:

ברוק שיכנעה את דיקן להתגרש מברידג'ית ע"י בילוי במיטה. ריק רצה לעזוב את אמבר אך לבסוף החליט שלא בגלל התינוק שהיא נושאת. ברידג'ית בילתה עם חברות שלה ודיקן לא הצליח לבשר לה על הגירושין.

Mighty Morphin

New member
לא ראיתי את הפרק

אבל רק מלשמוע מה היה בו אני רואה שלא הפסדתי שומדבר..... בכלל - אני שונא את העלילות של דיקן, אמבר וריק המעצבן הזה...

לינה18

New member
גם אני שנאתי את ריק בפרק הזה

כשאמבר שאלה אותו בהיתגוננות האם הוא מעולם לא נימשך לבנות אחרות והוא אמר שלא עד כדי כך, אני לא האמנתי לרמה של הצביעות שאליה הוא מסוגל להגיע! הוא כבר שכח עד כמה שהוא היה מאוהב בקימברלי בכל מהלך נישואיו הראשונים לאמבר? הוא לא נפגש איתה? לא סעד איתה ב"קפה ריז'" ונישק אותה בזמן שהוא היה מאורס לאמבר? למי הוא חושב את עצמו? ועל מה הוא כעס כל-כך? את זה לא הבנתי, כי לא ראיתי בתקופה הזאת. לדעתי, אם אמבר לא שכבה עם דיקן, אז אין לו כל סיבה לבוא אליה בטענות, בהיתחשב בזה שהוא עצמו לא בדיוק קדוש!

NarihS

New member
ריק כל כך כעס על אמבר

בגלל שהיא בגדה בו כבר כמה פעמים וגם שיקרה.. הוא כעס בקשר לזה שהיא שכבה עם ריימונד, זה שהיא חשבה שהילד יכול להיות שלו.. הוא כעס אליה שהיא גם התנשקה עם דיקן. הוא כעס עליה בגלל שהיא שיקרה לו בקשר לתינוק ועוד כל מיני.. ואממ זהו נדמה לי.. אם אני טועה תתקנו אותי..

לינה18

New member
את כל זה אני יודעת, אבל

ריק כבר סלח לה על כל אלה לפני שהיתחתן איתה בשנית. כניראה שלפני אותו הפרק היא עשתה משהו חדש שקשור בדיקן שגרם לו להיזכר בכל חטאיה הישנים. השאלה היא מה זה?

NarihS

New member
נו.. זה שהם התנשקו

היה פעם אחת שהם היו במלון, והם שכבו על המיטה אם אני לא טועה, והתנשקו, וריק ראה את זה, ועל זה הוא התעצבן... כי הוא חושב שהיא נמשכת אל דיקן, הוא מאמין לה שהיא לא שכבה איתו, אבל פשוט היה קשה לו לקבל את העובדה שהיא נמשכת לדיקן והתנשקה איתו, הוא חושב שהיא רוצה את דיקן..

למעלה