הפרק של היום!

הפרק של היום!

אני כלכך אוהבת את אוגרמון וליאומון(אפילו שהוא יופיע רק מחר) הם דמויות כאלה מעניינות, האמת שגם בצורה החיצונית שלהם מעניינת מאוד. חבל שכל החבורה התפצלה, אבל מימי וג'ו כלכך מתוקים ביחד!
ציטוטים! "מה זה יש לו ארבע מיתרים והוא עשוי מעץ?" "פאפטמון!" "לא,כינור! הא הא!" "מה יותר נורא מלהיות בלי חברים?" "להיות קופסאת צבעים עטופה בניילון?"

cody54

New member
האי

שכחתי את הבדיחה עם הכינור, נקרעתי מצחוק שפאפטמון אמר את זה. =) אטמון מתכתי שיעשע אותי, קשה לי להחליט מי יותר אידיוט, הוא או פאפטמון, והקרב שלו עם פאפטמון היה חביב. פרק נחמד, אבל עוד מעט הפרקים הכי טובים , עם משינדראמון :))

Digi Lista

New member
עדיין צריכה תמונה שלו?

כי אם כן אני אחפש אצלי בטוח יש לי

האמת שבהתחלה חשבתי שזה פשוט

יוסיף לשרשור אם תהיה תמונה של הדמות שקשורה לפרק. אבל אני אשמח להוסיף תמונה שלו, אני ממש אוהבת אותו ואת איך שהוא נראה:)

Digi Lista

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה שיש לי תמונה שלו(אני לא מתה עליו) אבל אני הולכת לחפש בין כול התמונות

Digi Lista

New member
תמונה פצפונת...

אני מחפשת עוד אצלי,לדעתי אם כבר יש תמונות שלו אצלי אז אולי יש אחת יותר גדולה...

Digi Lista

New member
אייקונים של אוגרמון...

מוזר,אפילו לא זכרתי ששמרתי אייקונים כי אני לא ממש אוהבת אייקונים...יש הפתעות בחיים(וכשמדובר באנשים לא מסודרים יש אפילו הרבה הפתעות...)אני אשים גם אותם ובמקביל אמשיך לעבור על כול התיקיות שלי(וזה לא פשוט מעל כשבכול תיקייה יש בממוצע 3500 תמונות...)

Digi Lista

New member
והינה תמונה לא רעה שלו...

למי שיש עוד תמונות של אוגרמון(בעיקר פנארטים,הגעתי להחלטה שאני צריכה להגדיל את מלאי התמונות שלו...)מוזמן לשים כאן

תודה רבה!! אגב, 3500???

למרות שנראה לי שכבר פעם שמעתי ממך שיש לך 24 אלף תמונות של כל סדרות האנימה

Digi Lista

New member
בהחלט...

אבל יש אצלי תיקיות שבדרך כלל מתערבות אחת בשנייה,3500 זה בממוצע בתיקיית דיג'ימון אחת(והשמות לא קשורים לעונות זה משהו כמו "דיג'ימון סתם","סתם 2 דיג'ימון", "עוד דיג'ימון"...)תמונות של דיג'ימון יש לי לפי בדיקה מקיפה אצל ירוחם היום כשחיפשתי לך את האוגרמון כמות של 14,379 וזה בטח רק ממה שלא התערב בתיקיות אחרות,יש לי תמונות של כול דבר בערך שקיים,אני ממש אוהבת תמונות,רצוי מצוירות ומצחיקות

O.O

ווא! אני אוהבת לסדר תיקיות במחשב. תמיד הייתי מסדרת לאח שלי את התיקיות של התמונות שהוא היה מוריד של דרגון בול זי והייתי מאלצת אותו למחוק תמונות מיותרות (זה תופס מקום במחשב), עד שבסוף יום אחד הוא מחק את התיקייה עם כל התמונות (היה איזה וירוס והוא חשב שזה מה שיעזור...) עשית לי עכשיו ממש חשק להכנס לתוך המחשב שלך ולסדר את כל התמונות! אצלי זה מסודר-דיג'ימון- עונה ראשונה ושניה עונה שלישית עונה רביעית *הרבה תמונות של דיג'ימונים שלא ידעתי איפה לשים ותמונות של דיג'יגורלים מכמה עונות שונות* לך הייתי מסדרת את זה ככה: דיג'ימון בתוך זה- עונה ראשונה, עונה שניה, עונה שלישית, עונה רביעית. בתוך כל תיקייה תיקייה לכל דיג'יגורל- טאי, מאט, סורה, טיקיי (וכן הלאה..) ועם יש הרבה תמונות של שניים ביחד (נגיד טאי ומאט, או מאט וטיקיי) הייתי עושה גם לזה תיקייה. גם אני אוהבת לשמור תמונות, כל יום אני עושה חיפוש תמונות בגוגל. אגב שמתי לב, שיש הרבה אנשים שמציירים תמונות באופן פרטי (נגדיר את זה ככה) ומעלים את לרשת. אם הייתי יודעת לצייר ממש טוב, גם הייתי בונה לי איזה אתר עם ציורים של דיג'ימון שאני ציירתי.

אגב עם כמות כזאת של תמונות במחשב

לא מפליא שאת תמיד מתעצבת על זה שהמחשב נתקע ואיטי
סתם...

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

האמת שדווקא הרחיבו לי את הזיכרון ומתוך 40 בערך ג'יגה תפוסים לי רק 4 ויש מלא מקום פנוי מצד שני ירוחם הוא ענתיקה... אם היית מנסה לסדר לי את התיקיות נראה לי שכבר מזמן היית שוקלת לקפוץ מאיזה גג חביב
יש אצלי גם תיקיות "לשים בגלריות בפורום","סתם","עוד לגלריות","אין לי כוח לכתוב שם"...בקיצור את לא באמת רוצה לנסות בכלל להתחיל לסדר
אם הייתי יודעת לצייר משהו חוץ מפרח ובית(או סמיילים על מתכונות)שנראים מעוותים ולא מזוהים גם ככה אולי הייתי מקימה אתר עם הציורים אבל במקרה שלי עדיף לכולנו שזה יחסך מהם...(הטראומות...הסיוטים...)

למעלה